Samsun preston(s5603) kullanıcıları buraya...

Sponsorlu Bağlantılar

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
eyw saol:destere:

ahmetxp

Üye
arkaşlar kamerada zumu kullanabilmek için ayarlardan resim kalisini düşürüyorsunuz mesela 2mp düşürüyorsunuz zum yapabiliyorsunuz

e_memet88

e_memet88

Üye
Arkadaşlar herkes duvar kağıdı için resimlerin pixellerinin düşürülmesini söylüyor ama ben çektiğim fotoyu bile duvar kağıdı olarak yapabiliyorum. Duvar kağıdı yap deyince küçük beyaz kare çıkıyor kenarlarına dokununca kare kırmızı oluyor ve kenara doğru çekince o kara resmi içine alıyor. İyice genişletince tam olarak yapabiliyorsun. Yalnız şu var resim boyutu bazen tam oturmuyor çünkü ekranla boyutları aynı değil fakat 720*320 nin katları olursa yada sadece 320*240 ve katları olursa orta ekrana geliyor resim.

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar.

Saygılar....

Yediler26

Yediler26

Üye
Bu telefonun tarihini saatini bir türlü ayarlamadım nasıl ayarlanacak?bilenler yazarsa çok mutlu olacağım şimdiden teşekkürler...

sseelliinn11

Üye
telefonu alalı 2 ay oldu msn yukleyemedim video izleyemedim ... bir suru sorun yaşadım ve çözemedim birisi yardım ederse çok sevineceğim

dr.penche

Üye
Arkadaşım ben Samsun s5603 e msn yüklemek istiyorum nasıl olacak ßu iş deli etti beni yaw

sniper8

sniper8

Üye
arakadaşlar bu telefonda uygulamaları hafıza kartına nasıl yükleriz çok sinir oldum kırmak üzereyim acilll yardım

buharo

Üye
rkadaslar dün 5603 preston aldım telefon harika ama pc studio programını yükledim bilgisayara,telefonu bağladım programı açtım telefonu görmüyor,ardından telefondan yıgın depolamayı açtıgımda hafıza kartını pc studio programından görebiliyorum,ama tekrar pc studio moduna getirdiğimde telefonu algılamıyor lütfen yardım,bunun başka bir ayarı var mıdır?

tunaa14

Üye
arkdsLar bu teLde Q kLvye var mı ?..

e_memet88

e_memet88

Üye
arakadaşlar bu telefonda uygulamaları hafıza kartına nasıl yükleriz çok sinir oldum kırmak üzereyim acilll yardım

Arkadaşım bu tlf java tabanlı symbian gibi uygulamaları hafıza kartına yükleme şansın yok maalesef!!

MSN arayan arkadaşlar yukardaki adresten indirip tel e kurup bağlanabilirsiniz ben bunu kullanıyorum.
İndirmede sorun yaşayan olursa gelen sayfada sağda Download App yazan yeri tıklıyorsunuz, gelen mini ekran yazan yeri tıklayıp bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

KİNYAS

Üye
Samsung s5603 ün wi fi si yok peki buna göre paroram yükleyebilir miyiz

batu1633

Üye
arkadaşlar prestonla m5650 nerdeyse aynı sadece m5650 de wifi war :( keşke m5650 alsadm şmdi preston kullanıorm aslında wifi yüklenebilirmi???

Arkadaşlar bide s5603 e ek programlar yüklene biliyormu?

kanuni.sultan

Üye
arkadaşlar müzik değiştirme programı var s5603 de?

e_memet88

e_memet88

Üye
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla wi-fi donanımsal bir özellik program ile olacak iş değil...
boşverin wi-fi yi 3G nin tadını çıkarın...
:oke:
Saygılar...

arkadaşlar müzik değiştirme programı var s5603 de?

Arkadaşım isteğini biraz daha açarsan yardımcı olabiliriz....

Saygılar...

arkadaşlar prestonla m5650 nerdeyse aynı sadece m5650 de wifi war :( keşke m5650 alsadm şmdi preston kullanıorm aslında wifi yüklenebilirmi???

Arkadaşlar bide s5603 e ek programlar yüklene biliyormu?

Arkadaşım özellikler baktım yalnız gördüğüm kadarıyla diğer cihazda flash yok o da bu zamanda büyük eksiklik bence, ama tabii zevkler ve renkler tartışılmaz, seçim senin istersen değiştirme şansın var, zaten ikiside aynı para...

bu arada evet java uygulamalar ve oyunlar yükleme şansın var...

Saygılar...

kanuni.sultan

Üye
hareket sensörüyle müzik değiştirebileceğimiz bi program bulursanız çok mutlu olacağım :)

glslmz

Üye
ben programı pcye indirdim ama tele nası yüklücem ya

cengizsualp

Üye
arkadaşlar facebook videolarını izlemek için flash player lazım.
acillllll

artistpatron

artistpatron

Üye
arkadasım zoom yapamıyorsun cunku 2048x1536 dır. goruntu kalıtesını dusuruusen zoom yapabılrısın ;)

Üst Alt