Sony Ericsson Satio & 5800

Sponsorlu Bağlantılar

AYNA

AYNA

Üye
slm arkadaşlar bendde sony satıo var 2 sorunum var birisi herkes gibi intrnette video izlemiyorum.deneğim programlar: skyfire ,flash lite 3,1,vtap hiçbirinden sonuç alamadım telefonum hacksiz kimisinde sertifika hatası.kimisinde telefonla uyumlu değil kimisindede dakikalarca bekliyor ama sonuç sıfır.skyfire yurt dışında iken acılıyordu burda sorun veriyor.diğer sorunumumda navigasyon garmin yükledim acılıyor donup kalıyor.bana önerebileceğiniz navigasyon programı ve intrernet te video izleme programı varmı? [email protected] e mail adresim .yazan arkdaşa olursa sevinirim .osaka dan sevgiler maxicep

1)kendi tarayıcısı ile bağlan video indirilsin mi der indir deyip izleyebilirsin.ama google videoda direk izleyebiliyorsun.
2)skyfire türkiye yasağı var türkiyede kullanamıyorsun malesef.
3)navigasyonda ise bende garmin ve sygic denedim olmadı.çok uğraştım olmadı sonunda sonyericssonu aradım wisepilot dediler türkçesi yok dedim öyle dediler.kaç para dedim bilemiyoruz dediler bende bi bakim dedim yukledim aktifleştirmek için msj atmak istedi uçuş moduna aldım atamadı.oda işe yaramıyor pahalı bir program sanırım 10 euro gerekiyor aylık mı bilmiyorum ama.sonunda pes ettim gps yokmuş gibi kullanıyorum :) sonyericsson teknik servisi bir işe yaramaz ben onlardan çok biliyorum :D ben onlara gps için yardım istiyorum maille onlar bana mms wap ayarlarını gönderiyorlar saçmalığa bak..
4)program yükleme olayına gelelim opda sitesinden sertifika al kendine sonrada programları pc de sertifikala sonra tele gönder sorunsuz bir şekilde yükleniyor..

kaccak37

Üye
merhaba arkadaşlar bu navigasyon programına bir çözüm yokmu bende sygnic denedim navigon denedim olmuyor sinyal bulamıyor navigasyon kullanmak için sectim bu cihazı nasıl iş anlamadım 5800 da çoğu navi programı çalışıyor bunda neden boyle internette aramadığım yer kalmadı kullanan varsa lütfen yardım.

AYNA

AYNA

Üye
aynı sorunnu bende yaşıyorum..

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
Şu Birkaç Kelime Sanırım Aklındaki Soru İşaretlerini Kaldıracak
Nokia 5800 XpressMusic..:
Çıktığı İlk Günden Beri Nokianın En Çok Satan Ve YILIN SATIŞ REKORU KIRAN Bir Telefon...
Nokia 5800 İle Neredeyse Kendi İle Yarıştı...
Telefon Piyasaya Çıktı,Güncellemeler Geldi Üstüne Bir Sürü Model Geldi Telefon Neredeyse Kullanıla Kullanıla Eskidi Ama Hala Dillerde Ve Satış Rekorları Kırmaya Devam Ediyor...

Sony Ericsson Satio..:
Ben Kimselerden Duymadım Bu Telefonun Adını,
Ne Bahseden Var Ne Öven Nede Kötüleyen...
Telefonun Varlığından Bile Haberi Yok Sanki İnsanların...

AYNA

AYNA

Üye
Şu Birkaç Kelime Sanırım Aklındaki Soru İşaretlerini Kaldıracak
Nokia 5800 XpressMusic..:
Çıktığı İlk Günden Beri Nokianın En Çok Satan Ve YILIN SATIŞ REKORU KIRAN Bir Telefon...
Nokia 5800 İle Neredeyse Kendi İle Yarıştı...
Telefon Piyasaya Çıktı,Güncellemeler Geldi Üstüne Bir Sürü Model Geldi Telefon Neredeyse Kullanıla Kullanıla Eskidi Ama Hala Dillerde Ve Satış Rekorları Kırmaya Devam Ediyor...

Sony Ericsson Satio..:
Ben Kimselerden Duymadım Bu Telefonun Adını,
Ne Bahseden Var Ne Öven Nede Kötüleyen...
Telefonun Varlığından Bile Haberi Yok Sanki İnsanların...

neden haberleri yok çünkü satio türkiyede yok 5800 var.satio türkiyeye gelmedi ve 5800 ile kıyaslanamaz satioda 12mp kamera var bunu 5800 kamerasıyla kıyaslamak çok saçma bence ve satioda 3d grafik hızlandırıcı var HD oyunları oynuyamıyorsun 5800 ama satioda buda mevcut rahatlıkla tek bir kasma bile olmadan oynayabilirsin.dokunmatiğe gelince gene satio 5800 dan çok çok iyi.

kaccak37

Üye
satıolu olmak ayrıcalıktır benım bundan oncekı telefonum 5800xm idi
fiyatı cok uygun ve wi-fi dokunmatik ekran olduğu için yani o özelliği taşıyan modellerin arasında en uygun fiyatlı telefon 5800 olduğundan satış rekoru kırıyor coluk cocukda bile var misal bizim berberin çırağı haftalığını biriktirip almış.

gelelim kalite konusuna asla kıyaslanamaz ben kurtuldum gitti sürekli donma yapıyodu mesaj yazarken uzun mesajlarda çok kasıyordu. dokunmatiği çin malı telefonlarla neredeyse aynı diyebilirim. led flaş var xenon flaş bile yok. kamerasını kıyaslamaya gerek bile duymuyorum ben k790i ile 5800 dan daha net fotolar cekıyordum gece gunduz farketmez. oyuzden salla gitsin arkadaşım 5800 ıııı sationun tipi bile yeter.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar navigasyonu garmin son sürümü yükledim ve çok hoşuma gitti sorun yok çok memlunum. uzun yola giderken takıyorum kulaklığı kendisi tarif ediyor yolu.

sygnic navigon vs. programlar denedim çalıştıramadım ama garmin kesinlikle çalışıyor ilk denemede oldu. isteyenlere buradan yardımcı olurum.

Navigasyon

aynı sorunnu bende yaşıyorum..

garmin yükledim çalışıyor sende yükle.

AYNA

AYNA

Üye
satıolu olmak ayrıcalıktır benım bundan oncekı telefonum 5800xm idi
fiyatı cok uygun ve wi-fi dokunmatik ekran olduğu için yani o özelliği taşıyan modellerin arasında en uygun fiyatlı telefon 5800 olduğundan satış rekoru kırıyor coluk cocukda bile var misal bizim berberin çırağı haftalığını biriktirip almış.

gelelim kalite konusuna asla kıyaslanamaz ben kurtuldum gitti sürekli donma yapıyodu mesaj yazarken uzun mesajlarda çok kasıyordu. dokunmatiği çin malı telefonlarla neredeyse aynı diyebilirim. led flaş var xenon flaş bile yok. kamerasını kıyaslamaya gerek bile duymuyorum ben k790i ile 5800 dan daha net fotolar cekıyordum gece gunduz farketmez. oyuzden salla gitsin arkadaşım 5800 ıııı sationun tipi bile yeter.

arkadaşlar navigasyonu garmin son sürümü yükledim ve çok hoşuma gitti sorun yok çok memlunum. uzun yola giderken takıyorum kulaklığı kendisi tarif ediyor yolu.

sygnic navigon vs. programlar denedim çalıştıramadım ama garmin kesinlikle çalışıyor ilk denemede oldu. isteyenlere buradan yardımcı olurum.

Navigasyon

garmin yükledim çalışıyor sende yükle.

aynen katılıyorum söylediklerine..
bu ara garmini yükledim denedim bir türlü olmadı üstüne sygic yükledim oda olmadı malesef :S
yardım edersen çok sevinirim..

AYNA

AYNA

Üye
ekledim kardeşim sağolasın

fiykk

Üye
Kardeşim alalı 3 gün oluyor telefon harika ötesi ... 5800 sÖYLENdiği zaman bile komik geliyor .. Kardeşim kullanıyordu 3 ayda kalem deliği yalama oldu zırt pırt kalemi düşüyor.. Geçen sofra bezi ile silkelemiş aşağıya 2 kattan tel paramparça oldu çalışmıyor ! Satio ( idou ) fevkaladenin fevkinde bir cihaz.. Bi tek ekolayzır ı yok onu da yüklersin bu site üzerinden .. Geri kalan fotoğraf ve video özelliklerini zaten mukayese etmen çok yanlış olur 5800 satio nun köşesinden bile geçemez ! Fiyatı 300 peşin verdim 660 lirasını da 6 taksit yaptım ... İsteyen olursa 960 a aldım 900 liraya elden satarım ! 2yıl faturalı ve bayii garantili

scriptr

Üye
özellik olarak chip.com.tr sitesinde yapılan araştırmada iphone u geçmiş olan 5800 ı siz kalkmış satio ile kıyaslıyorsunuz. daha ön kamerası bile açılmayan, uygun bir usb portu bulunmayan, üstüne üstlük walkman telefon yapmakta usta olan sony nin 3.5 mm lik jak girişini satio ya koyamadığını bildiğiniz halde hala satio diyorsunuz.

Ben SE k750i kullandım bir ara. Allah ım böyle bir telefon olamaz diyordum. şarjı 1 hafta giderdi, ses kalitesi n73 me kadar iyiydi. resim kalitesi de iyiydi zamanına göre. Ondan sonra 5800 aldım şuan tüm fikrim değişti. arada bir donmalar olmasa 5800 üstüne telefon tanımıyorum. uygulama ve oyun ağı gittikçe genişliyor. Buda çok iyi birşey. Ben 5800 diyorum.

AYNA

AYNA

Üye
özellik olarak chip.com.tr sitesinde yapılan araştırmada iphone u geçmiş olan 5800 ı siz kalkmış satio ile kıyaslıyorsunuz. daha ön kamerası bile açılmayan, uygun bir usb portu bulunmayan, üstüne üstlük walkman telefon yapmakta usta olan sony nin 3.5 mm lik jak girişini satio ya koyamadığını bildiğiniz halde hala satio diyorsunuz.

Ben SE k750i kullandım bir ara. Allah ım böyle bir telefon olamaz diyordum. şarjı 1 hafta giderdi, ses kalitesi n73 me kadar iyiydi. resim kalitesi de iyiydi zamanına göre. Ondan sonra 5800 aldım şuan tüm fikrim değişti. arada bir donmalar olmasa 5800 üstüne telefon tanımıyorum. uygulama ve oyun ağı gittikçe genişliyor. Buda çok iyi birşey. Ben 5800 diyorum.

Her telefonun nasıl eksik bir yönü oluyorsa satio dada var yok demiyorum ben ama 5800 ile kıyaslamak mantıklı değil.ön kamerayı açtım ben.zaten ön kamera kendi ayarlarında açılsa bile pek bir işe yaramıyor iyi çekim yapılamadığı için.usb ve jakta haklısın.satioda fotograf üzerine yoğunluk verilmiş kamera üzerine ama sırf jak yok ve usb portu değil diye 5800 dan kötü olamaz bu telefon çünkü kamerası çok çok çok üstün 5800 dan ve 3d grafik hızlandırıcı var 5800 oynatamadığı HD oyunları oynatabiliyor örnek NEED FOR SPEED SHİFT 80MB..

scriptr

Üye
Söylediklerin doğru ama şahsi kararım bir telefonda illaki 3.5 mm lik bir jak ve usb port bağlantısı olacak. çünkü bu tip bir telefon alıyorsan illaki olacak. gidip 1100 almıyorsunki paşa. Çin malı telefon yapan adamlar bile düşünmüş ama SE düşünememiş. Şimdi 3D hızlandırıcısı iyi evet. ben 5800 de ferrari evolution u bir umut çalıştırır diye denedim ama telefon fıs çıktı :D biraz hayal kırıklığı yaşamıştım fakat şu chip.com.tr de 5800 ile iphone un karşılaştırılmasında 5800 ın kazanması beni bu telefona gerçekten bağladı.

Ha bu arada batarya süresini unutmamak gerek. inanır mısın 5800 a 2 film yüklüyorum ortalama 2 si 3 saat civarında oluyor. ikisinide izliyorum sonuna kadar. telefonda bir ısınma meydana geliyor haliyle fakat batarya çok çabuk bitmiyor 2 çizgi gidiyor. geriye 4 çizgi kalıyor oda beni 2 gün rahat atıyor. sırf batarya süresi için bile bu 2 telefon arasından 5800 ı seçer insan.

AYNA

AYNA

Üye
tabi oda senin şahsi kararın 5800 da anlattığın gibi güzel yönleri var.dediklerinde haklısın sende.
5800 bana görede iphoneden daha iyi iphoneye bir türlü ısınamadım ben zaten..

metaform81

metaform81

Üye
ben satio kullanıyorum tek eksiği i phone daki gibi capasitive ekran onun dışında her yönden nokia ya fark atar :box

inthemee

inthemee

Üye
Arkadaşlar Bu Cihazı Kullananlar resim çekme hızı nasıl samsunglar için daha hızlı diyorlar satıo nasıl çekim yapıyor acaba bilgi verirseniz sevinirim

Bu Cihazı Kullananlar resim çekme hızı nasıl samsunglar için daha hızlı diyorlar satıo nasıl çekim yapıyor acaba bilgi verirseniz sevinirim

AYNA

AYNA

Üye
resim çekme hızı gayet güzel otofocus ile odaklayıp biraz bekliyor tabi çekerken ama otofocussuzda hemen çekilebiliyor gayette kaliteli yani..

ookkaayy

ookkaayy

Üye
evet 5800 ıphone dan kat kat güzel ıphone neki blututtan başkasına dosya bile yollayamıyosun ama 5800ı satioyla kıyaslasalar kesinlikle satio 1 çıkar bikere sationun ekranı daha geniş daha büyük

SilentOne

SilentOne

Üye
satioyu tavsiye ederim en iyi symbianı deneyimini onda yaşadım teknosada incelerken :D

AYNA

AYNA

Üye
satioyu tavsiye ederim en iyi symbianı deneyimini onda yaşadım teknosada incelerken :D

nasıl yani teknosa'ya satio'yu mu getirmişler? ben izmirde baktım teknosa olsun bimeks olsun göremedim sadece se xperia x10 u gördüm..

Takipçi Satın Al

Üst Alt