Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

__wacky__

__wacky__

Üye
arkadaşlar benim gibi msjlarında sorunla karşılaşan varmı acaba? örneğin telefonunuzda gülücüklerle bi kalp çizip deneyebilirmisiniz çizin taslaklara kaydet deyin göster dediğinizde kalp olarakmı yoksa hepsi birbirine yapışık olarakmı görünüyor lütfen yardımcı olun... mesela ben o şekilde birşey yaptığımda karşı taraf kalp olarak görebiliyor fakat benim telimde hepsi birbirine yapışık görünüyor

50musa50

Üye
arkadaşlar 2 gün önce 6303i aldım ama bi türlü mesaj kaydedemiyrm sim karttakı mesajlar kaydediliyor anladığım kadarıyla ama sim hafızasına nasıl geçeceğimide bulabilmiş deilim henuz?? bide hafıza kartına başkalarının girmemesi için şifre koyabiliyormuyuz???

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benim gibi msjlarında sorunla karşılaşan varmı acaba? örneğin telefonunuzda gülücüklerle bi kalp çizip deneyebilirmisiniz çizin taslaklara kaydet deyin göster dediğinizde kalp olarakmı yoksa hepsi birbirine yapışık olarakmı görünüyor lütfen yardımcı olun... mesela ben o şekilde birşey yaptığımda karşı taraf kalp olarak görebiliyor fakat benim telimde hepsi birbirine yapışık görünüyor
hiç denemedim dostum ama heralde dediğin gibi olur çünkü ekranlar artık standart değil herkesin cihazının ekranı farklı şu an.
arkadaşlar 2 gün önce 6303i aldım ama bi türlü mesaj kaydedemiyrm sim karttakı mesajlar kaydediliyor anladığım kadarıyla ama sim hafızasına nasıl geçeceğimide bulabilmiş deilim henuz?? bide hafıza kartına başkalarının girmemesi için şifre koyabiliyormuyuz???
6303i lerde mesaj kaydedememe sorunu bi arkadaşta daha vardı ancak sonuç aldımı tam bilmiyorum.oysaki 6303 lerde direk no ya bastığımızda taslaklara kayıt yapıyor.mesajları sim hafızasına kaydedemezsin ancak bakmak istersen menü/mesajlar/seçenek/sim mesajlarından bakabilirsin.hafıza kartına gel seçenek de hafıza kartı şifre menüsü çıkar.

50musa50

Üye
hiç denemedim dostum ama heralde dediğin gibi olur çünkü ekranlar artık standart değil herkesin cihazının ekranı farklı şu an.

6303i lerde mesaj kaydedememe sorunu bi arkadaşta daha vardı ancak sonuç aldımı tam bilmiyorum.oysaki 6303 lerde direk no ya bastığımızda taslaklara kayıt yapıyor.mesajları sim hafızasına kaydedemezsin ancak bakmak istersen menü/mesajlar/seçenek/sim mesajlarından bakabilirsin.hafıza kartına gel seçenek de hafıza kartı şifre menüsü çıkar.
hafıza kartını öyle şifreleyince yıne giriliyr ama sadece başka bi telefona takınca şifre istiyor benım istediğim şifreyi bilmeyen kimse hafıza kartına bakamasın?? teşekkürler yardımın için :)??

yasin vur

Üye
arkadaşlar bugün 6303i aldım hafıza kartını kople sildim telefona suıtini yikleyince haritaya giriyorum hiç bir şekilde harita çıkmıyor nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz

omaro

Üye
arkadaşlar bugün 6303i aldım hafıza kartını kople sildim telefona suıtini yikleyince haritaya giriyorum hiç bir şekilde harita çıkmıyor nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz
hafıza kartındaki cities klasörü haritalar içindi. ama ovi suite i indir kur. haritalar bölümünden sadece türkiyeyi indir, tele kendisi yüklüyo zaten. üstelik 34 mb. senin hafıza kartından sildiğin 390mb:oke:

yozgatik

yozgatik

Üye
Arkadas Lar benim 6303c de teL hafizasi 4.9 a dustu. SurekLi bsyLer siLin dio ama siLecek bsy kaLmadi bi yardim edin

yasin vur

Üye
oviden giriyorum haritalara haritalar inmiyor .s deli olacam sağda harita sunucusuna bağlanıyor diyo
sonra haritalar sesli yönlendirme dosyaları bulunamıyor diyo
nedeni cihaz haritaları desteklemiyor
cihazdaki haritalar sesli yönlendirme dosyaları bozulmuş olabilir diyo ..xs

--------------- Ekleme ---------------

cıtıes dosyasını biri upload etse ..s

--------------- Ekleme ---------------

maps indirdim kurdum waiting phone diyo öyle kalıyo

esemiyake

Üye
telefonu aldığımda 6,61 versiyonu vardı servisten geldi versiyon yükselmiş 7,01 olmuş aynı model telefonun avrupa versiyonunda birçok farklılık var ama benim 6303i telefonda değişen hiç bişey yok. ayrıca haritalarda ayrıntıda gitmiş.
ben bu telefonu adam etmekten vazgeçtim bari şu eskiden girdiğim sokak haritalarına dahi girmiyo sadece karayolu ismi bikaç cadde gerisi boşluk bandırmada erdek zaten yok. ya ben telefonu ilk aldığımda haritayı güncellediğimde bandırma erdek köyler bile vardı neolduda bunlar yok oldu nereye gitti. bu türkiye haritası 31mb yani varmı benim istediğim terler mesela erdek mesela bandırma varmı arkadaşlar sizin haritalarda bende neden vardıda şimdi yok nedir benim çektiğim bu telden. güncelleye güncelleye haritaları telefonu eskittim bişey yok ya nokianın maps sitesine girdim ordada yok bandırma erdek benim vardi telefonumda ne oldu anlayamadım dalgamı geçiyorlar

yasin vur

Üye
sorunu hallettim arkadaşta yeni almış onun ccities dosyasını kopyaladık peki bunu sesli yönlendirmede nasıl kullanacaz yerimizi felan göstermede

kayzen

Üye
arkadaşlar tema yokmu

dommination1

Üye
Arkadaslar bende 6303 classic kullanıcısıyım 4-5 hafta anca olmustur telefonu almam ilk olarak cities klasorunu sildim satmam ama telefonu satıcam diyelim cities yok diye elimde kalırmı ikincisi versiyon atma felan demişsiniz ne işe yarıyor versiyon ne gibi faydaları var ucuncu olarakda düz nokia melodisi elinde olan varmı nokia melodisini bozmuşlar telefonun hosuma gitmeyen tek ozelligi :D birde oyun atmak istesem nasıl atıcam oyunlar ozelliklerine gore degişiyor s40 felan yazıyor forumu biraz kurcaladımda

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tema yokmu
imzamdaki linkte birçok tema var cihazın ile uyumlu :oke:
Arkadaslar bende 6303 classic kullanıcısıyım 4-5 hafta anca olmustur telefonu almam ilk olarak cities klasorunu sildim satmam ama telefonu satıcam diyelim cities yok diye elimde kalırmı ikincisi versiyon atma felan demişsiniz ne işe yarıyor versiyon ne gibi faydaları var ucuncu olarakda düz nokia melodisi elinde olan varmı nokia melodisini bozmuşlar telefonun hosuma gitmeyen tek ozelligi :D birde oyun atmak istesem nasıl atıcam oyunlar ozelliklerine gore degişiyor s40 felan yazıyor forumu biraz kurcaladımda
cities klasörü gerekli bir şey ancak satışta bunun bi etkisi olmaz.bir şekilde yüklenir sonuçta.versiyon cihaza yeni özellikler getirir,cihazdaki fabrika hatalarını düzeltir ve performans artışı vs gibi şeyler getirir.bence yeni nokia melodisi çok iyi.java bölümünden cihazına uygun oyun uygulama yükleyebilirsin.

dommination1

Üye
Eko ayarlarını nasıl yapmamı onerirsiniz Ses Guzel cıksın Biraz kotu geliyor ekoyla az oynadım

my name is

Üye
En iyi ses normalde cıkıyor bence arkadasım kulaklıktada öyle. tabi kaliteli istiyorsan. ;)

b-13

b-13

Üye
arkadaşlar bu sabh bana qöre çok qarip bişi oldu. şimdi ben akşam yatarken müzik dinlemeden yatamıorm.herzamanki qibi müziği açtım yastıqımın altına koydm.. sbah kalktım.ve tekrar müzşk dinlemek için açtım.bi baktım ki ses patlamış bi hoparlörden qelen ses qibi.. hem kısık hemde cızırtılı..ilkten haliyle korktum .. hoparlarin patlamış oldqunu düşündüm.. neyse sonra bi yarım saat sonra normal ses düzeyne qeri döndü .. xD acaba diorm yastıqımın altında sıcaktan mı oldu bu durum .. ?xD

slay3r12

Üye
ya beyler şu ekrandaki dijital saat imgesi nasıl kalkar bi bilgisi olan warmı ? ileti mesajları nerde toplanıo bide onu bulamadım.. :S

ern234

ern234

Üye
ya beyler şu ekrandaki dijital saat imgesi nasıl kalkar bi bilgisi olan warmı ? ileti mesajları nerde toplanıo bide onu bulamadım.. :S

dostum ekrandaki dijital saat imgesi kalkmıo die biliorm ben.

bide ileti mesajları mesaj ayarlarından iletim raporu gösteri seçtiysen.iletim mesajları menü>mesajlar>iletim raporları die bi yer var orda toplanıo
.:oke:

yasin vur

Üye
arkadaşlar 1 hafta önce 6303i aldım çok memnunum tek bir sorunum var mesela mesaj geldiğinde telefonun saati diyelim13.00 gelen mesajı okuyorum en sonunda mesaj bilgileri olurya orda
alındı:
08.30
yai alınma saati farklı çok sık mesaj çektiğim içinde bu bende sorun oluyor mesajın alınma saati neden böyle oluyor halbuki yeni atılan yani13.00 da gönderilen bir mesaj bu hepsinde geçerli..s

anemik

anemik

Üye
v10.12. ekran parlaklıgını ayarlayamıyorum.bi türlü bulamadım telefonda.. ??

Üst Alt