Turkcell TıklaKazan Servisi

Sponsorlu Bağlantılar

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
peki bu dakikalar he yönemi yoksa sadece turkcell içimi birde reklemlara tıkladığımızda tl gidiyormu ve de indirirken programı tl gidiyormu

Hayır turkcell yönüne hattında internet paketi olması lazım yoksa tl gider. reklamların gelmesi için internete bağlanıyor.indirmek ücretsizdir.

Larock

Larock

Üye
bu arada programı kaldırıp tekrar kurduğunuzda kayıt olmanızı isteyip, daha önce kayıtlı olduğunuzdan hata vermektedir.
bu sorunu çözebilen var mı bilmiyorum ama galiba turkcell'in programı güncelleyerek çözmesi gerek.

Larock

Larock

Üye
"Karahasan" hocam 42 nolu mesajda yazdığım gibi, prgramı 2. kez kurduğumuzda hata vermektedir. bunun çözümü hakkında bilginiz var mı acaba?

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
"Karahasan" hocam 42 nolu mesajda yazdığım gibi, prgramı 2. kez kurduğumuzda hata vermektedir. bunun çözümü hakkında bilginiz var mı acaba?

Kardeş ben biraz kullandım sonra sildim her aramadan sonra telefon karışıyor. Devreye giriyor dahada yüklemedim ve bilgim yoktur.

Larock

Larock

Üye

Kardeş ben biraz kullandım sonra sildim her aramadan sonra telefon karışıyor. Devreye giriyor dahada yüklemedim ve bilgim yoktur.

ok anladım, zaten bana da kullanışlı gelmedi.. sağol

uvbceoo

Üye
Lütfen daha sonra tekrar deneyin diyor? E71 telefonum var tıklakazan yazıp gnderdmde.programı yukledm.açıldı.açtım kayıt bilgilerini seçtim.kayıt ol dedikten sonra 'işleminiz şuanda gerçekleştirilemiyor,daha sonra tekrar deneyin' hatası veriyor? 2 gündür deniyorum bu hatayı veriyor? Napmalıyım acep?

hergele_16

Üye
ya ben bu uygulamayı epeydir kulanıyordum bi ara tele(5800) format attım kayboldu gitti tekrar yaptım bu kez de zaten kayıtlı oldugumu söylüyo ama ben programı sildim reklam alamıyorum bunu iptal edip nasıl yeniden kurarız

rkap

rkap

Üye
eyvallah

Sheqil59

Üye
bende kazandım ama hattıma neden yuklenmedıkı :S

hha287

Üye
Programı kaldırdıktan sonra tekrar kurdum. "kulanıcı zaten kayıtlı hatası" veriyor ve programı kullanamıyorum, ne yapılması lazım bir bilen yok mu? Bu soru daha önce de burada sorulmuş fakat kimse cevaplamamış...
Teşekkürler.

e1b1

e1b1

Üye
:oke:

patates1979

Üye
bende TıklaKazan kullanıcısıyım, her hafta Pazartesi gunu yaklasik 12 dk bedava konusmayi yukluyorlar!

Killastyle

Killastyle

Üye
ben yeni abone oldum 8090 ı aradım kapattım 1tane reklam geldi:D
ama *123*4# yaptıgımda 0 tl diyor:S yapınca hemn gelmiyomuydu

--------------- Ekleme ---------------

Kayıt olduğunuzda 2 gün içerisinde 5 tl hattına yükleniyor. Diğer kazandıkların kayıt olduğun tarihten itibaren ay sonunda yükleme yapılıyor.
pardon bunu atlamışım teşekkürler:)

frkn22

frkn22

Üye
Uygulamanın çalışabilmesi için yardımcı eklentiyi yükleyin.S60v3 Nokia C5-00 telefonum.

frkn22

frkn22

Üye
Bu sorun ne anlama gelir yardım edin lütfen?

-efşan

-efşan

Üye
:tşk:

ilo53

ilo53

Üye
serfıtıka hatası verıyor. e63 ne yapmam lazım :) optada serfıtıka aldım fakat bılgısayara nasıll ındırıcem sıs dosyasını bılgı olan arkadas yazsın

pcbilgisayarcı

pcbilgisayarcı

Üye
linke tıkladıgımda bilinmeyen dosya biçimi diyo :S (nokia N70)

ilo53

ilo53

Üye
Oncden ındırmıstım format attım gıttı ne bıcm ıs

Üst Alt