Windows Live Messenger v1.5.1229 for Nokia S60v3 Türkçe FP1(OS 9.2) - FP2(OS 9.3)

Sponsorlu Bağlantılar

reoksit

reoksit

Üye
n81 8gb de çalışıyor emeği geçenlere çok teşekkürler

mığto1

mığto1

Üye
güzelmiş

atakan25

atakan25

Üye
ya n73 e uyumlu yazıyor sonra yorumlara bakıyorum n73 te çalışmaz diyorlar nasıl iştir yaw

mığto1

mığto1

Üye
bakalım çalışıyor mu n73 te

CoDeYs

CoDeYs

Üye
teşekürler

naberiiiiiiiiii

Üye
Eyv...........................

priestjudge

Üye
arkadaşlar bu wlm cok kopuyor ya acaba bnm twl.de mi sorun var?

egulec

Üye
e71 yükledim yuklerken sorun cıkmadı yukledi ama çalısmıyor :(

priestjudge

Üye
telefon inteneti ile bağlanıorum nafile hep sarı bi yazı cıkıyo baglantı koptu tekrar baglanıyo tarzında.

pRime.

pRime.

Üye
Teşekkürler.

ÇAYDEM

ÇAYDEM

Üye
tşkkrlr

serdarpataci

serdarpataci

Üye
Nokia E71'e kurdum ve stabil bir şekilde kullanabiliyorum. Teşekkür ederim.
WLAN ve de Turkcell İnternet ile birlikte denedim. WLAN' da zaman zaman kopmalar oldu. Sorun nedir bilmiyorum, ancak Turkcell İnternet ile bağlandığımda herhangi bir sorunla karşılaşmadım...

cheriff1986

Üye
Nokia n 95 8gb ta çalışırmı acilllllllllllllll deneyenn varsa sölesinn lütfenn ...

suat__2006

suat__2006

Üye
çalışır tabi

serdarpataci

serdarpataci

Üye
Programda sıkıntı yok ama daha yüksek bir sürümü var mı? Çünkü bu sürümde "çevrimdışı" mesaj yollayamıyorum. Mutlak suretle "çevrimiçi" olmam gerekiyormuş. Yardımcı olursanız memnum olurum. Piyasa da "Msn Messenger" adı altında bir çok program var. Ancak benim kullanmak istediğim sadece "Microsoft" sürümü olan program.

siyoo1

siyoo1

Üye
nokia 5800 da çalışır mı

major007

Üye
kardeş teşekkür ederim paylaşım için yalnız e 71'e yüklemeye çalışıyorum nokia internet servis support hata veriyor bi yardımın olabilir mi?sertifikalamada tamam

onurecan

Üye
e71 telefonum support dosyasını yüklemiyor ve bu bir bileşendir uyarsı veriyor. msn yükleniyor ancak simgenin üzerine gelip tıklayınca açılmıyor. çalıştıramadım. yardımlarınızı bekliyorum.

Üst Alt