Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

fatihkatar

Üye
Ya abi benim telefonu güncelleyemiyorum, hiçbir güncelleme yok diyo. Yazılım sürümü v50.0.005 yazılım sürümü tarihi 23.03.2010 diyor. Bi yardımcı olurmusunuz.

--------------- Ekleme ---------------

Ya abi benim telefonu güncelleyemiyorum, hiçbir güncelleme yok diyo. Yazılım sürümü v50.0.005 yazılım sürümü tarihi 23.03.2010 diyor. Bi yardımcı olursanız sevinirim. .

frowell

frowell

Üye
Ya abi benim telefonu güncelleyemiyorum, hiçbir güncelleme yok diyo. Yazılım sürümü v50.0.005 yazılım sürümü tarihi 23.03.2010 diyor. Bi yardımcı olurmusunuz.

Ya abi benim telefonu güncelleyemiyorum, hiçbir güncelleme yok diyo. Yazılım sürümü v50.0.005 yazılım sürümü tarihi 23.03.2010 diyor. Bi yardımcı olursanız sevinirim. .

Kardeşim zaten 5800 ın en son surumu v 50.0.005 tir daha yeni güncelleme yok ki.Boşuna ugraşma yani. :oke:

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Şu arkadaş da seninle aynı sorunları yaşıyor. Telefonun değişimi için başvurdu. Sen de aldığın yere gönder hiçbir şekilde tamiri kabul etme. Değişim talep et.
Bikaç gündür olmuyor sık sık olan birşey değil ama canımı sıkıyor yinede. 1ay ellerinde tutup bişey yok diyip yollarlarsa onlarda görünmezse bu problem peki kardeşim?

akın_akın

Üye
s.a kardeşim ben nokia software updater le telimi v5 yapmak isitouorum teli taktım herşey hazır başlat yazısı var ama başlamadan öncce hafıza akrtını çıkarıyımı veya sım kartını.. bide bu gunceleme işi basıt dımı şifre felan ıstemez inş. yarıda kalmak istemıyorum sadece yukel dıorz o kadar heralde yardın edersenız sevırınırmm

frowell

frowell

Üye
s.a kardeşim ben nokia software updater le telimi v5 yapmak isitouorum teli taktım herşey hazır başlat yazısı var ama başlamadan öncce hafıza akrtını çıkarıyımı veya sım kartını.. bide bu gunceleme işi basıt dımı şifre felan ıstemez inş. yarıda kalmak istemıyorum sadece yukel dıorz o kadar heralde yardın edersenız sevırınırmm

gerek yok hafıza kartını cıkarmaya ve sım kartı

akın_akın

Üye
telde açık duruyo dımı kardeşim bu soruyada cevap ver balşıyorum v5 e :D

akın_akın

Üye
saol kardeşim başladım

frowell

frowell

Üye
tamam ama sakın yuklenırken kablo felan oynamasın cıkmasın usb den

Kardeşim güncelledin mi? Nasıl buldun?

akın_akın

Üye
abi başlat dedim ileri ileri tel zaten gucel dıoo ne yapıcam bide diaktımı çeken software updater başlarken 2009 yazıo altaa acaba ondanmı zaten guncel dıo onu nasıl gunceleyebılırım yada başka bi çözüm varmı

frowell

frowell

Üye
abi başlat dedim ileri ileri tel zaten gucel dıoo ne yapıcam bide diaktımı çeken software updater başlarken 2009 yazıo altaa acaba ondanmı zaten guncel dıo onu nasıl gunceleyebılırım yada başka bi çözüm varmı

Telefondan guncellemeyı dene olmazsa telefonunun garantisi varsa nokia shop larda guncelle en ıyısı ben telefondan guncelledım *#0000# yap guncellemelerı kontrol et de ordan yap olmazsa nokia shop larda guncelle ben v60 cıkarsa oyle yapıcam

akın_akın

Üye
tmm saolasın kardeşim

akın_akın

Üye
kardeşim telden batım gucelleştirmelere 8 9 tane var bı tanesı telefon yazılımı 12 mb sadece onumu ındırıyıım onu indirince tel v5 oluyo da yenı harıtalar felan gelıomu ucretsın heısp ıçınde dımı.. çnku burda 12 mb tel ayzılımı var flash playrer ovi harıtası ucretsiz.... yani ben sadece tel yazsılımınımı yukluyum

frowell

frowell

Üye
kardeşim telden batım gucelleştirmelere 8 9 tane var bı tanesı telefon yazılımı 12 mb sadece onumu ındırıyıım onu indirince tel v5 oluyo da yenı harıtalar felan gelıomu ucretsın heısp ıçınde dımı.. çnku burda 12 mb tel ayzılımı var flash playrer ovi harıtası ucretsiz.... yani ben sadece tel yazsılımınımı yukluyum

Evet ilk yazılım güncelleştir güncelleme bitince diğerlerinide sonra guncelleştir .Hayırlı cumalar

akın_akın

Üye
tmm saol sanada

Thé Ganqsta

Üye
Mrb. Bende v5 i güncelledim de. Müzik çalarda şarkıları bulmak için 'bul' seçeneği vardı v5 te yok ne yapacağım..??

frowell

frowell

Üye
maalesef kaldırmışlar bul seçeneğını

akın_akın

Üye
bende atım tel üstünden v5 bu gun...gzl ama galeriye gırmıo anca sol köşeye bascaksın bide bul seçenegi kalmış şu ana kaadr dıkatımı çeken bunlar ınş. daha bişe çıkmaz

Üst Alt