Turkcellle ücretsiz bağlan Facebooka!

Sponsorlu Bağlantılar

maxirabit

maxirabit

Üye
Ya arkadaşım benimle dalga mı geçiyorsun. Sen mobil Facebook'a girmişsin. Mobil Facebook'a girilir tabii ki.

Üst mesajda yazdığım gibi zero.facebook.com'dan bahsediyoruz. :bann::bann::bann:
arkadaşım sen bilgisayardan giremezdin diyordun senmi geçiyorsun asıl benimle dalga:P:
1. zero facebook'a bilgisayarındanda girersin
2.telefonundanda girersin.(NOKTA)

Lacrymosa

Üye
arkadaşım sen bilgisayardan giremezdin diyordun senmi geçiyorsun asıl benimle dalga:P:
1. zero facebook'a bilgisayarındanda girersin
2.telefonundanda girersin.(NOKTA)

Gir görelim hadi. m.facebook.com'a girmişsin sen. Zero.facebook.com'a gir. Sana PSP Go hediye edeceğim.

maxirabit

maxirabit

Üye
Gir görelim hadi. m.facebook.com'a girmişsin sen. Zero.facebook.com'a gir. Sana PSP Go hediye edeceğim.

neyin resmini çektim ben peki:kop:psp go'yu da al super mario oyna:d:ben sana beleş veriyim yavrum yanındada mario oyunu bedava:naughty:al buda yeni tartışma konusu olsun:aha:

bilgisayarında gerekli ayarları yapıp istediğin wap sitesine girersin mobil uygulamaları telefon'damı yapıyorlar zannediyorsun:bye2:

Lacrymosa

Üye
neyin resmini çektim ben peki:kop:psp go'yu da al super mario oyna:d:ben sana beleş veriyim yavrum yanındada mario oyunu bedava:naughty:al buda yeni tartışma konusu olsun:aha:

Çektiğiniz resme bir daha bakın. Adres satırında m.facebook.com yazıyor. Neyse girilmediğini öğrendiğinize göre konu kapandı. Hırs yapıp zero.facebook.com'a girerseniz özel mesaj atın PSP Go'unuzu göndereyim.

maxirabit

maxirabit

Üye
Çektiğiniz resme bir daha bakın. Adres satırında m.facebook.com yazıyor. Neyse girilmediğini öğrendiğinize göre konu kapandı. Hırs yapıp zero.facebook.com'a girerseniz özel mesaj atın PSP Go'unuzu göndereyim.

senin gibi hırs yapıp bir yerimi yırtmam:aha:sen 2.el psp ile mario oyna:kop:

Lacrymosa

Üye
senin gibi hırs yapıp bir yerimi yırtmam:aha:sen 2.el psp ile mario oyna:kop:

Acıyorum vallahi. Söylediğiniz şeyin doğru olmadığını görünce bunu kabullenemiyorsunuz. Tutturdunuz "Mario oyna Mario oyna" diye. Yazık.

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar genel bir konuda tartışma yapmayalım.

kralmali

kralmali

Üye
bilgi içinn sağolasınn dostumm

Killastyle

Killastyle

Üye
arkadaşlar bu 0.facebook ile facedeki ekli arkadaşlarımızla sohbet edemiyomuyuz?

Üst Alt