AYNA
Üye
slm arkadaşlar bendde sony satıo var 2 sorunum var birisi herkes gibi intrnette video izlemiyorum.deneğim programlar: skyfire ,flash lite 3,1,vtap hiçbirinden sonuç alamadım telefonum hacksiz kimisinde sertifika hatası.kimisinde telefonla uyumlu değil kimisindede dakikalarca bekliyor ama sonuç sıfır.skyfire yurt dışında iken acılıyordu burda sorun veriyor.diğer sorunumumda navigasyon garmin yükledim acılıyor donup kalıyor.bana önerebileceğiniz navigasyon programı ve intrernet te video izleme programı varmı? [email protected] e mail adresim .yazan arkdaşa olursa sevinirim .osaka dan sevgiler maxicep
1)kendi tarayıcısı ile bağlan video indirilsin mi der indir deyip izleyebilirsin.ama google videoda direk izleyebiliyorsun.
2)skyfire türkiye yasağı var türkiyede kullanamıyorsun malesef.
3)navigasyonda ise bende garmin ve sygic denedim olmadı.çok uğraştım olmadı sonunda sonyericssonu aradım wisepilot dediler türkçesi yok dedim öyle dediler.kaç para dedim bilemiyoruz dediler bende bi bakim dedim yukledim aktifleştirmek için msj atmak istedi uçuş moduna aldım atamadı.oda işe yaramıyor pahalı bir program sanırım 10 euro gerekiyor aylık mı bilmiyorum ama.sonunda pes ettim gps yokmuş gibi kullanıyorum
sonyericsson teknik servisi bir işe yaramaz ben onlardan çok biliyorum
ben onlara gps için yardım istiyorum maille onlar bana mms wap ayarlarını gönderiyorlar saçmalığa bak..4)program yükleme olayına gelelim opda sitesinden sertifika al kendine sonrada programları pc de sertifikala sonra tele gönder sorunsuz bir şekilde yükleniyor..