Programları Sertifikalama Programı Resimli Anlatım..

Sponsorlu Bağlantılar

byreader

byreader

Üye
Nadir kardeş program için çok teşekkürler şuan yaptım ve oldu.Arkadaşalar ben bugun sabah 4 gibi opdaya sertifika için imei numarmı ve telefon modelimi gönderdim bugun saat 14.00 sularında ise sertifika ve anahtar dosyasını gönderdiler.Programı ise ancak demenmey evaktim oldu Mehmet adlı arkadaşımızın vermiş olduğu office programını sertifikaladım ve gayet başarılı bir şekilde çalıştı teşekkürler.:oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
önemli değil...

alvinkarelin

Üye
merhaba nadir ben cer ve anahtar dosyasini yapamadim bana bunu acikliyabilirmisin
dedigin siteye üyelik yaptim e-mail filan gelmedi bana yoksa yanlis birseymi yaptim aciklarsan sevinirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
email gelmez sen girip kontrol edeceksin..

MerciLess35

MerciLess35

Üye
tmm burda herşey okey az bişi kaldı o da ismi
onu nerden bulcaz ?

--------------- Ekleme ---------------

i bulamadım pc de

dosyasınıı

bu nie çıkmıo yaa k-e-y :/

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
daha önce aldıysan o dosya olamlı..

MerciLess35

MerciLess35

Üye
ewt önceden aldım ama şimdi nerde bulamadım tekrar alınır mı ki ?

opda dan indrdim tm

bubu954

bubu954

Üye
Arkadaşım bu Xsign dosyasının içine atıyorum fakat o program ne kuruluyor neden içinden bişey çıkıyor kısacası o resimdeki imobile.cer dosyası falan yok ortada nasıl yapacağım bir yardımcı olsanız.. Paylaşım için teşekkürler....

fotoem

Üye
kardes bu cer ve anahtar ı dosyayı nerden acıcaz anlamadım ?

geveze_0786

Üye
Kardeşim burada cer ve dediğin yere ne yazacağız nereden neyi seçeceğiz açık bir şekilde anlatırsan sevinirim. Ne oluyor şimdi bu cer ve ??????????

Bu cer ve dosyaları nerede programı indirince öyle bi şeymi geliyor yav şu şeyleri önce doğru düzgün anlat ve fazla kısltma kullanmazsan sevinirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ne kısaltması kardeşim.resimli anlatıyorum yine anlamıyorsan ben napayım.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler güzel paylaşım :oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil canım.

geveze_0786

Üye
Kardeşim bakıyorum da bi şey anlattığın yok biri bi şey diyor al buraya bak öteki diyor şuruya bak kardeşim alıntı yapıp koyacaksan hiç yapma bi de teşekkür bekleme!!!!

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben hiçbir yerden alıntı yapmam hele bu konuyu hiç yapmadım.resimlede anlamıyorsun.lütfen konuyu boş yere bozma.bakacaksan başka yerlere bak.

geveze_0786

Üye
Paşam tamam ben sorunu anladım ilk önce bu konuyu bakım yapmaya çalıştığımdan dolayı kaynaklanıyormuş:( Önce sertifika almam lazımmış amatörüm kusura bakma... Ama keşke başlık altında şuradan sertifika almanız gerekiyor diye yazsaymışsın Emeğin için teşekkürler...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Paşam tamam ben sorunu anladım ilk önce bu konuyu bakım yapmaya çalıştığımdan dolayı kaynaklanıyormuş:( Önce sertifika almam lazımmış amatörüm kusura bakma... Ama keşke başlık altında şuradan sertifika almanız gerekiyor diye yazsaymışsın Emeğin için teşekkürler...
ya canım kardeşim ben bu konuyu sertifikayı alanlar için anlattım.kusura bakma bende onu unutmuşum hemen konuya ekleyeyim.

lostlostlost1

Üye
dediğiniz tüm işlemleri uyguladım completed 1/1 diyor yani bir sorun yok gibi görünüyor ama daha sonra kendiliğinden açılan Signed dosyasının içi boş ne yapmalıyım buraya kadar geldim lütfen yardım edin :/

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dediğim gibi programı d sürücüsüne kurdunuz mu? dediğim o işlemleri tam yapmazsanız başarılı olamazsınız.

robert34

robert34

Üye
arkadaşım çalışmıyor bu sen denedinmiki paylaşıyorsunn

Takipçi Satın Al

Üst Alt