rica ederim güle güle kullanın teşekkürlerimizi teşekkür et butonuna tıklayarakta yapmayı ihmal etmeyelim lütfenTema efektleri çok iyi olmuş tebrikler yeni versiyonlarda devamını bekliyoruz

link yenilenmiştirlink ölmüş kardeş tekrar yükleyebilir misin acaba
rica ederim güle güle kullanınTeşekkürler![]()
teşekkürler güle güle kullanınhelal olsun bu kadar olur tebrikler
benimle irtibata geçin anlatmaya çalışacağım [email protected]arkadaşım rompathcher programını ve istediğin programları nasıl rofs 2 içine yerleştşrşyosun bende n97 mini var ve bunu hacklemek istiyorum ancak netten v12 ye ait modifiye yazılım bulamadım kendim yapmayı deneyeceğim nokia editör programını kullanmayı biliyorum ancak yazılım içerisine program eklemeyi yada kaldırmayı öğrenmem lazım yardım edersen sevinirim
evet siyah için ama beyaz olanlarda kullanabilir sadece tema değişik gelir o kadarEmeğin için teşekkürler dostum bu yazılım siyah içinmi yazıyorda görmediysem üzgünüm ...
rıca ederim ne demek güle güle kullanınHızlı cevabın ve emeğin için saol .
benimle irtibata geçin anlatmaya çalışacağım olmazsa onuda hackler eklerim size [email protected]bende n97 mini için modifiye yapayım ama senin yardımın gerek mesala türkçe hariç dilleri nasıl silicez birde gereksiz uygulamalar var onları nasıl silicez yardım edermisin.?
açılışta başlayan prograları nasıl kapatıcaz saat rehber falan.
bu ara iş yok genelde açık olur sn online anlatırım sizedeniz ekledim kardeşim [email protected] hangi saatlerde nettesin ona göre irtibata geçelim yada mail atarsanda sevinirim kısa ve basit bir anlatım ama online anlatım daha iyi ve yardımcı olur tabiki şididen teşekkürler