Samsung Star S5233W Firmware Hatası !!! Biliyorum burası teknik servis değil ama yardımınız gerek !!

Sponsorlu Bağlantılar

yusfcuk

yusfcuk

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star S5233W Firmware Hatası !!! Biliyorum burası teknik servis değil ama yardımınız gerek !!
Arkadaşlar ben telefona firmware atıyordum ( hay atmaz olaydım :( ). Sonra hata aldım :bilmm , her şeyi kapattım. Telefonunda pili çıkardım taktım sonra hiç bir tepki vermedi :off: telefon ne Download ekranı geldi nede telefon açıldı. Lütfen yardımınız gerek , yoksa babam beni kesecek ... :dayak:

Zaten birdaha Firmware atarsam buda iki olsun ... :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: M3L!H

cellatm

cellatm

Üye
Kardeş babandan dayak yemeden önce ben bi bakayım sana :D

Bazen firmware lerde DOWNLOAD EKRANINI gtirme kısayolları değişebiliyor..
Örnek olarak
Ses açma tuşu yerine kısma tuşu
Kamera tuşu yerinede kilit tuşuna basmamız gerekebiliyor ...

İnşallah işine yarar....

Paranoya

Paranoya

Üye
Ah Yusufum ah evladım , ben sana demedimmi telefonun versiyonu olmaz . Gerçi bende denedim ama bende çok şükür hata vermedi .

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
keşke yapmasaydın bea :D ben yaptım ama benim telefon da s5230wye dönüşmüştü :D sonra orj firm attım geçti :D

yusfcuk

yusfcuk

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş babandan dayak yemeden önce ben bi bakayım sana :D

Bazen firmware lerde DOWNLOAD EKRANINI gtirme kısayolları değişebiliyor..
Örnek olarak
Ses açma tuşu yerine kısma tuşu
Kamera tuşu yerinede kilit tuşuna basmamız gerekebiliyor ...

İnşallah işine yarar....

Kardeşim ben montenin firmwaresini yüklemeye çalışıyordum senin teorine göre benim montenin Download ekranı için olan kısayolu kullanmam gerekiyordu. Araştırdım monteninki Ses kısma + Kamera + Açma/Kapama tuşuymuş denedim olmadı ne yazıkki yinede sağol :hmmm

Paranoya

Paranoya

Üye
Yusuf inat etme boşuna çözüm yolu bulamazsın eğer download ekranı çıkmıyorsa .

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
ben 5600 yükledim çalıştı kameraya girdi ama sende neden böle oldu bilmiyorum dediğim yönetemi uygulamış ama başaramamışsın tavsiyem pilli usbde bklerken pcsuite fln aç nasılsa tel kapalıyken bile açıyo

yusfcuk

yusfcuk

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl olsa telefon pazartesi gidecek garantiye inş. ben ozamana kadar uğraşacağım. bugün son gün garantiyede telefon kapandı birdahada açılmadı derim zaten içinde orj. firmware vardı sadece firm. başındaki ufak dosyaları yüklerken oluştu büyük boyutlu dosyalara geçmeden ... İnş. onlardan anlamazlar

Gerçi adamların işi bu ama türkler bazen hiçbir şeyi araştırmadan hareket ediyorlar götürdüğüm servisin işi yoğunsa bence hiç araştırmadan yüklerler firm. tahminim bu ?

--------------- Ekleme ---------------

Emre sende umudumu kesilmesi için uğraşıyon herhal :D
Bunun bir çözüm yolu üretilmeliki sizde bu işlerle uğraşıyorsunuz her an sizinde başınıza gelebilir ...

Paranoya

Paranoya

Üye
Hacı anakartı değişecek biliyorum . Çünkü bende bu sorundan dolayı yollamıştım .

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
ya bende ne şans vardır okadar yükledim firm servise gitmedi ekranın üzerine misket düştü servislik oldu :D

Paranoya

Paranoya

Üye
Fw yüklemeyi bilmiyodum ilk başlarda bi yanlışlık oldu telefonu garantiye yolladım . Şimdi yine aynı şey olsa , kendim çözerim çünkü o zamanki sorunum şuydu : fw yüklerken hata oluştu ve telefon download ekranında kaldı :D

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
güldürme allah aşkına emre :D:D:D

cellatm

cellatm

Üye
Kardeşim ben montenin firmwaresini yüklemeye çalışıyordum senin teorine göre benim montenin Download ekranı için olan kısayolu kullanmam gerekiyordu. Araştırdım monteninki Ses kısma + Kamera + Açma/Kapama tuşuymuş denedim olmadı ne yazıkki yinede sağol :hmmm

Benimde başıma gelmişti öyle bir olay telefonun tuşlarını denemekten telefon yıprandı
Ben derimki servisi düşünmeden biraz daha dene

Bu linkte multidownloader yerine gecen başka bir program var kullanımı neredeyse aynı.

Paranoya

Paranoya

Üye
Bu program firmware atarken işe yarar . Ama adamda download yazan ekran gelmiyor .

cellatm

cellatm

Üye
Bu program firmware atarken işe yarar . Ama adamda download yazan ekran gelmiyor .

Haklısın kardeş ama Multidownloader in ve bu verdiğim programda
PORTT SEARCH dediğimizde versiyona göre kendi direk DOWNLOAD EKRANINI getirebiliyor.
Hatırlarsan ben bu olaya baya bir ugrasmıstım
Hatta o zaman bile bana anakartın değişmesi gerektiği söylenmişti fakat deeğişmeye gerek kalmadan Multidownloader ile çözmüştüm sorunu..

http://www.maxicep.com/samsung/samsung-star-ilgili-onemli-konu-java-bellegi-5mb-360002.html
bir gözat istersen

Paranoya

Paranoya

Üye
:oke: İnş. işe yarar , ne diyelim o zaman .

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
inşallah

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
emre bence sen abartmışsın anakart değişikliği gerekmez nasıl olsa yazılımsal sorun donanımla alakası yok :D

Paranoya

Paranoya

Üye
Görürüz . Bendede yazılımsal sorundu ama anakartı değiştirdiler .

yusfcuk

yusfcuk

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın kardeş ama Multidownloader in ve bu verdiğim programda
PORTT SEARCH dediğimizde versiyona göre kendi direk DOWNLOAD EKRANINI getirebiliyor.
Hatırlarsan ben bu olaya baya bir ugrasmıstım
Hatta o zaman bile bana anakartın değişmesi gerektiği söylenmişti fakat deeğişmeye gerek kalmadan Multidownloader ile çözmüştüm sorunu..

http://www.maxicep.com/samsung/samsung-star-ilgili-onemli-konu-java-bellegi-5mb-360002.html
bir gözat istersen

Kardeşim konunun bütün mesajlarını okudum ancak tavsiye ettiğin programı nasıl kullanacağımı bilmiyorum biraz araştır diyeceksin ama yarına kadar sürem var yaparsam neden 8 gün garantiye yollayıp yıpratayım telefonu bir el atsan ben senin kadar pro. değilim

Üst Alt