Arkadaşlar ben telefona firmware atıyordum ( hay atmaz olaydım). Sonra hata aldım
, her şeyi kapattım. Telefonunda pili çıkardım taktım sonra hiç bir tepki vermedi
telefon ne Download ekranı geldi nede telefon açıldı. Lütfen yardımınız gerek , yoksa babam beni kesecek ...
Zaten birdaha Firmware atarsam buda iki olsun ...![]()
Öncelikle şunu söyleyeyim Samsung Monte'nin Firmwaresini yüklemeye çalıştım ancak sadece firmware başındaki hızlıca yüklenen küçük dosyalar yüklendi sonrası gelmedi.
- Windows 7 Pro. Kullanıcısıyım
- Telefonum S5233W
- Yüklemeye çalıştığım firmware S5620 yani Samsung Monte'nin
- Kies inmeye başladı bile
- Yapmaya çalıştığım şey telefonun Download ekranını veya UPLOAD TO PC ekranını getirebilmek
- Telefon Başarı garantili
- Telefon nasipse yarın gidecek garantiye
- Nereye götüreceğimi bilmiyorum ? Başarı'yamı yoksa Media Markt'e mi yoksa Samsung Servisi'ne mi
- Ben çoğuzaman buradayım sen nezaman girdiğini söylersen ben ona göre girerim
- Telefon 30 gün içinde yapamazsalar para iadesi isteyeceğim ve başka bir telefona bakıcağım heralde
- Umut vericek yöntemler olmadıkça denemeyeceğim çünkü telefonun tuşları içine göçmeye başladı
- Telefon yapılır ve gelirse daha da firmware yüklemeyi denemeyeceğim benden bukadar sizin keyfiniz bilir android mi yüklüyonuz win mobile 7 mi artık
Söyleyeceğiniz bir şey varsa ben buralardayım bakalım n'olacak yarın ?
betin - benzin atmış
Korkmana gerek bişey olmaz . Benim telefon 2 defa aynı sorundan gitti acaba bidaha yollayıp parayı gerimi alsam diye düşünüyorum 

Umarım sınırlı imkanlarla sınırsızı istemek konusunda birşeyler öğrenmişsindir. kimseyi suçlama hatta yapmazlarsa telefonunu servisi bile suçlama ki baban işsizken zarar gelebileceğini bile bile bir heves uğruna firmware yüklemeye kalkıyorsun. Birileri cesaret etmezsen elde edemezsin gibi edebiyatlara girebilir fakat cesaretle bu işlerin alakası yok küçük yaş hevesi böyle oluyor işte.
Sende haklısın burda Samsungun vaad ettiği bir şey yok ama böyle vaad etmeden giderse birçok müşterisini kaybedecek
Diğer telefonlarına da bir şey vaad etmiyor ama Samsung App sitesinde 3 gelişmiş telefonu için bir şeyler var neden bu site Samsung Star'a da uygun olmasın ki
Gerçi Samsung'u kurtarmak bizemi düştü ne b*k yerse yesin artık dersimi aldım ne firmware yüklerim nede adam gibi jar uygulama yüklerim (sadece çok dikkatimi çekenleri) Garanti yapsında gerisi önemli değil
, pahalı telefonları hep kıyaslama yapıyolar nedense bi Nokıa 5230 la Samsung Starı yapsınlar Nokıa 5230 hertürlü önde gelir . 
Ohoo sen böyle diyosun ama Samsung yakında Nokıa yı tahtından indircekmiş nasıl olcaksa artık, pahalı telefonları hep kıyaslama yapıyolar nedense bi Nokıa 5230 la Samsung Starı yapsınlar Nokıa 5230 hertürlü önde gelir .
Oyun yüklemeden edemezsin bırak bu ayakları , bende firmware yüklemiycem diyodum ama hergün değiştiriyorum![]()