5800 ım değişirmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
5800 ım değişirmi?
arkadaşlar benim 5800 kulaklığı 3.defa bozuldu halbuki çok kullanmadım.ben tekrar servise yollamayı düşünüyorum ve yollarsam aynı sebepten 3.defa gtmiş olcak bana paramı veya yeni telefon verirlermi? telefon garantiye şu sebeplerden gitti
1.gidişi
batarya çabuk bitiyor,kulaklık bozuk
2.gidişi batarya çabuk bitiyor, kulaklık bozuk
3.giderse batarya çabuk bitiyor,kulaklık bozuk

KiDMaN

Üye
niye vermesinler sonuçta 3-4 kere götürürünce garanti bitmiyor ya ama istersen başka şubeye gitmeyi dene

tektabancam

Üye
arkadaşım telefona yazılım güncellemesi haricinde parça degişimi gibi işlem yapıldı ise 3 defa bak altını çiyorum 3 defa parça degişimi yapıldı ise (buda en az dört kez yollaman gerekir tabi ilk gidişden itibaren parça degişimi yapılması gerek) degişim yapmak zorunda kalıyorlar haricinde 50 kezde yollasan tel içinde parça degiştirmedi iseler malesef degişim garanti koşulları oluşmadıgından red ediliyor

bu arada aynı servise vermen gerekir farkli servislere verir sen onlar digerinin yaptı işlemi kabul etmiyor kvk, teleservice in yaptıgını teleservice kvk nın yaptıgı işlemi kabul etmiyor haberin olsun eger degişim almak istiyorsan hangi servis ile başladıysan onunla devam etmek zorundasın

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
hmm benim kulaklık 2 kez değişti ozmn bidaha yollıym yine bozuym paramı versnler:ehe

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
değişim yaparlar büyük bir ihtimal dostum.

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım telefona yazılım güncellemesi haricinde parça degişimi gibi işlem yapıldı ise 3 defa bak altını çiyorum 3 defa parça degişimi yapıldı ise (buda en az dört kez yollaman gerekir tabi ilk gidişden itibaren parça degişimi yapılması gerek) degişim yapmak zorunda kalıyorlar haricinde 50 kezde yollasan tel içinde parça degiştirmedi iseler malesef degişim garanti koşulları oluşmadıgından red ediliyor

bu arada aynı servise vermen gerekir farkli servislere verir sen onlar digerinin yaptı işlemi kabul etmiyor kvk, teleservice in yaptıgını teleservice kvk nın yaptıgı işlemi kabul etmiyor haberin olsun eger degişim almak istiyorsan hangi servis ile başladıysan onunla devam etmek zorundasın
çok saol ozmn ben şimdi bidaha servise yollaym sonra gelen kulaklığı bozaym paramı alym.çok saol

^^Positive^^

Üye
arkadaşlar benim 5800 kulaklığı 3.defa bozuldu halbuki çok kullanmadım.ben tekrar servise yollamayı düşünüyorum ve yollarsam aynı sebepten 3.defa gtmiş olcak bana paramı veya yeni telefon verirlermi? telefon garantiye şu sebeplerden gitti
1.gidişi
batarya çabuk bitiyor,kulaklık bozuk
2.gidişi batarya çabuk bitiyor, kulaklık bozuk
3.giderse batarya çabuk bitiyor,kulaklık bozuk

Eğer yapılamıyacak bir sorun ise teknik servis onu garantiyi veren firmaya bildirir ve telefonunu değiştirirler...

Kulaklığın siyah mı beyaz mı???
siyah kulaklıklar bozuk çıkıyor....beyaz kulaklıklar sağlam....

tektabancam

Üye
çok saol ozmn ben şimdi bidaha servise yollaym sonra gelen kulaklığı bozaym paramı alym.çok saol

:d:çok komiksin kardeş kulaklıgı degiştirirler tabi senin bozdugunu anlamas iseler:d:

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi

gösterdiğim yer sorun çıkartıyor bu 3. kulaklık aynı sorun

--------------- Ekleme ---------------

:d:çok komiksin kardeş kulaklıgı degiştirirler tabi senin bozdugunu anlamas iseler:d:
arkadaşım 3. kulaklığı kullanıyorum fayda yok o gelende %100 bozulacak telefonu vercm yaw sürekli sorun sürekli sorun

tektabancam

Üye

gösterdiğim yer sorun çıkartıyor bu 3. kulaklık aynı sorun

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım 3. kulaklığı kullanıyorum fayda yok o gelende %100 bozulacak telefonu vercm yaw sürekli sorun sürekli sorun

arkadaşım servise telefonunu verme demiyorum fakat kulaklık için telefonu degiştirmezler,batarya için telefonu degiştirmezler telefonu içinden bir parça yada parçaları 3 kez deşim yapariseler ozaman (mekanik parça yada parçalar diye nitelendiriyorlar)garanti koşulları geregi hakkın olan degişim talebinde bulunursun ve beklersin 2 ay kadar fakar o seviye gelene kadar (her seferinde yapılan parça degişimi bir sayılır servise yollucan, kayıt açılacak işlem yapılcak telefonu teslim alacan ve böle üç vey dört defa servis yolu aşındıracan )3 ay geçer olur 5 ay yani telefonu degiştirsen bile hiç kullanmadan garantiside bitecek yada yarı olacak demek, yani degişim inan bana insanı tam anlamıyla kasıyor 5800 cihazımdan sogudum degişimde tam 1 aydır bekliyor ve her yerde her fırsatta dile getiriyorum bir kişiyi nokia dan caydırmış olsam bana yeter bundan sonra kesinlikle almayacağım ve tavsiye etmiyecegim.

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
yaw bende pişmanım 5800 aldığıma bi türlü kurtulamadm

daniel_23

daniel_23

Üye
önemli olan hangi sorundan gittiği değil firmanın raporda yazdığı sorun değişimi-iadeyi ona göre yapıyorlar illede paran bizde kalacak derlerse tüketici haklarına başvur arıza raporlarıyla beraber(ildeki sanayi-ticaret odasında beleşe :D) haklıysan değişim yapmak zorunda kalırlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt