Samsung Star S5233W Firmware Hatası !!! Biliyorum burası teknik servis değil ama yardımınız gerek !!

Sponsorlu Bağlantılar

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
pcsuite yi aç ve teli açmaya çalışırken usb ye bağla bende olmuştu multi açılmıyodu bu yöntem işe yaradı

yusfcuk

yusfcuk

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu bir türlü bilgisayara tanıtamıyorum ne Com no sunu biliyorum nede anlattığın yöntemlerle pc suit e tanıtabiliyorum tel de tık yok mubarek

bardak.71

bardak.71

Üye
Arkadaşlar ben telefona firmware atıyordum ( hay atmaz olaydım :( ). Sonra hata aldım :bilmm , her şeyi kapattım. Telefonunda pili çıkardım taktım sonra hiç bir tepki vermedi :off: telefon ne Download ekranı geldi nede telefon açıldı. Lütfen yardımınız gerek , yoksa babam beni kesecek ... :dayak:

Zaten birdaha Firmware atarsam buda iki olsun ... :ağlarım:

başarının yerine git tel kendi kendine kapandı açılmıyo de eğer garantisi devam ediyosa ve tel orj ise tamir ediyolar acil olduğunu söylersen 3-4 güne hazır ana kartı değiştiriyolar aynı olay benim başıma daha kötü şekilde geldi frimware yi yüklerken kablo koptu yani sadece sistemi sildi yenisini yükleyemedi araştır internetten başararı elektronik die evine yakın olan yere git

cellatm

cellatm

Üye
İlk olarak onlıne oldugunda görüşebilirsek cok iyi olacak.
Pc de işletim sistemin nedir ilk önce ona göre bir çalışma yapalım.
Hangi cep markasının firmwaresini yükledin ona göre netten driver bul bu sorun 5230 FİRMWARE si yüklediğinde bile driveri yenilemeni gerektirebiliyor.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
be şöyle düşünüyorum telpadan 5600 için pcsuiteyi indri onun driverlarını kur ve teli zorla açmaya çalış çoğu zaman işe yarar

yusfcuk

yusfcuk

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle şunu söyleyeyim Samsung Monte'nin Firmwaresini yüklemeye çalıştım ancak sadece firmware başındaki hızlıca yüklenen küçük dosyalar yüklendi sonrası gelmedi.

- Windows 7 Pro. Kullanıcısıyım
- Telefonum S5233W
- Yüklemeye çalıştığım firmware S5620 yani Samsung Monte'nin
- Kies inmeye başladı bile
- Yapmaya çalıştığım şey telefonun Download ekranını veya UPLOAD TO PC ekranını getirebilmek
- Telefon Başarı garantili
- Telefon nasipse yarın gidecek garantiye
- Nereye götüreceğimi bilmiyorum ? Başarı'yamı yoksa Media Markt'e mi yoksa Samsung Servisi'ne mi
- Ben çoğuzaman buradayım sen nezaman girdiğini söylersen ben ona göre girerim
- Telefon 30 gün içinde yapamazsalar para iadesi isteyeceğim ve başka bir telefona bakıcağım heralde
- Umut vericek yöntemler olmadıkça denemeyeceğim çünkü telefonun tuşları içine göçmeye başladı
- Telefon yapılır ve gelirse daha da firmware yüklemeyi denemeyeceğim benden bukadar sizin keyfiniz bilir android mi yüklüyonuz win mobile 7 mi artık

Söyleyeceğiniz bir şey varsa ben buralardayım bakalım n'olacak yarın ?

Paranoya

Paranoya

Üye
Öncelikle şunu söyleyeyim Samsung Monte'nin Firmwaresini yüklemeye çalıştım ancak sadece firmware başındaki hızlıca yüklenen küçük dosyalar yüklendi sonrası gelmedi.

- Windows 7 Pro. Kullanıcısıyım
- Telefonum S5233W
- Yüklemeye çalıştığım firmware S5620 yani Samsung Monte'nin
- Kies inmeye başladı bile
- Yapmaya çalıştığım şey telefonun Download ekranını veya UPLOAD TO PC ekranını getirebilmek
- Telefon Başarı garantili
- Telefon nasipse yarın gidecek garantiye
- Nereye götüreceğimi bilmiyorum ? Başarı'yamı yoksa Media Markt'e mi yoksa Samsung Servisi'ne mi
- Ben çoğuzaman buradayım sen nezaman girdiğini söylersen ben ona göre girerim
- Telefon 30 gün içinde yapamazsalar para iadesi isteyeceğim ve başka bir telefona bakıcağım heralde
- Umut vericek yöntemler olmadıkça denemeyeceğim çünkü telefonun tuşları içine göçmeye başladı
- Telefon yapılır ve gelirse daha da firmware yüklemeyi denemeyeceğim benden bukadar sizin keyfiniz bilir android mi yüklüyonuz win mobile 7 mi artık

Söyleyeceğiniz bir şey varsa ben buralardayım bakalım n'olacak yarın ?

Telefonun garantisi hangi firmadaysa oraya yolla bunuda şöyle yap git evinizin ordaki telefoncuya adama deki abi ben bunu başarı garantili teknik servisine yollamak istiyorum oda yollar zaten bi ücretde istemez ben hep öyle yaptım .

Çok korkmuşa benziyorsun :naughty: betin - benzin atmış :kop: Korkmana gerek bişey olmaz . Benim telefon 2 defa aynı sorundan gitti acaba bidaha yollayıp parayı gerimi alsam diye düşünüyorum :hmmm

yusfcuk

yusfcuk

Üye
    Konu Sahibi
Korkmak değilde sizin soğuk kanlılığınız üşütüyor beni sonuçta bu telefon giderse telefon alamam yani buda bu sitedeki işimin bittiği anlamına gelir ...

--------------- Ekleme ---------------

Kies indirdim yükledim tık yok telefonda bitarafı yandı galiba tepki yok

Bir daha yazılımsız tel almam heralde büyük konuşmayayım. Bu ne rezilliktir kardeşim Samsung adam gibi telefonlarına destek vermiyor firmware işi biz kullanıcılara mı düştü böyle iş görmedim ömrü hayatımda hareket sensörü var adam gibi oyunu yok. Büyük ekranı var adam gibi programı yok sıktı artık. Önceki telefonun SGH - i450 ydi ondada hack için çok uğraşmıştım Samsung'du ancak Symbian yazılımı vardı ...

monsmons

monsmons

Üye
Umarım sınırlı imkanlarla sınırsızı istemek konusunda birşeyler öğrenmişsindir. kimseyi suçlama hatta yapmazlarsa telefonunu servisi bile suçlama ki baban işsizken zarar gelebileceğini bile bile bir heves uğruna firmware yüklemeye kalkıyorsun. Birileri cesaret etmezsen elde edemezsin gibi edebiyatlara girebilir fakat cesaretle bu işlerin alakası yok küçük yaş hevesi böyle oluyor işte.

yusfcuk

yusfcuk

Üye
    Konu Sahibi
Sonuçta bu telefon giderse yeni telefon almayacağımı kendim kabullendiğim için deneme yaptım. Burdaki konu o değil benim çözümünü bulmam

Ayrıca insanları çok çabuk yargılıyorsun bence seninde öğrenmen gereken bir şeyler hala var

Babam çalışmıyor dedim emekli de değil demedim :D

Anlatmak istediğim şey Samsungun kazandığı paranın hakkını biraz zarar ederek vermesi gerektiğidir

monsmons

monsmons

Üye
Hayır bende büyük şirketlere gıcık olsamda Samsungun burada hiçbir hatası yok tamamen kullanıcı hatası sana bu telefonla ilgili tema gibi şeyler sunacaklarını vaad etmediler ki. Ayrıca çokta zengin olabilirsin bu beni ilgilendirmez ama insan birşey yapacağı zaman sonuçlarını öngörmeli ve gerekirse katlanmalı fakat umarım telefonun serviste yapılır ve güzelce tekrar kullanırsın yanlış anlama sözüm aslında geneldi kusura bakma yani. İyi geceler.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
Umarım sınırlı imkanlarla sınırsızı istemek konusunda birşeyler öğrenmişsindir. kimseyi suçlama hatta yapmazlarsa telefonunu servisi bile suçlama ki baban işsizken zarar gelebileceğini bile bile bir heves uğruna firmware yüklemeye kalkıyorsun. Birileri cesaret etmezsen elde edemezsin gibi edebiyatlara girebilir fakat cesaretle bu işlerin alakası yok küçük yaş hevesi böyle oluyor işte.

küçük yaş hevesi ama bazı işleri zarar ziyan olmadan öğrenmek mümkün değil pc mi boza boza öğrendim teli boza boza öğrendim ama şuan allaha şükür birçok bilgiye sahibim bu önemli değilmi

monsmons

monsmons

Üye
Bu tartışma uzamasın ama fayda esasında dediğiniz önemli değil faydacı bir bilgiye ulaşırken zararınız daha fazla oluyor onu demek istiyorum sadece yani kötü birşey değil.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
işte bu işte şans işi mesela örnek vermek gerekirse 100 den fazla firm yükledim servise gitmedi ama üstüne mause topu düştü (hangi devirdeysek) ekranı ezildi ve servislik oldu

yusfcuk

yusfcuk

Üye
    Konu Sahibi
Sende haklısın burda Samsungun vaad ettiği bir şey yok ama böyle vaad etmeden giderse birçok müşterisini kaybedecek

Diğer telefonlarına da bir şey vaad etmiyor ama Samsung App sitesinde 3 gelişmiş telefonu için bir şeyler var neden bu site Samsung Star'a da uygun olmasın ki

Gerçi Samsung'u kurtarmak bizemi düştü ne b*k yerse yesin artık dersimi aldım ne firmware yüklerim nede adam gibi jar uygulama yüklerim (sadece çok dikkatimi çekenleri) Garanti yapsında gerisi önemli değil

Paranoya

Paranoya

Üye
Sende haklısın burda Samsungun vaad ettiği bir şey yok ama böyle vaad etmeden giderse birçok müşterisini kaybedecek

Diğer telefonlarına da bir şey vaad etmiyor ama Samsung App sitesinde 3 gelişmiş telefonu için bir şeyler var neden bu site Samsung Star'a da uygun olmasın ki

Gerçi Samsung'u kurtarmak bizemi düştü ne b*k yerse yesin artık dersimi aldım ne firmware yüklerim nede adam gibi jar uygulama yüklerim (sadece çok dikkatimi çekenleri) Garanti yapsında gerisi önemli değil

Ohoo sen böyle diyosun ama Samsung yakında Nokıa yı tahtından indircekmiş nasıl olcaksa artık :kop: , pahalı telefonları hep kıyaslama yapıyolar nedense bi Nokıa 5230 la Samsung Starı yapsınlar Nokıa 5230 hertürlü önde gelir .

Oyun yüklemeden edemezsin bırak bu ayakları , bende firmware yüklemiycem diyodum ama hergün değiştiriyorum :D

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
Ohoo sen böyle diyosun ama Samsung yakında Nokıa yı tahtından indircekmiş nasıl olcaksa artık :kop: , pahalı telefonları hep kıyaslama yapıyolar nedense bi Nokıa 5230 la Samsung Starı yapsınlar Nokıa 5230 hertürlü önde gelir .

Oyun yüklemeden edemezsin bırak bu ayakları , bende firmware yüklemiycem diyodum ama hergün değiştiriyorum :D

kıkıkıkı

yusfcuk

yusfcuk

Üye
    Konu Sahibi
Hanı adam gibi oyun mu var piyasada b*ktan oyunlar la dolu hertaraf

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
kesinlkle haklısın samsung bundan sonra gık yok almam hayatta

yusfcuk

yusfcuk

Üye
    Konu Sahibi
Marka biraz sattığı telefonun arkasında durmalı bence yoksa 3310 dan farkı ve ya 1100 farkı kalmaz
Neyse bu konu çok uzadı yok mu çözüm sunabilicek arkadaş ?

Üst Alt