Sony Ericsson Satio & 5800

Sponsorlu Bağlantılar

aporep

aporep

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson Satio & 5800
işletim sistemi olarak Sony Ericsson Satio ve 5088 aynı ama kamera özelliğine gelince 5800 geride kalıyo çünkü Sony Ericsson Satio 12 mp kameraya sahip
benim için telefonda işletim sistemi hızı kemaresı kullanım kolaylıkları ön planda geliyor . şimdi tereddütteyim çünkü 5800 kullanıcıları baya bir problem yaşıyorlar en azından kullanıcıların yarısından çoğu sıkıntı yaşıyormuş. Sony Ericsson Satio nu daha önce bilmediğim ve kullanmadığım için bilmiyorum o yüzden yorumlarınıza danışmak istedim . şimdi bu telefonlardan hangisini kullanıyorsunuz hangisini tavsiye edersiniz telefonların olumlu ve olumsuz ( özellikle olumsuz ) özellikleri nelerdir_? kullanan arkadaşlar yazabilirler mi özellikle Sony Ericsson Satio hakkında bilgi istiyorum donma felan oluyor mu kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

• Beğen
Tepkiler: brksnr ve medcezyr

By Savliusta

By Savliusta

Üye
satio kullanmadim hic 5800 al bence

kuvars10

Üye
Bende Satio hiç kullanmadım bilgimde yok açıkçası.Çünkü Sony Ericsson birdefa aldım hayatımda ve çıkardığı sorunlarla ancak 3 ay kullanabildim sonra çöpe gitti.O yüzden bunlar dünyanın en iyi telefonunu bile çıkarsalar almam artık.

5800'a gelince güzel bir telefon,barındırdığı özellikleriyle güzel bir dünya yaratıyor kullanıcısına.
Sıkıntı yaşayanlar telefon kullanmayı bilmeyenlerdir.Ya da alışmışlar klasik telefon kullanmaya ama akıllı telefon kullanamayanlardır.Alırsan ve hakkını vererek kullanırsan sorun yaşamazsın.

Ben kendi adıma 5800'ı tavsiye ederim.Unutma ki bu telefonu bu kadar kişi alıp kullandıysa bir bildiği muhakkak vardır...

aporep

aporep

Üye
    Konu Sahibi
Bende Satio hiç kullanmadım bilgimde yok açıkçası.Çünkü Sony Ericsson birdefa aldım hayatımda ve çıkardığı sorunlarla ancak 3 ay kullanabildim sonra çöpe gitti.O yüzden bunlar dünyanın en iyi telefonunu bile çıkarsalar almam artık.

5800'a gelince güzel bir telefon,barındırdığı özellikleriyle güzel bir dünya yaratıyor kullanıcısına.
Sıkıntı yaşayanlar telefon kullanmayı bilmeyenlerdir.Ya da alışmışlar klasik telefon kullanmaya ama akıllı telefon kullanamayanlardır.Alırsan ve hakkını vererek kullanırsan sorun yaşamazsın.

Ben kendi adıma 5800'ı tavsiye ederim.Unutma ki bu telefonu bu kadar kişi alıp kullandıysa bir bildiği muhakkak vardır...

satio kullanmadim hic 5800 al bence

çok teşekkür ederim sağolun tavsiyeler için peki başka varmı tavsiyesi olacak olan_?

digitasarim

Üye
satio 5 bassar 2 sinide kullandım alınca pişman olmazsın zaten 5800 la mukayese etmen için aynı para bişey olmalı bu onun 2 katına denk gelir . 7 aydır kullanıyorum zevkli bir telefon

M3L!H

M3L!H

Üye
5800 a bulasma. Cunku 3D Grafik hizlandirici olmadigi icin 3D oyunlari oynayamazsin. 5 mb lik Asphalt 4 te bile asiri kasiyor telefon. Ama Satio da 3D Hizlandiricisi var. Satio da 60 mblik oyunlari bile oynarsin. Hem 5800 in kamerasi berbat. Gunduz manzaralari ve gece cekimini guzel yapamiyor. Ben 5800 aldim ve pismanim, sende pisman olma. Biraz daha para ver Satio al derim.

OğuzcanAbi

Üye
5800 derim

tetani

tetani

Üye
bende satio kullanıyorum.bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadım.bütün nokiaları geride bırakır.aklına gelen herşeyi bu telefonda bulabilirsin tabi son sürümü olması lazım:)

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
tabikide statio 60 mb oyunu 5800 da oynayamazsın.

harun12345

harun12345

Üye
Hem donanımsal hem de yazılımsal olarak sorun yaşamaktan ziyade(5800) bunlardan zevk almak istiyorsan satio.:ehe:oke:

aporep

aporep

Üye
    Konu Sahibi
hepinize teşekkür ederim sağolun

AYNA

AYNA

Üye
TEK KELİMEYLE SATİO.AYLARDIR KULLANIYORUM SÜPER.5800 İLE SATİONUN İŞLETİM SİSTEMİ AYNI DEĞİL.TAMAM İKİSİDE SYMBİAN AMA ŞU YÖNDEN FARKLILAR SATİODA 3 BOYUTLU GRAFİKLER VAR FLASHA BENZE ADI SE DİYEMİ NE GEÇİYOR.YANİ 5800 GALERİSİ NORMAL STANDART AMA SATİONUN HAREKETLİ DAHA GÜZEL.YOUTUBEDEN VİDEOLARI İZLE BAK GÖRÜRSÜN.KAMERASINI ANLATMIYORUM BİLE FOTO MAKİNESİ GİBİ ZATEN.SATİONUN SON GÜNCELLENMİŞ HALİNİ KULLAN.SATİODA TEK YAKINDIĞIM KONU PİLİNİN 1 GÜN GİTMESİ BEN ÇOK MESAJLAŞIYORUM.BATARYASI 3.6V VE 100mAh AMA 3.7V 1300mAh OLANI VARMIŞ ONDAN ALICAM BULURSAM.SON OLARAK DIŞI SONYERİCSSONUN TASARIMI İÇİDE SYMBİAN OLUNCA SÜPER OLDU.SYMBİAN OLMASA BEN ALMAZDIM SONY.N8 HARİÇ NOKİANIN DİĞER MODELLERİNDEN UZAK DUR DOKUNMATİK ANLAMINDA.

aporep

aporep

Üye
    Konu Sahibi
tamam teşkk r ederim sağolun

ungood20

ungood20

Üye
5800 cöpe at.
Hani nerde ramler hani romlar yazmamışsın zaten.
Satio mükemmel cihaz ...

aporep

aporep

Üye
    Konu Sahibi
fiyatları hakkında bir bilginiz varmı peki_?

--------------- Ekleme ---------------

5800 cöpe at.
Hani nerde ramler hani romlar yazmamışsın zaten.
Satio mükemmel cihaz ...

Hani nerde ramler hani romlar yazmamışsın zaten. DERKEN NE DEMEK İSTEDİNİZ ANLAMADIM

OğuzcanAbi

Üye

daniel_23

daniel_23

Üye
satio daha pahalıdır snırım 12mp kamerası var diğer donanımları da daha iyidir.
5800 fiyatına göre tavsiye edebileceğim bir telefon para sorunum yok diyorsan n8 :D

anon55

anon55

Üye
Satio Al Derim Bende Xperia X2 Kullanıyorum Hiç sorun yaşamazsın 3d oyun zevkini yaşarsın SElerde hiç takılmadan hemde ama Nokiada çok donmalar olur Satio al ve NFS SHİFT Kur süper olur oyunda zaten süper görünümleri falan bide zaten kamerası sony nin (Japon malı telefon daha ne olsun) Hiç bi sorun yaşamazsın Satio al derim

AYNA

AYNA

Üye
sationun ön kamera varmı var gibi ama bir türlü açamadım ben?

aporep

aporep

Üye
    Konu Sahibi
sationun ön kamera varmı var gibi ama bir türlü açamadım ben?

bir bilgim yok kardeş bende senin gibi araştırıyorum tlf sen galiba kullanıyorsun nezaman nerden kaça aldın fiyat söleyebilir misin_?

Takipçi Satın Al

Üst Alt