5800 xm facebook da sohbet yardım

Sponsorlu Bağlantılar

temel45

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm facebook da sohbet yardım
Telefonu kurcalarken buldum arkadaşlar sohbet etmeyi :
öncelikle facebook un ana sitesinden giriş yapıyorsunuz sağ allta sohbeti tıklayıp sohbet ediceğiniz kişiyi seçin
yazı yazılacak metin bölümüne tıklayıp yazıyı yazın,
klavyede space in yanına enter koymuşlar 1 kere basın sonra tik işaretine tıkadığınızda yazdığınız metni görürsünüz
yazının gitmesi gereken yerede 1 kere tıkladığınızda bu iş bitmiştir.
inş. anlamışsınızdır bi teşekkür yeter :D

• Beğen
Tepkiler: M3L!H ve gokturk_1976

gemlikua96

gemlikua96

Üye
benim bildiğim kadarıyla telefondan sohbet edilmiyor facebookta ama nasıll yazı yazmayı becerdin merak ediyorum :D :D

haytaefendi

haytaefendi

Üye
wlla ben smdiye kdr telefonda face de sohbet görmedm :)

sakiıl

Üye
facebook ta bende sohbet görmedim hatta sohbet alanı bile gözükmüyo nasıl yazı yazdıysan sohbette iimiş vallaaa

avarees42

Üye
benim bildiğim kadarıyla telefondan sohbet edilmiyor facebookta ama nasıll yazı yazmayı becerdin merak ediyorum :D :D
Flash Destekleyen Browserlerden Düz Facebook'a Giriyorsun (m.face.. değil.) O Zaman Sağ Altta SOHBET i Görürsün. ;) Bu Arada Bende Yazıyorum Ama Yollayamıyorum. Enter Tuşu Filan Lazım. Ya Da Facebook un Oraya GÖNDER Butonu Koyması Lazım..

--------------- Ekleme ---------------

facebook ta bende sohbet görmedim hatta sohbet alanı bile gözükmüyo nasıl yazı yazdıysan sohbette iimiş vallaaa
Bilmediğiniz Daha Çok Şey Var..

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
bende normal facebookdan giriyodum mobil değil ama sohbet bölümü açılmıyordu sohbet bölümünde ünlem vardı sende nasıl açılıyor ki :D

gemlikua96

gemlikua96

Üye
Flash Destekleyen Browserlerden Düz Facebook'a Giriyorsun (m.face.. değil.) O Zaman Sağ Altta SOHBET i Görürsün. ;) Bu Arada Bende Yazıyorum Ama Yollayamıyorum. Enter Tuşu Filan Lazım. Ya Da Facebook un Oraya GÖNDER Butonu Koyması Lazım..

Bilmediğiniz Daha Çok Şey Var..

sen 5800 dan mı gırdın de var diyosun

temel45

Üye
    Konu Sahibi
Evet Dediğiniz gibi m.facebook dan değil normal siteden giriş yapıyorum sohbet war tıklıyorum açılıyor yazıda yazıyorum ancak Enter Tuşu yok :)

Telefonu kurcalarken buldum arkadaşlar sohbet etmeyi :
öncelikle facebook un ana sitesinden giriş yapıyorsunuz sağ allta sohbeti tıklayıp sohbet ediceğiniz kişiyi seçin
yazı yazılacak metin bölümüne tıklayıp yazıyı yazın,
klavyede space in yanına enter koymuşlar 1 kere basın sonra tik işaretine tıkadığınızda yazdığınız metni görürsünüz
yazının gitmesi gereken yerede 1 kere tıkladığınızda bu iş bitmiştir.
inş. anlamışsınızdır bi teşekkür yeter :D

gokturk_1976

Üye
Evet arkadaşlar 5800 da Temel arkadaşında dediği gibi Opera Mobile 10 türü bir browserla facebook ana sayfada sohbet penceresi açılıyor.Sohbet etmek istediğiniz kişiye tıklayın.Mesaj yazma alanına tıklayın.yazacağınızı yazın.Opera mobile programının kendi sanal klavyesinde space tuşunun yanında Enter tuşu var.Bir kere tıklayın.Ok tuşuna(Check işareti şeklinde olan)basın.Son olarakda mesajların biriktiği alana bir kere tıklayın mesaj gidiyor.

Sanal klavye olmayan opera veya benzeri browserlarda ise yine mesajı yazın "0" (sıfır) tuşuna 2 defa tıklayın.İmleç aşağı satıra geçinde orta tuşa basınca mesaj gidiyor. 5800 ve N86'da denenmiştir.

kingofweb

kingofweb

Üye
arkadaşlar telefonun facebook uyggulamasına giriyoruz orda aşağıda 'tüm site' yazısına tıklıyoruz sonra facebook normal bilgisayardaki gibi bi ekran gelio sohbetten çevrimci ol diyince sohbet çıkıo. umarım yardımcı olmuşmdr.:10numara:

SilentOne

SilentOne

Üye
aman illede sohbetmi edmek lazım :D

Killastyle

Killastyle

Üye
sohbet deilde mesaj gönderebiliyoruz ancak ben çevrim içi olan arkadaşları göremiyorum nasıl görebilirim 0.facebook adresinden

kingofweb

kingofweb

Üye
dostm o.facebook değilde hani telefonun içnden çıkıo ya internet klasörünn içinde yazan face book uygulamsında en aşağıda tüm site yazıo ona tıkla aynı pcdeki face çıkıo. Çevrim içi ol de arkdşların açk olan arkdşların çıo ztn.

By Savliusta

By Savliusta

Üye
ebuddy kullanın işinizi görür

arzu98

Üye
normal sitesinden giriyorum ama sohbet çubuğu yok sizde nasıl cikiyor lütfen yardımcı olun:heyo:

kingofweb

kingofweb

Üye
kendi sitesinden değil 'communities' adlı programı telefonunuz indirio kendisi onun altında tüm site yazısına tıklayın ona tıkladığnzda sohbet çıkıyr.

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
ne kullanırsanız kullanın 5800 da facebook sohbet özelliği yok ne düşünüyorsun ve özel mesaj var :S:

kingofweb

kingofweb

Üye
evet arkadaşlar bütün adımların fotoğraflarını çektim artık daha kolay kavrayabilirz inş yardımcı olmuşumdur.

punqermojo

Üye
wirelessten girice sohbete giriliyormu?

normal sitesinden giriyorum ama sohbet çubuğu yok sizde nasıl cikiyor lütfen yardımcı olun:heyo:

Orda çevrim içi ol diyorsun sohbet açılıyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt