Windows Live Messenger v1.5.1229 for Nokia S60v3 Türkçe FP1(OS 9.2) - FP2(OS 9.3)

Sponsorlu Bağlantılar

hiltonkent

Üye
Özelliklerini de yazsaydınız keşke , ekleyip bırakmışsınız.

kartal46

kartal46

Üye
Çok Teşekkürler Nokia 6120 Classic'e yükledim sorunsuz çalıştı...

zana_ferit

Üye
arkadaşlar sitenize üye oldum acaba nokia 6120c msn programı varmı varsa nerden yükleyecem..

ozcemoz

Üye
sorunlu bir program msnde devamli yazişinca problem olmuyor wifeden baglaninca 5 dakika yazmadan durduğun zaman kopuyor ... bilginize

JAcky759

Üye
teşekkürler...

türkbay

Üye
çok tesekkürler sagolun

parlamentt

parlamentt

Üye
Goruntulu görüşme yapabilirmiyiz telefondan. Kamera açabilirmiyiz bu msn le tel N97.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

yakamoz-ank

Üye
wifiden bağlanıldıgı zaman 3-5 dk sonra kendiliğinden kopuyor bunun bir çözümü yokmu ?

ozcemoz

Üye
hayir yok bendede ayni sorun var o yüzden sorunlu yazdim zaten

jjjeeemmm

Üye
e72 kullanıorum msn bile calısmıyo yaa eskiden ingilizce yukluydu calısıyodu sonra tr buldum ondan sonrada ne kadar msn silip yuklediysem şöyle yazıo ekranda.. messenger oturumunuz acılırken bi sorun olustu hizmette bi sorun olabilir yada cekmeyen bi yerde olabilirsiniz daha sonra deneyin diyip duruyo skyfireda yukleyemedim zaten kafayı yicem bu telefonla..

brkdrnbjk

Üye
ben e63 e yükledim ve sorunsuz çalışıyor..e63 te 1.6 servis paketi yüklü oyuzden direk msn i yukledim ama açmadı baglantı sorunu dedi sonra linkteki paketi yükledim 1.10 daha sonra tekrar msn i yükledim ve sorunsuz çalıştı..wireless den baglanıorum..uzun süre msj yazmadığınız zaman 3sn bekliosunuz kişileri güncelleme yapıyor ve devam..tesekkürler..

DaRK_WaTeR61

Üye
bende 5800 express musik var benimki hangi katagoriyegiriyor arkadaşlar .d
9.2 ?
9.3?
.D

toobish

Üye
ya ben kuramadım :( yardımcı olr musnz :( :(

CmiStanbuL

CmiStanbuL

Üye