Samsun preston(s5603) kullanıcıları buraya...

Sponsorlu Bağlantılar

iloş18

Üye
ya arkadaşlar ben almayı düşünüyorum ama wifi yok. yokken görüntülü görüşme yapılıyor mu lütfen ama lütfen cvp verinnn:aha:

harunkuc

Üye
telefon süper yha 2 hafta oldu alalı yanlız benm bi sorunm var aacaba sizde varmı bilmiyom ama telefon herşeyi geri alıyor misal saat 2 yapıyorum aradan 3 4 saat geçiyor yine 1 saat geriye geliyor yine aynı şekilde blutut ile gelen müzikler felan hafıza kartı gelsin diyorum yine aradan 3 4 saat geçi,yor telefon hafızasına alıyor umarım açıklayabilmişimdir

ayarlardan hafıza kartını seçmen gerekiyor ve saat için otamatiğe al düzelir

artistpatron

artistpatron

Üye
goruntu kaltesını kucult

--------------- Ekleme ---------------

biraz garip olacak fakat bende fotograf cekerken(videoda zoom ses tusuyla oluyor) zoom yapamıyorum 3 gun oldu alalı hem zoom yapamıoyorum hemde flashını fener olarak kullanamıyorum ?

duzeltme : arkadaslar az once yabancı bir forumda buldum *#0*# yapıp cıkan menuden cam led i secip flashı devamlı sureyle acabiliyoruz
yapcagın şey goruntu kalteını kucultmek o zaman zoom yapabılrısın ;)

emrepreston

emrepreston

Üye
ya arkadaşlar ben almayı düşünüyorum ama wifi yok. yokken görüntülü görüşme yapılıyor mu lütfen ama lütfen cvp verinnn:aha:

evet arkadaşım görüntülü konuşma var tabi :D ama haklısın wifi olmaması başta gelen eksiklerinden biri :)

silver021

silver021

Üye
arkadaşlar prestonla m5650 nerdeyse aynı sadece m5650 de wifi war :( keşke m5650 alsadm şmdi preston kullanıorm aslında wifi yüklenebilirmi???

Arkadaşlar bide s5603 e ek programlar yüklene biliyormu?

ahahaha :D:D:aha: wifi yüklenir ya.. sen bilmiomuydun.. aaa geç kaldın bile.. tühhh:ah

eğilli

Üye
selam arkadaşlar:) ya bi sorunum var.telefonum nete bağlanmıyor.bağlanmaya çalıştığımdaa beklenmeyen hata diyor.ne yapmam gerekiyor acaba?şimdiden teşekkrler.

zabzuro

Üye
selam arkadaşlar:) ya bi sorunum var.telefonum nete bağlanmıyor.bağlanmaya çalıştığımdaa beklenmeyen hata diyor.ne yapmam gerekiyor acaba?şimdiden teşekkrler.

o sorun bendede olmuştu ayarlarla oynadım düzeldi şimdi vereceğim ayarları yaparsan büyük ihtimalle düzelir düzelmese opera mini 5 i yüklemeni(zi) oneririm ben onu kullanıyorum ve gayet güzel ve bir sorun çıkarmıyo telfonun orjinal tarayıcınsının amadığı ve hata verdiği tüm siteleri aar hız bakımındada 3 kat daha hızlıdır diyebilirim eğer başka sorun çıkarsa bana [email protected] adresinsden ulaşabilirsiniz her zaman yardım edebilirim ayrıca telefonda uygulama oyun vs. istiyorsanızda msj atmanız yeterli:oke:

Anasayfa: wap.tt-tim.com.tr
Bağlantı tipi: Geçici bağlantı
Bağlantı güvenliği: Kapalı
Veri taşıyıcı: GPRS
GPRS erişim noktası: wap
IP adresi: 213.161.151.201
Doğrulama (KİMLİK KONTROL TİPİ): Normal
Oturum açma türü: Otomatik
Kullanıcı adı: wap
Şifre: wap

60asil60

Üye
o şifreyi nereye yazcaz

m_e_t_i_n_m_u_r

Üye
tuşlara girip YILDIZ KARE SIFIR YILDIZ KARE YE BAS VE CAM LED E GİR FLAŞ I FENER OLARAK KULLANABİLİRSİN

batu1633

Üye
arkads lar bnm acil yardma ihtiyacm warm bu tlfndan film izlene mio testeklemio diyo dvd player bilen warsa ltfen yayınlayabilirmi acill ltfe !!!!!!!:oke:

60asil60

Üye
zoom için çözünürlüğü azalt

ecemefe

Üye
arkadaşlar gelen kutusundaki mesaj karakterlerin boyutu kendi kendine büyüdü nasıl eski haline getirebilirim yardımcı olursanız sevinirim

herhangı bı mesajı actıktan sonra kenardakı ses acma kapatma tuslarını kullanarak yazı buyuklugunu ayarlayabılırsın

arkadaslar ya bende de samsung s5603 var bu telefon bı arkadasımda daha var menuyu acınca duvar kagıdındakı gıbı 3 bolum oluyo ama bende oyle degıl nerden yapabilcegimi bilen var mı lütfen yardımcı olun smdıden tskkrler
:hmmm

ahmet_demirci

ahmet_demirci

Üye
sensrlu oyun oynayablyrm bn edge fln

tayfunsbjk

Üye
ya arkadaşlar program ları varsa linklerini paylaşmak gerçekten iyi olur aslında

e_memet88

e_memet88

Üye
Arkadaşlar resim programı bilen var mı? Bizim telefonlarda resim fazla büyütülmüyor eski Symbian kullanıcısı olarak yeterli gelmiyor bunun yakınlaştırması :D

Bildiğiniz program varsa paylaşabilir misiniz?
Site içerisinde araştırdım biraz fakat bulamadım...

Saygılar..

thehelpun3

Üye
abi allah rızası için şu samsung gt-s5603 e nasıl qwerty klavye yani mesajda ki bilgisayar klavyesinden nasıl yapcaz lutfen biri artık söylesin tam 4 saat bunun iiçin uğraştım

3rhan336

3rhan336

Üye
abi allah rızası için şu samsung gt-s5603 e nasıl qwerty klavye yani mesajda ki bilgisayar klavyesinden nasıl yapcaz lutfen biri artık söylesin tam 4 saat bunun iiçin uğraştım

telefonun böyle bir özelliği yok

thehelpun3

Üye
abi internetten indiriliomuş

ya işte mesaj yazarken klavye oluo ya onu istiorum

3rhan336

3rhan336

Üye
arkadaslar telefonda resimlere bakarken telefonu yan çevirdigimiz zaman resimler kendiliğinden akıyor ya hani benim telefonda sola yatırırken cok hassas resimler hemen akıyo ama sağ tarafa yatırırken baya bi cevrilmesi gerekiyo resimlerin akması için bu herkestemi oluyo yoksa benim teldemi sorun var ??

Üst Alt