Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

zeda3000

Üye
Sevgili Reis-i oncelikle paylasim icin cok tessekur ederim. Cidden essiz bir kaynak

Kurulum basit gibi gorunuyor fakat gozden cok cabuk bazi detaylar kacabiliyor. Aslinda tum adimlari resimli olsa txt dosyalarin unl cevrilmesinden kuruluma belki daha az sorulara magruz kalirsin diye dusunuyorum. Dedigim gibi cok detay var kurulumda dikkat edilmesi gereken.

Nokia N95 8gb telefonum var.

Soru 1: Kurulum dosyasi Nokia PC Suit ile calisiyor. Fakat pc suit bu dosyayi hafiza kartinda gormuyor masa ustundeki indirdigim dosyada goruyor. Onu tiklayinca kurulum gerceklesiyor. Bu dogru bir kurulum seklimi?

Soru 2: Kurulumda senin gostermedigin bir ekran geliyor ve
*Satin al ve kulan
*Deneme Baslat
*urun kodu gir
*Garmin GPS e baglan

diye secenekler cikiyor
GPS baglan dedigimde baglanti gerceklesmiyor defalarca denedim. No map durumdayim ayrica.
UNL dikkat ettim.Tum kodlari dikkatlica copy paste yaptim. UNL dosyalarinin harfleri buyuk. IMG harita dosyasi garmin dosyasinin icinde. Yani ne dedi iseniz yaptigima inaniyorum.

Urun kodu gir dediginizde 848 yazdigimiz kodu girin demissiniz. Eger Urun ID diyor iseniz o kod 8 degil 10 haneli malesef olmuyor. 848 secip generate dedigimizde cikan uzun kod olmadigida kesin. O zaman hangisi?

cok sordum ama kitlendim, yardima ihtiyacim var , simdiden detayli cevabiniz icin tessekurler

mertkan027

Üye
öncelikle ellerinize saglik ben yükledim ama no map yaziyor gps ariyor bulamiyor ne yapmam gerek yardimci olur saniz sevinirim simdiden tesekürler ben almanyadan yaziyorum

TheGreatEye

TheGreatEye

Üye
çok teşekkürler

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Sevgili Reis-i oncelikle paylasim icin cok tessekur ederim. Cidden essiz bir kaynak

Kurulum basit gibi gorunuyor fakat gozden cok cabuk bazi detaylar kacabiliyor. Aslinda tum adimlari resimli olsa txt dosyalarin unl cevrilmesinden kuruluma belki daha az sorulara magruz kalirsin diye dusunuyorum. Dedigim gibi cok detay var kurulumda dikkat edilmesi gereken.

Nokia N95 8gb telefonum var.

Soru 1: Kurulum dosyasi Nokia PC Suit ile calisiyor. Fakat pc suit bu dosyayi hafiza kartinda gormuyor masa ustundeki indirdigim dosyada goruyor. Onu tiklayinca kurulum gerceklesiyor. Bu dogru bir kurulum seklimi?

Soru 2: Kurulumda senin gostermedigin bir ekran geliyor ve
*Satin al ve kulan
*Deneme Baslat
*urun kodu gir
*Garmin GPS e baglan

diye secenekler cikiyor
GPS baglan dedigimde baglanti gerceklesmiyor defalarca denedim. No map durumdayim ayrica.
UNL dikkat ettim.Tum kodlari dikkatlica copy paste yaptim. UNL dosyalarinin harfleri buyuk. IMG harita dosyasi garmin dosyasinin icinde. Yani ne dedi iseniz yaptigima inaniyorum.

Urun kodu gir dediginizde 848 yazdigimiz kodu girin demissiniz. Eger Urun ID diyor iseniz o kod 8 degil 10 haneli malesef olmuyor. 848 secip generate dedigimizde cikan uzun kod olmadigida kesin. O zaman hangisi?

cok sordum ama kitlendim, yardima ihtiyacim var , simdiden detayli cevabiniz icin tessekurler
cevap 1: kurulumu neren başlatmanız önemsiz. başlasın yeter. ki kuruluma da gerek kalmayabilir zaten otomatik kurulum yapmar yüksek ihtimal cihaz.

cevap 2: bu durum unl kaynaklı. imei'den koda çevirirken eksik yanlış girmiş olabilirsiniz. buna dikkat edin.

öncelikle ellerinize saglik ben yükledim ama no map yaziyor gps ariyor bulamiyor ne yapmam gerek yardimci olur saniz sevinirim simdiden tesekürler ben almanyadan yaziyorum
ilk kurulumda gps'e bağlanmadan haritayı göremezsiniz çünkü sizin nerde olduğunuzu bilmez

hajduk

Üye
Cok tesekkurler ustad anlattıgın sekilde aynnen calısıyor

ERS2007

ERS2007

Üye
Bu dosyalar veya sitelerine upload edilse daha güzel olurmuş modeme reset attım hotfile ip'mi banladı.Keşke yukarıda bahsettiğim siteler bu problemi çıkarmıyorlar direkt indirebiliyorsun.Neyse sağlık olsun.Anlatım güzel olmuş Reis-i Eagles'e teşekkürler.

kralmali

kralmali

Üye
usta öncelikle sağoll bu uygulama wap üzrinden mii yanii herhangibir tl düşümü oluyor mu????

herohaso26

Üye
arkadaşları size bir sorum war tl harcıyomu bu

fizy09

Üye
yok arkadaşlar bi ücret gitmiyor. sadece gps ayarlarını tümleşik yapmak yeterli. diğerlerini seçmeyceksiniz.

kralmali

kralmali

Üye
usta ben kurdumdu haritaya girince no map diyorr yardım lütfen... ayarlardan neyi seçecez...

ahmetbarak

Üye
Bende ekli yardımlı gps çıkmıyo telefonun gps si ile birleştiremiyorum her şeyide aynen uyguladım:((

--------------- Ekleme ---------------

Ya bide şu garmini kullanılışını anlatsanız satın al diyo telefonun gps ile eşleşmiyo bilmem ney bilmem ney sinir oldum telefonu kırcam az kaldı...............

Bence saçmalık bu garmini kullanan birisi çıkıpta bana anlatsın o kadar kurcaladım bi halta yaramıyo deneme sürümü diyo kod istiyo satın al diyo her şeyi 10 numara yaptım ama hala aynı sıfır hatasız yaptım

campel81

campel81

Üye
size binlerce teşşekkür ediyorum bu devasa paylaşımınız için gelmiş geçmiş en iyi konu diyebilirim gerçekten yani maxicepte 2008 den beri varım böyle konu görmedim elinize sağlık süper olmuş:oke::oke::oke::oke::oke::oke:

Selcuk1981

Üye
sevgili reis-i eagles sayende çok güzel bir programa sahip olduk ancak bizlere garmin online aktivasyon kodunu bulabilirsen sana minnettar kalırız iyi çalışmalar

fizy09

Üye
Bende ekli yardımlı gps çıkmıyo telefonun gps si ile birleştiremiyorum her şeyide aynen uyguladım:((

Ya bide şu garmini kullanılışını anlatsanız satın al diyo telefonun gps ile eşleşmiyo bilmem ney bilmem ney sinir oldum telefonu kırcam az kaldı...............

Bence saçmalık bu garmini kullanan birisi çıkıpta bana anlatsın o kadar kurcaladım bi halta yaramıyo deneme sürümü diyo kod istiyo satın al diyo her şeyi 10 numara yaptım ama hala aynı sıfır hatasız yaptım

arkadaşım olmuyorsa telefona format at kartı biçimlendir. anlatımdakileri aynene sıra ile acele etmeden yap. kesinlikle olacaktır. bir de n95 de kurarken ekranı dik tutma yan tut. dik tuttuğunda bazı özellikler gözükmüyor. yan tuttuğunda ise ekran genişliyor ve diğer özellikler de gözükebiliyor. buna dikkat et...

kralmali

kralmali

Üye
yavv bu uydu çekmiyorr nedenini bilen waqrmı baen 1 dişte kalıyorr bu uydu nerelerde çeker???

abaca

Üye
Ellerinize sağlık. Bulunduğum konumdaki alışveriş mrk, eczane, sinema vs gibi yerlerin görünmesini nasıl sağlarım? Araç navigasyonunda bu var biliyosunuzdur. Bu programda da varmı?

londras1

Üye
Ellerinize sağlık. Bulunduğum konumdaki alışveriş mrk, eczane, sinema vs gibi yerlerin görünmesini nasıl sağlarım? Araç navigasyonunda bu var biliyosunuzdur. Bu programda da varmı?
Evet hepsi var.
Garmin ana ekranda /Nereye?/POI'ler ve yakın geçerli konum olarak ne istiyorsan ulaşabilirsin:bye2:

arslan-

Üye
Ellerine sağlık güzel olmuş

kulhasan

Üye
ben dediğin gibi yaptım olduda abi çalıştı fakan küçük bir sıkıntı var programbi süre sonra taklılıp kapatıyo kendini. ne yapabilirim bu konuda reis bi öneri var mı. bu ara program çok güzel ovi mapshalt etmiş yahu.

modacell

Üye
Reis kardeş dediklerini aynen yaptım E71 e mükemmel çalışıyo. bide E72 ye yaptım aynısını tekrardan garmin açıldığında *Satın al ve kullan *deneme başlat *ürün kodu gir *garmin gps e bağlan.. seçenekler çıkarıyor. garmin gps e bağlan dediğimde gps aranıyor diyor orda kalıyor. nerde yanlış yapıyorum acaba....

Üst Alt