evet msn çalışıyor e budy ve nim buz diye bi program var hepsi bi arada yani skaype msn aol vs hepsi çalışıyorMsn programı yükleyen var mı?
evet yapıyorya arkadaşlar ben almayı düşünüyorum ama wifi yok. yokken görüntülü görüşme yapılıyor mu lütfen ama lütfen cvp verinnn![]()
telefon süper yha 2 hafta oldu alalı yanlız benm bi sorunm var aacaba sizde varmı bilmiyom ama telefon herşeyi geri alıyor misal saat 2 yapıyorum aradan 3 4 saat geçiyor yine 1 saat geriye geliyor yine aynı şekilde blutut ile gelen müzikler felan hafıza kartı gelsin diyorum yine aradan 3 4 saat geçi,yor telefon hafızasına alıyor umarım açıklayabilmişimdir
yapcagın şey goruntu kalteını kucultmek o zaman zoom yapabılrısınbiraz garip olacak fakat bende fotograf cekerken(videoda zoom ses tusuyla oluyor) zoom yapamıyorum 3 gun oldu alalı hem zoom yapamıoyorum hemde flashını fener olarak kullanamıyorum ?
duzeltme : arkadaslar az once yabancı bir forumda buldum *#0*# yapıp cıkan menuden cam led i secip flashı devamlı sureyle acabiliyoruz
ya arkadaşlar ben almayı düşünüyorum ama wifi yok. yokken görüntülü görüşme yapılıyor mu lütfen ama lütfen cvp verinnn![]()
ama haklısın wifi olmaması başta gelen eksiklerinden biri 
arkadaşlar prestonla m5650 nerdeyse aynı sadece m5650 de wifi warkeşke m5650 alsadm şmdi preston kullanıorm aslında wifi yüklenebilirmi???
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar bide s5603 e ek programlar yüklene biliyormu?

wifi yüklenir ya.. sen bilmiomuydun.. aaa geç kaldın bile.. tühhh
selam arkadaşlarya bi sorunum var.telefonum nete bağlanmıyor.bağlanmaya çalıştığımdaa beklenmeyen hata diyor.ne yapmam gerekiyor acaba?şimdiden teşekkrler.

arkadaşlar gelen kutusundaki mesaj karakterlerin boyutu kendi kendine büyüdü nasıl eski haline getirebilirim yardımcı olursanız sevinirim

abi allah rızası için şu samsung gt-s5603 e nasıl qwerty klavye yani mesajda ki bilgisayar klavyesinden nasıl yapcaz lutfen biri artık söylesin tam 4 saat bunun iiçin uğraştım