Turkcell Ramazan Hediyeleri 2018 ( Turkcell'den Bedava İnternet )

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell Ramazan Hediyeleri 2018 ( Turkcell'den Bedava İnternet )
Her yıl olduğu gibi Turkcell 12 ayın Sultanı olan Ramazan ayında abonelerine abone vermeyi unutmadı.2018 yılının Turkcell Ramazan hediyesi şirket tarafından gelen açıklama ile birlikte belirlenirken, bu sefer tüm operatör kullanıcılarına değil sadece BiP kullanıcılarına Turkcell Ramazan hediyesi armağan edilecek.

Turkcell her yıl olduğu gibi bu yılda abonelerine ücretsiz olarak internet dağıtımı gerçekleştirecekken, Turkcell Ramazan Hediyesi'ni armağan almak için ilk önce cep telefonunuza anlık mesajlaşma uygulaması BiP'i indirmeniz gerektiğini unutmayın. Turkcell BiP Messenger'ı cep telefonlarınıza indirdikten sonra Ramazan hediyenizin sahibi olmak oldukça basit.

Uygulamayı indirdikten sonra kurulumu gerçekleştirin ve gerçekleştirdikten sonra gerekli izinleri verip uygulama içerisine girin. Daha sonra uygulamanın ana ekranının alt bölümünde Keşfet butonu yer alırken bu butona tıklayıp ardından arama butonuna RAMAZAN yazın ve aramayı gerçekleştirin. Daha sonra karşınıza çıkan 4.5G Ramazan Ramazan kampanyası seçeneğine tıklayın.

Bu seçeceğe tıkladıktan sonra paketinize dahil olan internet paketiniz ne kadarsa size o kadar daha internet hediye ediliyor. Örn: Platinum 12 GB paketi kullanıcılarına, 12 GB daha ekstra internet kullanımı gerçekleştiriliyor. Dilerseniz bu hediyeyi bir defa daha ikiye katlayabileceğinizi unutmayın. 4.5G Ramazan Kampanyası'na 4.5G uyumlu olan bir SIM kartı ve cep telefonu üzerinden katılırsanız, sizlere ekstra olarak bir defa daha paketinizdeki internet tutarı armağan edilecek.

4.5G Ramazan Kampanyası:
SIM kartı 4.5G uyumlu Turkcell müşterileri BiP uygulaması keşfet platformu üzerinden 4.5G Ramazan Kampanyası servisini takip ederek internet paketlerini ikiye katlıyor!

Google Play Ramazan Kampanyası:
15-28 Mayıs arasında Google Play Store’da Turkcell Mobil Ödeme ile harcama yapan bireysel Android kullanıcılarına içinde Lineage 2, Lords Mobile, Clash of Kings gibi oyunların da bulunduğu içeriklerde Ramazan'a özel fırsat ve indirimler sunulacaktır.
 
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Buğra


TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
3g'lilerin başı kelmi nasil hayır bu
 
hrncvs

hrncvs

Üye
4.5 g ramazan kampanyası nasıl yapilir
 

Benzer Konular



Üst Alt