Windows Live Messenger v1.5.1229 for Nokia S60v3 Türkçe FP1(OS 9.2) - FP2(OS 9.3)

Sponsorlu Bağlantılar

blaster12

Üye
Sağol

omer8941

Üye
allah razı olsun walla kaç gündür arıyorum

usonay

usonay

Üye
sağol E72 de sorunsuz çalışıyor

hedep

hedep

Üye
e90 a v3.1 olanı kurdum restart attı nokia yazıyor siyah ekran çıkıyor tekrar nokia yazıyor sihay ekran çıkıyor pili söktüm aynı muhabbet hadi hayırlısı.

taFiii

Üye
--------------- Ekleme ---------------

Merhabalar arkadaşlar. Forumda yeniyim. Hatta ilk defa bir forma üye oldum diyebilirim. Aslında konu açmayı bilseydim açacaktım fakat onu bile bilmiyorum. Yeni olduğumdan dolayı maazur görün.

Nokia Internet Services Support Package.rar (920.9 KB (Kilobyte), 25385x kez indirildiNokia internet servis paketi adlı yüklemeyi yaptığımda ''İşlem dahilidir yükleme yapılamıyor'' gibi bir uyarı verdi bende es geçtim=)

Messenger' ı yükledim. Üyelik sözleşmesi falan dedi, kabul ettim. Msn adresimi girdim ve şifremi de yazdım. Kişileri eşitleme gibi bir işlem yaptı %100 sorunsuz doldu. Fakat sonrasında '' Messenger şu anda kullanım dışı. Lütfen daha sonra tekrar deneyin'' gibi bir hata verdi. Bu sorunu nasıl halledebilirim? Evden kablosuz internet aracılığı ile bağlanıyorum bu arada.

Telefonum Nokia E72 dir. Yeni olduğumu söylemiştim bunu yazmayı unutmuşum=)

NOKİA_N95_8GB

NOKİA_N95_8GB

Üye
Teşekürler güzel paylaşım

basarkunter

Üye
teşekkürler.

mehmetddemiri

mehmetddemiri

Üye
dostlar e71 e sorunsuz yükleniyor ama sonrasında telefonun kamera ve rehberine ulaşımı engelliyor deli etti beni rehbere ulaşamadım

oski19

Üye
Öncelikle mrb herkeze.Arkadaşlar bende N95 mevcut,messengerı yükledim fakat açılmıyor telde :( öncelikle telefona "Nokia_Internet_Services_Support_Package.SIS" bunu kurdum.Daha sonra benim telefonun desteklemiş olduğu FP1 (OS 9.2) cihazlar için "WindowsLive_S60_3_1_v_1_5_1229_signed.sis bunu kurdum.Fakat telden messenger uygulamasını açmaya çalıştığımda tam açılcak gibi oluyor fakat açılmadan hemen geri kapanıyor messenger proğramı.Lütfen yardımcı olurmusunuz nerde yanlış yapmış olabilirim veya niye çalışmıyor messenger? Bu arada telefonumun yazılım versiyonu V 31.0.017 yani son yazılım mevcut telimde.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

hibodem

Üye
süper oldu teşekkürler

taFiii

Üye
yaa bi baba yiğiitt çıkıp şu sorunu halletmeye yardımcı olsun lütfen:off:

tetrapetrol

Üye
n80 için msn yokmu

gorkemm55

gorkemm55

Üye
teşekkürler

NaidenX

Üye
Yaptım ama yüklendi diyor telefonda bir türlü simgesini bulamıyorum telefon i550w birde şu "Nokia_Internet_Services_Support_Package.SIS" ı kurmam şartmı?

crazyokan27

Üye
e65 vlan ile çalışırmı ? ayrıca e65 hangisine giriyor ?

aryscat

aryscat

Üye
e65 fp1 gurubuna giriyor kardeş. Wi-Fi ile de çalılır bu program gprs le de

--------------- Ekleme ---------------

amanında binbaşı oldummm

cokyakar

cokyakar

Üye
bozul pro yaaaaaaa:nono:

ßUr@k

ßUr@k

Üye
teşekkürler

KARGIN1

Üye
kardeş bende E72 kullanıyorum denemediğim msn kalmadı.msn tüm sürümlerini yükledim ama msn yi kuruyorum heaba bağlanıyor kişileri de alıyor sonra msn yi açmaya çalışırken mssenger şuan kullanım dışı uyarısı veriyor.sen nasıl yaptın mail atabilirsen çok memnun olurum
teşekkürler

eyyubi87

Üye
kardeş bende E72 kullanıyorum denemediğim msn kalmadı.msn tüm sürümlerini yükledim ama msn yi kuruyorum heaba bağlanıyor kişileri de alıyor sonra msn yi açmaya çalışırken mssenger şuan kullanım dışı uyarısı veriyor.sen nasıl yaptın mail atabilirsen çok memnun olurum
teşekkürler

aynı sorun bendede var v31 versiyonu vardı ve oviden indirdiğim sürümü sorunsuz bir şekilde çalışıyordu sonra hard format attım ve v51 versiyonuna güncelledim hersey sorunsuz bir şekilde çalışıyor fakat messenger "Messenger şu anda kullanım dışı. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." uyarısı veriyor bunu wifiden de yapıyor hattımdan girdiğimdede yapıyor
Nokia-Internet-Services-Support-Package bunu indirip kurmamızı sölemişsiniz fakat kurulmuyor dahili bileşen diyor

LÜTFEN YARDIM EDİN

Üst Alt