WhatsApp Messenger Nokia Symbian S60 3^ 5^

Sponsorlu Bağlantılar

GodMode

GodMode

Üye
teşekkürler

bluecb

Üye
arkadaşlar ben programı kurdum ve kimseyle yazışamadığım için kaldırdım ama internet simgesi kaldı sanki tel wifi arayıp duruyor bunu nasıl kapatabilirim (E71)

ali.15

Üye
ya programı kurunca 'dosya bozuk' diyor ya :(( ltfen acilen yardım edebilecek biri yok mu .. ? saygılar.bu arada telefon (n70)

mstf_l

mstf_l

Üye
ya programı kurunca 'dosya bozuk' diyor ya :(( ltfen acilen yardım edebilecek biri yok mu .. ? saygılar.bu arada telefon (n70)

Saddece bu uygulamada oluyorsa eger uygulama n70 uyumlu olmadıgındandır

----------Eklendi @ 18:39:13 ---------- Yazıldı @ 18:13:56 ----------

sebebi n70 s60 v2 dir. Bu program ise s60v3 icindir. Uzantıları ikisinde de .sis tir ama aslında farklıdırlar o yuzden maalesef bu program n70 te calısmaz

LoCa94

Kapalı Hesap
merhaba ben nokia N8 kullanıcısıyım ve whatsapp yazışmalarımı dosyalar bilgisayara kaydetmek istiyorum nasıl yapabilirim? blackberry ve iphone'larda konuşma geçmişini emaille yollayabiliyoruz ama nokia'da yok öyle bir özellik sanırım. şimdiden teşekkürler

Mert045

Mert045

Üye
:tşk:

akrep12

Üye
arkadaşlar ben whatsappmessengeri nokia 5228 e yükledim sorun olmadan. uygulamayı ilk çalıstırmada telefon numarası onay bölümünü gecemedim. mesaj gönderiliyor diyor kalıyor öyle bir türlü mesaj gidip nick yazma kısmına gelemiyorum.bu uygulama 5228de desteklenmiyormu acaba 3g özelliği yok çünkü bu telefonun onunla mı ilgili acaba.bir de bu onay mesajı ücretlimi acaba.yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

fatoss1

Üye
Ya arkadaşlar ben bunu ilk yüklediğimde msj geldiği zaman ekranda 1 yeni whatsapp mesajı yazmıyordu sadece sağ üst köşede küçük bir simge vardı şimdi tekrar yükledim bu sefer msj geldiğinde 1 yeni whatsapp mesajı yazıyor bunu kapatmak mümkün mü?

alpercabuk

Üye
e sürücüsüne yükleneni varmı

zoniengi

zoniengi

Üye
    Konu Sahibi
merhaba ben nokia N8 kullanıcısıyım ve whatsapp yazışmalarımı dosyalar bilgisayara kaydetmek istiyorum nasıl yapabilirim? blackberry ve iphone'larda konuşma geçmişini emaille yollayabiliyoruz ama nokia'da yok öyle bir özellik sanırım. şimdiden teşekkürler

Whatsapp'ın menüsünde ve ayarlar bölümünde hakkında sekmesine tıkladıktan sonra, toplu bir şekilde olmasada kişilere ait sohbet geçmişlerini mail olarak göndermeniz mümkün... X kişi ile WhatsApp sohbeti.txt formatında gönderiliyor.

erhangokalp

erhangokalp

Üye
teşekkrler

Üst Alt