Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

Maresca

Maresca

Üye
Merhaba

bugün telefonun v51 güncellemesini yükledim ve sorunsuz kurdum.Telefonu bilgisayara bağladıktan sonra 8 GB'lık hafıza kartı (7,39 GB gösteriyor) tamamen gösteriyor ve müzik , resim ,video klasörlerini göremiyorum.Ama telefonda müzik çalara geldiğim zaman şarkıları görebiliyor ve dinleyebiliyorum.Keza resimler ve videoları da öyle.Fakat yeni bir müzik yada video eklemek istiyorum diyelim ama bu sefer de Nokia Phone Browserdaki hafıza kartı sürücüsünde resim , müzik , video vs . birçok klasörü göremiyorum.Ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun...

dibba58

dibba58

Üye
kardeşim bendede buna benzer sorun vardı boş 8 gb hafıza 6.7 gibi görünüyordu hafızaya format at belki düzelir tele de at :D

Maresca

Maresca

Üye
kardeşim bendede buna benzer sorun vardı boş 8 gb hafıza 6.7 gibi görünüyordu hafızaya format at belki düzelir tele de at :D

formatlık atarsam yüklediğim bütün oyunlar resimler videolar güm olacak.işin garibi telefonda bütün şarkılar videolar çalıyor resimleri de gösteriyor.ne hikmetse bilgisayarda bunları göremiyorum.hay aklıma tüküreyim şu güncellemeyi nerden yükledim sanki gibi.:vur:vur:vur:vur:vur:vur

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayara taktığın zaman usb modunda gizli dosya ve klasörleri göster seceneğini aktif et...görebılırsın dosyaları.

Fatix

Üye
vodafone sınırsız internet kullanıyorum, bilgisayara bağlayıp modem olarak kullansam farklı bir ücretlendirmemi olur yoksa o sınırsız pakettenmi gider ?

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
dediğini yaptım yine olmadı maalesef:vur:vur:vur

aklıma şu geldi bak resimler muzıkler gıtmesın dıyosun format atınca peki yedekleyip format atsan?

ovi suit ile telefonun yedeğini al sonra hard format at zaten guncellemeden sonra format önerilir...sonra yedeklerini tekrar telefona atarsın...

de_git

Üye
Mrb, ya arkadaslar benm takıldıgım bı nokta var cozumu varsa lutfen yazarmısınız??..
Hanı mesaj gonderırken eskı tellerde çağrı geçmişinden secebiliyorduk numarayı.geçmişten sec olurdu.mesela tel.rehberınde kayıtlı omayan bırı aradı ve ben ona gerı msj atmak istiyorum eskıden 6280 vardı bende hemen çağrı geçmişinden o numarayı sectırebılıyrdum.ancak ben bunu 5800 da goremedım??? Varmı bu ozellık ben mı bulamıyorum acaba?

de_git

Üye
başlığı acan arkadasım? konu hakkında bir bilgin yok mu acaba?

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
Mrb, ya arkadaslar benm takıldıgım bı nokta var cozumu varsa lutfen yazarmısınız??..
Hanı mesaj gonderırken eskı tellerde çağrı geçmişinden secebiliyorduk numarayı.geçmişten sec olurdu.mesela tel.rehberınde kayıtlı omayan bırı aradı ve ben ona gerı msj atmak istiyorum eskıden 6280 vardı bende hemen çağrı geçmişinden o numarayı sectırebılıyrdum.ancak ben bunu 5800 da goremedım??? Varmı bu ozellık ben mı bulamıyorum acaba?

o özellik 5800 da yok arkadaşım... tele kayıtlı olması gerek numara yada arama kaydına girip numara üzerinde seçenekler yapıp mesaj oluştur yapman gerek...

qLady

Üye
s.a kardes numbuzu ındrdım 3 kez sonra sıldım sımdı tekrar ındırcem ındır seyı cıkmıyor nasl hallederım bunu ? [email protected] 0506 824 51 28 yardımcı olursan sewınırım.!!!

tetraman

Üye
selam
5800xpres müzik telefonum var
nokia ovi suit programını kurdum ama tlefonu usb ile pc ye bağlıyorum ama telefonu görmüyor
ovi suiti kaldırdım tekrar kurdum olmadı. telefonu formatladım yine olmadı. nokia suit kurdum aynı sorun yine var ağgıt yöneticisine bakıyorum hiç bir olumsuzluk görünmüyor. yardımcı olursanız sevinirim

de_git

Üye
Tşk.ler bu bahsettiğim özellik bence baya bi pratiklik saglıyor.olması gerekİRDİ diye dusunuyorum

LİON_1

Üye
dostum benim 5800 da stuck piksel var nasıl düzeltebilirim?

MoRKediM

Üye
selam arkadaşlar bir sorum olacaktı
telefonumun yazılımı güncellemek istiyorum
fakat şöyle bir endişem var güncelleme yaptığımda telefonda kayıtlı bilgiler mesajlar vs. gider mi?
yoksa etkilenmiyorlar mı?

cmslh

Üye
selam kardeşim vaktin varsa ilgilenirsen tv programı lazım 5800 için bana

şimdiden teşekkürler

mertvemert

mertvemert

Üye
Slm.bnde 5800 black var ama lanet olası seyi bi güncelleyemedm gtti.v40 kullanıorm aldgmdan beri.pc den pc suiteyle atım diorm zaten son sürümü kullanıosunuz dio.jaf la atim diorm sonunda teli bulamıo.telden net ile atim diorum sunucu yanıt vermio dio.nss ile bişeler yapmak gerekiomus onuda gram anlamadım yardımcı olun lütfen su cihazı kırmadan önce..

memo_38

Üye
nokia 5800xm aldığıma pişman oldum. ilk zamanlar nete bağlanıyordum sonra güncelleme yaptıktan sonra nete girmez oldu.. ne format atmadığım kaldı ne de kurduğum programları kaldırmak kaldı hpsini yaptım BAĞLANAMIYORUM ve yavaştan yavaştan telden soğumaya başladım.. nete girdiğimde ''paket veri yok şebeke hizmetlerini kontrol edin'' hatası vermeye başladı .. ya bana bi çare ya da telfn satlıktır :)

ahmetoran

ahmetoran

Üye
s.a.
bnimde 5800 ıma güncelleme yaptım .
sürüm:51.0.006 oldu yükledikden sonra birden telefon sensörü geç algılamaya başladı. bende belki eski haline gelir diye orjinal ayarları geri yükledim. değişmedi ama birden telefonu kullanışı değişti.yani müzik çalarda bul yok ayrıca müzik çalara girince satırlar çok kalın oluyo.tüm müziklere bakınca onlarda geniş geniş gözüküyo

resimleri ekledim bana çok garip geldi

Üst Alt