slmlar bende Dubai den Sony Ericsson Satio almayı dusunuyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ya ( C905)
bırkac sorum olacak kullanıcı arkadaslara
Satio aldımızda Turkıyede
stek veren tamır parca temın eden yerler
mı bıldınız gıbı ne hıkmetse Sony ericsson gıbı en ıyı telefon fırmalarından bırını Türkiye piyasaya almadı anlasamadı oysa nekadar şık -saglam kalıtelı modellerı vardır ve kullanımı cok rahattır Sony ercs. ların bende sımdıye
sony e. kullandım ancak ust modelle degıstırecegım . Satio dusunuyorum
2. olarak telfonun kamerası suan pıyasadakı telefonların en ıyısı bunu herkes kabul edıyor bende ozellıkle kamerası
olsun hem dıjıtal foto mak. hem telfon ayrı ayrı tasımayayım ıstıyorum onun dısında Telefonun dokunmatıgı nasıldır sanırım ısı algılayıcılı degıl n8 gıbı tepkısı kullanılırlıgı nasıl acaba dokunmatık ekranın ?
3. olarak yurtdısından alındıgında Turkce olması ıcın telefonun kutuda vss hangı koda , ısme bakılmalıdır U1 ... gıbı ?
4. telfonun malzemesi 2. ellerde bakıyorum hep arka kısım soyulmus bu normal mıdır?
5. satioda ne gıbı sorunlarla karsılasabılırım nelere dıkkat etmek gerekır
baska alternatıf yok 8mp ve uzerınde hep nokıa var onlarda 1.200den baslıyor sony erc. C905 / Satio bana suan ıcın uygun gelen modeller fiyat ve duruma gore once satio sonra c905 dusunuyorum
tskler
satio hakkında aklımda sorular var kullanıcılarla konustugum sorunlar uzerıne acaba ne dersınız C905 ve satio 2side gorunum ozellık olarak hosuma gıttı
Okudugum olumsuz yorumlar
1-Malzeme kalitesi tek kelime ile berbat ötesi bunu bir süre sonra kullanınca anlarsınız zira her tarafı cdeforma olacak ve bunu engelelmeniz pek mümkün değil
2- ekran resistif oılduğu için bence öyle bir ekranı olmadan önce bir multitouch ekranı görün sonra karar verin resistif olduğu için yine kötü
3- İşlekim sistemi tam bir felaket zaten symbyan s60 v5 ti ve sanırım ki dokunmatikte bu sürüm tam bir fiyasko tuşa basar gibi basmak zorunda bırakıyor insanı resistif ekranla birleşince
4- Batarya da tam bir hayal kırıklığı böyle bir makine için kesinlikle yetersiz ötesi yanınızda şarz cihazı ile dolaşmayı göze alın..
5.Kamera 12.1 mp kalitisinde çekim yapıyor ama açıkçası ben fotolarınıda çok çok beğenmedim hiçbir zaman ama bu benden kaynaklı bir sorunda olabilir ama aynı ben galaxs s2 ile resim çekerken çok daha kaliteli olduğunu farkedebiliyorum.
6. video çekimi çok güzel lafım yok
7.Ses konusundada çok başarılı değil kulaklığa ses verme konusunda