Turkcell TıklaKazan Servisi

Sponsorlu Bağlantılar

osnakli

osnakli

Üye
arkadaşlar bu servisden turkcell müşteri hizmetlerinin inanaın haberi yok.:)
bugun indirip kurdum 4 reklam izledim.puan falan yazıyor ama bu faturalı hatlara ücretli mi yani wap'dan bağlanınca faturaya yansır mı.sonra numara falan çıkmıyor nasıl oluyor nereye yükleniyor onuda anlamdım.hazırkart takılıyken kurdum faturalı hattı taktım onda da çalıştı ben bişey anlmadım...

appiah200

Üye
Şimdi ben üye oldum tlf indrdm kullanıcı basaryla kaydedikdldi yazdı bundan sora ne yapıcm peki ? yardmcı olrsnmz sewnrmm

malentome

Üye
Nokia N70 Telefonumda bilinmeyen dosya biçimi hatası verdi. daha üst işletim sistemi gerektiyor galiba.

appiah200

Üye
ilk grşmemde reklam geldi trkcll aradım knstum ama soraki aramalarda reklam gelmedi arada sırada mı gelio yoksa sadece trkcell aradgndamı gelio

HanınınYeri

HanınınYeri

Üye
güvenim kalmadı bu adamlara artık

Killastyle

Killastyle

Üye
hala kullanan varmı kontor çekmesin arada dikkat ettinizmi? güvenilirmi?

ltomruk

Üye
Ben de kullanıyorum bir haftadır. Tıklakazan programının yardım menüsüne baktığımızda, veri gönderirken ve alırken ücretsiz olduğu yazıyor. Şu anda 1300 ödülüm oldu ve çok memnunum! Telefonum Benq E72. Windows Mobile 6 işletim sistemini kullanıyor. Herhangi bir sıkıntı yok.

Killastyle

Killastyle

Üye
peki ödül olarak tlmi veriyor yoksa dakikamı?

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Faturalı hatlara dakika faturasız hatlara tl veriyor.

Killastyle

Killastyle

Üye
iptal etme nasıl oluyor ?

ltomruk

Üye
Programı kaldırman yeterli.

Ny yıldız

Üye
arkadasm bnm 5800 var bnde tıklakazanı yukledim ama sistem hatası var diyo yardımcı olurmusunuz

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Programı yeniden kurmayı dene olmazsa telefonuna format atmalısın.

deejaymixman

Üye
Bende 5320XM var.Uygulamayı kurdum.Yuklendi.Arama yaptım,reklam cıktı... buraya kadar guzel de bundan sonra hep hata vermeye basladı ,otomatik kapanmaya basladı.Bende format attım.Hatalar yok oldu.Ama programı actığımda tekrar kayıt ekranı geldi ve "Kullanıcı Zaten Kayıtlıdır!" uyarısı verdi.Ve suanda arama sonraları programı acmaya calısıyor ama kayıt ekranında kalıyor , zaten kayıtlı olduğum için daha ileriye gidemiyorum.Ne yapabilirim?Yardımcı olurmusunuz?

e1b1

e1b1

Üye
teşekkürLer ..

gijbaba

Üye
Arkadaşım bu kazandığın dakikaları nerden görebiliriz yardımcı olursanız sevinirim

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

SeRKaNCa16

Üye
tesekkurler ama ben uye olamadım :))

onur520

Üye
peki bu dakikalar he yönemi yoksa sadece turkcell içimi birde reklemlara tıkladığımızda tl gidiyormu ve de indirirken programı tl gidiyormu

Larock

Larock

Üye
peki bu dakikalar he yönemi yoksa sadece turkcell içimi birde reklemlara tıkladığımızda tl gidiyormu ve de indirirken programı tl gidiyormu

ilk kayıt olduğunda hattına 5tl olarak yüklenir.
turkcell içi konuşmalarda 30 gün gecerlidir.
ben prgramı indiriken tl gitti, ama bilgileri turkcell wap ile güncellediğimde tl gitmiyor.
reklama tıklama fırsatım olmadığından tl gider mi bilmiyorum ama büyük ihtimal gitmez.

Takipçi Satın Al

Üst Alt