Turkcell TıklaKazan Servisi

Sponsorlu Bağlantılar

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkcell TıklaKazan Servisi
Turkcell TıklaKazan Servisi Turkcell, 2009 yaz ında Myscreen ile testlerini yaptığı TıklaKazan servisini çok yakın zamanda lanse ediyor. TıklaKazan mobil uygulama aracılığıyla ses çağrıları sonunda cep telefonu ekranında hedefli reklam gösteren Turkcell servisidir. Turkcell TıklaKazan servisinde alt yapı desteğini Trendlink firmasından alıyor. Tıklakazan ile Turkcell aboneleri servise ücretsiz olarak üye olurken, gördükleri/tıkladıkları reklam oranında TL/dakika kazanırken, bir yandan da cep telefonları ekranlarında profillerine özel marka tanıtımlarını görüyorlar. Siz de TıklaKazan’a üye olmak için hemen TıklaKazan yazın 5127’e sms atın, cep telefonunuz destekliyorsa hemen üye olun!

[cizgi]black[/cizgi]
TıklaKazan abonelerin yaptıkları görüşmeler sonunda cep telefonu ekranında hedefli reklam gösteren bir Turkcell servisidir.
Turkcell, TıklaKazan servisinde alt yapı desteğini TrendLink firmasından almakta.
Tıklakazan servisinin tüm kullanımı aboneler için ücretsiz olup, gördükleri/tıkladıkları reklam oranında TL/dakika kazanmakta,
ayrıca cep telefonları ekranlarında profillerine özel marka tanıtımlarını görmekte ve markaların sadece
TıklaKazan abonelerine sunacakları özel kampanyalardan faydalanmaktadırlar.
TıklaKazan üyeleri her ay 50 dakikaya varan bedava konuşma kazanmaktadır.

Uygulamayı 5127’ye TIKLA yazıp göndereceğiniz ücretsiz SMS karşığı telefonunuza gelecek WapLink’i tıklayarak indirebilirsiniz.
Uygulamayı yükledikten sonra “Profilim” ekranından profil bilgilerinizi girmeniz ve “Kayıt Ol” butonunu tıklamanız yeterlidir.
Hemen TıklaKazan’a üye ol, anında 12,5 dk, her ay ise 50 dk’ya varan bedava görüşme süresi kazan!

TıklaKazan şu anda BlackBerry, WindowsMobile ve Symbian işletim sistemi ile çalışan cep telefonları desteklemektedir.

Teşekkürler,
Trendlink

• Beğen
Tepkiler: -efşan, mgilik, Killastyle ve 9 diğerleri

OğuzcanAbi

Üye
:oke:

sashs

sashs

Üye
Teşekkürler

Revengeful

Emekli Yönetici
:good:

pr0

pr0

Üye
:oke:

mustafa1196

mustafa1196

Üye
tşk

ibrahim539

ibrahim539

Üye
Teşekkürler...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
İyi bir şeye benziyor ama suyunu çıkarmasa. Teşekkürler kardeşim.

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MKB1907

MKB1907

Üye
5 lira kazandım sağolXD

erdem93

Üye
ne zaman para yükleniyor ertesi gün mü? su anda 795 puanınız falan var diyor

--------------- Ekleme ---------------

? cevap verin lütfen

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ne zaman para yükleniyor ertesi gün mü? su anda 795 puanınız falan var diyor

--------------- Ekleme ---------------

? cevap verin lütfen

Kayıt olduğunuzda 2 gün içerisinde 5 tl hattına yükleniyor. Diğer kazandıkların kayıt olduğun tarihten itibaren ay sonunda yükleme yapılıyor.

erdem93

Üye
tsekkurler

kocbayırlı

Üye
Ben bu programın kullanım bıcımını anlamadım arkdaslar nasıl kullanılıor yanı nasıl işleve girio bu program? bende 5800 var yukledım 5 tl geldı banada.

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Program her çağrıdan veya konuşmadan sonra devreye giriyor. Devreye girdikten sonra güncellemen yeterli.

kralmali

kralmali

Üye
sağolasınn dostumm

gazbakkal

Üye
Arkadaşlar gelen linke tıklıyrm kb harciyr ama sonra biçimlenmyen web adresi die hata veriyor

hasbaly

hasbaly

Üye
Teşekkürler. Gerçektende deneyen var mı? Nasıl bizden ücret alıyorlar mı?

Takipçi Satın Al

Üst Alt