5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

muratgucyetmez

Üye
firmware gerçekten çok güzel. ilk andan itibaren zevle kullanıyorum. dün akşam RamBlow adlı program Register istedi. rica etsem register code sini paylaşır mısın? yada ne yapmamı önenirsin? teşekkürler

Tracy35

Tracy35

Üye
firmware gerçekten çok güzel. ilk andan itibaren zevle kullanıyorum. dün akşam RamBlow adlı program Register istedi. rica etsem register code sini paylaşır mısın? yada ne yapmamı önenirsin? teşekkürler

aynı bendede iştemeye Başladı:oke: RamBlow adlı program Register:ağlarım:

JrQuen

Üye
Jaf Prog. Çalıştıramadım :S Uyumluluk Ayarlarınıda Yaptım Ama Gene Olmadı GO Launch Select Exe Tıkladığımda

Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft
Searching for JAF install location ...
JAF.EXE find in: C:\Program Files\ODEON\JAF\
Enable SafeDllSearchMode ...
Saved winscard.dll to: C:\Program Files\ODEON\JAF\Flash\winscard.dll
ERROR: Not supported Windows version

Hatası İle Karşılaşıyorum. Win7 Kullanıyorum Uyumluluk Ayarlarınıda Yaptım Fakat Aynı Lütfen Yardımcı Olun. Şimdiden Teşekkürler İyi Çalışmalar..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
teşekkürler güzel olmuş :)

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi

aynı bendede iştemeye Başladı:oke: RamBlow adlı program Register:ağlarım:
Kayıt kodu için 12345 girin kullabilirsiniz her soruşunda tekrarlayın.
Teşekkürler..
teşekkürler güzel olmuş :)

Güzelden de öte emin ol :oke: Eyw. :)

by_psycho

by_psycho

Üye
Hocam harbiden muhteşemsin benim gibi beceriksiz birisi biLe sayende başardı yani :)
bu çaLışmandan ötürü gerçekten kutLarım herhangi bi çıkarın kazancın oLmamasına ragmen süper yapmısın..

Tekrar tekrar teşekkürLer.. eLine emeğine biLgine sağLık :)

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim iyi dileklerin için kardeşim hayırlı kullanımlar :)

adakaya1994

Üye
ovi magaza tıkladıgım halde acılmıyor ovi suite dedignz o ise devredışı brakılmş peki bunu tekrar aktıf hale getirmemin bir yolu var mı? birde galeriden resimlere bakmak için girdgimde gozukmuyor fakat photo browserdan girdigimde gozukuyor? ve son olarak ovi maps donuyor kullanamıyorum malesef.

ahmet meço

ahmet meço

Üye
slm kardeş görselde yapmış oldugun hack güzel ama işlevseliginde sorunlar var mesela işcep çalışmıyor işbankası wifi de sorun yaşadım bu konulara da bir bak ben haydarın hack nı yükledim sorunsuz çalışıyor 5800 ım

0sergen0

Üye
şunun kurulumunu adam gibi anlatacak varmı ben birşey anlamadım kurulumdan sırasıyla ne yapıcaz yazmıyor galiba. Bi yardım edin

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada paylaşım için çok teşekkürler güzel bir paylaşım yapmışsın fakat kurulumu açıkça sırasıyla ne yapcam ne etcem anlatırsan çok sevinirim

JohanGielen

JohanGielen

Üye
arkadaşım kurdum fakat bi arkadaşta bahsetmiş navigsayonda uyduya bağlanmıyor bu sorunda olmasa gerçekten mükemmel yinede ellerine sağlık mecburen orjinal yazılımı kurucam

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım kurdum fakat bi arkadaşta bahsetmiş navigsayonda uyduya bağlanmıyor bu sorunda olmasa gerçekten mükemmel yinede ellerine sağlık mecburen orjinal yazılımı kurucam
Navide en ufak bir sorun bulunmamaktadır.

JohanGielen

JohanGielen

Üye
ortalama 15 dk bekliyorum ama malesef bağlanmıyor :(

JohanGielen

JohanGielen

Üye
yoldaki iken wireless yok arkadaşım gsm opertaöründen bağlanıncada malum maliyetli oluyor

Necmati

Necmati

Üye
eyvallah :D

0sergen0

Üye
şunun kurulumunu adam gibi anlatacak varmı ben birşey anlamadım kurulumdan sırasıyla ne yapıcaz yazmıyor galiba. Bi yardım edin

Bu arada paylaşım için çok teşekkürler güzel bir paylaşım yapmışsın fakat kurulumu açıkça sırasıyla ne yapcam ne etcem anlatırsan çok sevinirim

ya birkişi yardım etsin allah rızası için nasıl kuracam

ya uff nasıl kuracam bunu birisi yardım etsin

pnhsp

Üye
Arkadaşlar bu FW görsellikten başka bir şey dolu değil.

Bir çok programla uyumsuz olduğu gibi Ovi Navigasyon hatalı çıkış yapmıyor yapsada Edge 3g bağlantısı açık kalıyor.

Şu anda Pirates V5 kullanıyorum üstünede SPB Mobile shell 3.5 349.

Performans olarak bu arkadaşın hazırladığı 10 üzerinde 8 alsa Pirates 7 alır ama en azından uyumluluk tam.

Üst Alt