Samsun preston(s5603) kullanıcıları buraya...

Sponsorlu Bağlantılar

carmeniya

carmeniya

Üye
berbat bir telefonn kimseye önermiorumm şimdiki kullandığım telefonn süperr

hhhgggffff

Üye
berbat bir telefonn kimseye önermiorumm şimdiki kullandığım telefonn süperr

neden telefondan memnun değildin açıklarsan eğer ben veya arkadaşlar açıklamasını yapacaktır fiyat/performans olarak bulabileceğin güzel telefonlardan birisi

kafadan atıp tutmak kolay tabiki şimdi hangi telefonu kullanıyorsun

systeams

Üye
Bence telefon mükemmel özelliklere sahip. Diğer nokia 5800 miş fln filan bunların veremediği bir çok özelliğide veriyor. Şık tasarımı ve performansıyla kullanıcılarına mükemmel özellikler veriyor bence. Hiç kaçırmayın alıcak olan tereddüt bile etmesin.

srvrs

Üye
selam senin problemini ben nsıl çözeceğimi l,biliyorum
yerimlerine gir ekle seçeneğine tıkla url kısmına

oqzhnylmz

Üye
bende preston aldım fakat müzikçalara girip tüm şarkılar dediğim zaman hafıza kartımdaki şarkıların adları gözükmüor normalde var ama müzik çalarda gözükmüyor aynı şekilde son eklenenlerde yada parça listesndede yok bu konuda yardımcı olursanz sevinirm

Kübrakhisar

Üye
Ben birşey sorucam arkadaşlar eger cevaplarsanız sevinirim bu telefon çalışıyor ses yawaş yawaş yükseliyor bunu düzeltemedim sadece gelen aramalarda bu sorun var yoksa ses seviyesi çok güzel birisi çagrı attıgında direk müzik e geçmiyor neden
telefonun widget menüsünde sol işareti ve telefon olan bi kısayol simgesi var sanırım senin orada titreşim ve ardından melodi olarak işaretlenmiş o yüzden

non-toXic

non-toXic

Üye
telefonum garantiden geldiği ilk gün şöyle bir problem ile karşılaştım tüm fonksiyonları gayet iyi çalışıyordu fakat bir ara mesaj yazarken telefon kendiliğinden kapanıp açıldı (bir dipnot geçmek istiyorum telefonu kullananlar bilir; telefon açılır açılmaz rehber veya mesajlara girdiğinizde sim daha hazır olmadığından "liste başlatılıyor" diye uyarı verir ve sonra açılır) telefon açıldığında rehbere giriyorum sorun yok ama mesajlara girdiğimde sürekli liste başlatılıyor diyor acaba hattımda mı problem var dedim hatsız açtım telefonu yine aynı uyarıyı aldım yardımcı olursanız sevinirim

!!!netde araştırdım ve ekrana *2767*3855# yazınca telefon reset atıyor ve her şey düzeldi benzer sorunu yaşanlar bunu deneyebilirler

sefamuhammed

Üye
arkadaşlşar merhaba ben yeni üyeyim bana samsung s5603 oyunlar temalar varmı

--------------- Ekleme ---------------

p1s1k0 ben ferdi telefon profillerinden normali tıkla arama uyarı tipini titreşim ve melodi yap seninki artan melodi yapmışsın

samsung s5603 tema varsa link verirmisiniz arkadaşlar lütfen teşekkür

samsung s5603 tema varsa link verirmisiniz arkadaşlar lütfen teşekkür

cxsfsdfdsfsd

Üye
bluetooth ile wifi gibi internete bağlanabilen varmı?

m@k@r@m@n

Üye
bu telefonun mesaj yazma klavyesi eski tip acaba program varmı bunun için yani demek istediğin iphone klavyesi gibi yapamazmıyız yani örneğin abc aynı tusta olmayacak hepsi ayrı olacak

benisecme

Üye
Arkadaşlar Bir ŞEy Sormak İstiyorum Ben Telefonda Mesaj Dilini Değiştiremiyorum Açtığımda İngilizce (EN) seçili oluyor Türkçe (TR) seçiyorum yazıyorum gönderiyorum yeni mesaj yazarken tekrar EN seçeneğine geçmiş oluyor her seferinde böylemi yapmak zorundayım :S

cagajosef

Üye
zoom yapamayan arkadaşlar ses alma tuşuna basın bi. ses alma tuşu zoom yapıyor samsunglarda.. bende 5620 var öyle çalışıyor...

yacneg_35

Üye
widget menüsünde accu wealter com yazan bir yer var aç şehir ismini gir tamamdır

eiup

eiup

Üye
saatin de sorun var bu telefonun istediğini yap yine de kendiliğinden değişiyor butun soylenenleri yaptım ama nafile....

necatiz

Üye
hocam ben akıllı kilidi açarken daha fazla olsun biraz karıştırtım ama bulamadım mesela sürükle aç olsun istedim ama bulamadım siz bulursanız şimdiden eyvallah

yer6benim

yer6benim

Üye
abi allah rızası için şu samsung gt-s5603 e nasıl qwerty klavye yani mesajda ki bilgisayar klavyesinden nasıl yapcaz lutfen biri artık söylesin tam 4 saat bunun iiçin uğraştım

bu forumda var sanırım corby ıcın vermıslerdı -bol karakterli qwerty- yazıodu sanırım baslıkta ben kullanıorm samsung ıcın bundn ıısını bulamadm :)

arkadaslar sms hafızası dar gelıo bunu buyutmem genısletmem lazım kımse bılmıor mu nasıl yapılacagını hafıza kartına aktarsak sms lerı fıln bı bısey yapsk :@ :)

nesstaa

Üye
Selam Arkadaşım;
Ben de bir Preston kullanıcısıyım, oldukça da memnunum telefondan. Kamerada zoom özelliğini kullanabilmen için; 3.2 MegaPixel'de değil de daha düşük bir MegaPixel'de çekim yapman gerekiyor, ayarlardan değiştirebilirsin ;)

TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR

Üye
güzel

Üst Alt