NOKIA 5800 ORJİNAL AKSESUARLAR, KILIF, CP-305, TV KABLOSU v.s. KAPIDA ÖDEME

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
tv kablosu ne kadar acaba :hmmm

infosist

Üye
    Konu Sahibi
tv kablosu ne kadar acaba :hmmm

TV OUT KABLOLARI: 5800'I TV YE BAĞLAYIP ÇEKMİŞ OLDUĞUNUZ RESİM VE VIDEOLARI SEYREDİN, OYUNLAR OYNAYIN, KAMPANYADAN GELEN 5800 KUTULARINDA YOK ! Üstelik Beyaz Nokia Connectör Etiketi var. Yani, Orjinal NOKIADIR, ekranda parazit VE karıncalanma ASLA YAPMAZ !!.

ORJINAL NOKIA TV OUT KABLOLARI DA SADECE BİZDE ! 26TL.-

hqn33

Üye
bunlar dışında cihaz satışı yapıyormusnuz..ben bir 5800 almak istiyorum varsa fiyatlar nedir...ilgilenirseniz sevinirim.

infosist

Üye
    Konu Sahibi
bunlar dışında cihaz satışı yapıyormusnuz..ben bir 5800 almak istiyorum varsa fiyatlar nedir...ilgilenirseniz sevinirim.

İlginiz için teşekkür ederiz. Cep telefonu satışı yapmıyoruz.
Saygılarımızla,

tbatikan

tbatikan

Üye
benim ekran biraz hasar görmüş.. acaba parmak izi bırakmayan bant ekrandaki çizilmeleri engeleyebir mi? bide fiyatı ne kadar.. hesaplı olması için ekran bandıyla beraber başka ne alabilirim..

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
bu arkadastan wh-701 kulaklık aldım içinizde hiç şüphe olmadan alın kesinlikle orjinal! iyi satışlar infosist...

infosist

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba,

Oldukça yararı olacaktır en azından fakat, bu yarar, daha çok ekrandaki çiziklerin büyüklüğü ile sınırlı kalacaktır. Keşke, çizikler oluşmadan bize başvursaydınız, o zaman, biz size daha yararlı olabilirdik.

Ayrıca, çevreden bakıldığında ekranı NET Göstermeyen yada, tamamen kararmasına neden olan, çok kaliteli " CASUS KORUMA " mız mevcut. Bunun fiyatı da 15 TL dir. Bunun da size yararı olacaktır.

Hangisini alırsanız alın, beraberinde 2 adet NORMAL Tipte ekran bandını hediye ediyoruz zaten.

Saygılar,

benim ekran biraz hasar görmüş.. acaba parmak izi bırakmayan bant ekrandaki çizilmeleri engeleyebir mi? bide fiyatı ne kadar.. hesaplı olması için ekran bandıyla beraber başka ne alabilirim..

--------------- Ekleme ---------------

Teşekkürler. Mutlu günlerde kullanın. Her türlü cep telefonu aksesuar taleplerinizde yeniden bekleriz. Bizi unutmayın.

Saygılar,

bu arkadastan wh-701 kulaklık aldım içinizde hiç şüphe olmadan alın kesinlikle orjinal! iyi satışlar infosist...

--------------- Ekleme ---------------

Ayırdık bile. Ayrıca, İlginiz için de teşekkür ederiz. Fakat, böyle özel taleplerinizin olması halinde sizden ricamız, [email protected] 'a e-mail atmanızdır.

Saygılarımızla,

N79 telefonum icin bir tane lazim ama suan yurtdisindayim.
12 Agustosta gelecegim bana bir adet ayirtabilirmisiniz?

frowell

frowell

Üye
Beyler 2 tane müzik standı gösterm,iş hangisi daha kalıtelı daha cok ses cıkarır

deniz0123456789

deniz0123456789

Üye
çok güzel bunalr

engin acar

Üye
N79 kaç lira acaba sorabilirmiyim teş.

zx6r

zx6r

Üye
Dolgun bir konu iyi bilgilendirme
benim dükkanda aynılarından var iyi satışlar

uncarted

Üye
iyi günler orjinal 5800 batarya lazım bana çin malı aldım 1 günde bitiyor şarjı sizde bulunurmu msn ekledim

kemalcoban88

Üye
Kardeş, nokıa 5800 ın tv kablosu, kılıfı ve araç tutucusundan istiyorum. ücreti ne olur. Kapıda ödeme yapıcaz

infosist

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş, nokıa 5800 ın tv kablosu, kılıfı ve araç tutucusundan istiyorum. ücreti ne olur. Kapıda ödeme yapıcaz

Merhaba,

Tüm ürünlerin fiyatlarını 1.ci sayfada görebilirsiniz.

http://www.maxicep.com/cep-telefonu...p-305-tv-kablosu-v-s-kapida-odeme-351757.html

Sipariş vermek istiyorsanız, Kampanya ile ilgili olarak, toptan alımlar veya kafanıza takılan herhangi bir konuda özel sormak istedikleriniz varsa, her zaman mesaj gönderebilirsiniz. Çekinmeyin, bekleriz.

[email protected]

Teşekkürler,

mıttık

Üye
merhabalar ben sadece ekran badını almak istiyorum ama sadece parmak izi ve kir bırakmayanı varmı çizilmez olmasına gerek yok zaten kılıfım var koruyor sivri cisimlerlede yaklaşmamaya çalışıyom genelde uzun zamanır tek çizik oluşmadı hiçbir yerinde.eğer kir ve parmak izi tutmayanında var mı?(fiyatı 12tl den az olması için yani)Ve nokia shoplarda aynı fiyata bulma imkanım varmı aynılarını?Birde şu bantların dokunmatiği etkiliyormu?

infosist

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba,

İstemiş olduğunuz ürünün bizde mevcuttur ve adı CASUS KORUMADIR. Bir özelliği daha vardır. Ekranı sadece telefon sahibine net gösterir. Çevreden bakanlar ekranı NET göremez yada tamamen kapkara görürler. Tek fiyatı vardır 15 TL dir. Ayrıca beraberinde NORMAL tipte yedek 2 adet ekran koruma bandı daha veriyoruz. Dokunmatik etkilenmez, fakat tüm aksesuarlarda olduğu gibi zamanla band eskir ve yenisini takmanız gerekir. Biz şu an yaklaşık 8 aydır kullandığımız (CASUS KORUMA) bandı henüz değiştirmedik. yakında belki değişltiririz. Piyasada en çok tutulan ekran koruma bandı da zaten budur. Taviye ederiz.

merhabalar ben sadece ekran badını almak istiyorum ama sadece parmak izi ve kir bırakmayanı varmı çizilmez olmasına gerek yok zaten kılıfım var koruyor sivri cisimlerlede yaklaşmamaya çalışıyom genelde uzun zamanır tek çizik oluşmadı hiçbir yerinde.eğer kir ve parmak izi tutmayanında var mı?(fiyatı 12tl den az olması için yani)Ve nokia shoplarda aynı fiyata bulma imkanım varmı aynılarını?Birde şu bantların dokunmatiği etkiliyormu?

the.yunus

the.yunus

Üye
Böyle güzel aksesuarlarrdan haberdar ettiğinizden dolayı memnun kaldım.
Tamda ihtiyacım olan şeyler var, bilhassa: Usb şarz , araç kiti , tv çıkış hepsi çok güzel.
Teşekkürler

tekinn

Üye
Bende bugün sipariş verdim parayı yatırdım bakalım sonuç ne olacak? sorun çıkmaz inşallah satıcı baya bi ilgilendi gerçi..

Üst Alt