5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

sekil_27

sekil_27

Üye
Navide en ufak bir sorun bulunmamaktadır.

Kardeş artık yeter kabul et ben senin fw nide kurdum digerlerinide.objektıf olarak degerlendiriyorum.navi aynı yerde cekmiyor.bu olayı kabul et ve birol arkadasın modifiyesindeki ni bir incele yada haydar arkadasınkini.ben haydar kardesin 27/ 04 /2010 undaki modifiyesini ve birol arkadasın modifiyesindeki 2.dosyosını yani signature dosyasınıda ekleyip modifiyeyi yükledim.navigasyon süper.wifi yada çevirim içinden deil.ücretsiz.özellikle isim verdimki arkadas görmezden gelip yaptıgı hatayı devam ettirmesin.cevap yazmadan önce dedigim fw lerı kur.navigasyonunu kendi oldugun yerde dene.kaç saniyede girdini not al ve kendininkiyle kıyasla.ben denedim ve 3-5 saniyede bağlandını bizzat gördüm.kesinlıkle dogrudur.inanmayan denesin ve yorumunu ondan sonra yapsın.

ampulcan

Üye
yürü be kım tutar seni cok ıyı cok

cumhur_911

Üye
merhaba arkadaşlar , öncelikle bu fw nin creatörü olan arkadaşımıza başarısı ve en çok da sabrından dolayı teşekkür ediyorum,
benim 2 sıkıntım war konu ile igili , genelde kullanıcı açısından yapılan bi takım hatalardan dolayı bazı arkadaşlarımız memnun degillerdi.bende o yüzden deneme yanılma yolu ile degilde adım adım dogru sekilde yapmak istiyorum.

1. sorunum navi den telefonumun kodunu (0579269 5800 v50.0 red kullanıyorum) bulamadım, bunun yerine hangi dosyayı indirebilirim
2.sorunum dosyaları indiremeyenler için koydugunuz linki rica etsem bi kontrol edebilirmisiniz , ben 3 pc de denedim fakat 3 ünde de click here for downloading yazısı çıktıktan sonra download a tıkladıgımda sayfa zaman asımına ugradı diyor.

şimdiden yardımlarınız için çok tşk ederim saygılar

TheRock72

Üye
Kayıt kodu için 12345 girin kullabilirsiniz her soruşunda tekrarlayın.
Teşekkürler..

kayıt kodunu 12345 girdim program 3 - 4 sn. sonra kendiliğinden kapanıyor. başka bir kod gerekiyor. programı kaldırıp cracklisini kurayım dedim ama gömülü olduğu için kaldırılmıyor. crackli olanı da yüklenmiyor.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu FW görsellikten başka bir şey dolu değil.

Bir çok programla uyumsuz olduğu gibi Ovi Navigasyon hatalı çıkış yapmıyor yapsada Edge 3g bağlantısı açık kalıyor.

Şu anda Pirates V5 kullanıyorum üstünede SPB Mobile shell 3.5 349.

Performans olarak bu arkadaşın hazırladığı 10 üzerinde 8 alsa Pirates 7 alır ama en azından uyumluluk tam.
Kullanmasını bilene ne diyeyim bu saatten sonra..
Kardeş artık yeter kabul et ben senin fw nide kurdum digerlerinide.objektıf olarak degerlendiriyorum.navi aynı yerde cekmiyor.bu olayı kabul et ve birol arkadasın modifiyesindeki ni bir incele yada haydar arkadasınkini.ben haydar kardesin 27/ 04 /2010 undaki modifiyesini ve birol arkadasın modifiyesindeki 2.dosyosını yani signature dosyasınıda ekleyip modifiyeyi yükledim.navigasyon süper.wifi yada çevirim içinden deil.ücretsiz.özellikle isim verdimki arkadas görmezden gelip yaptıgı hatayı devam ettirmesin.cevap yazmadan önce dedigim fw lerı kur.navigasyonunu kendi oldugun yerde dene.kaç saniyede girdini not al ve kendininkiyle kıyasla.ben denedim ve 3-5 saniyede bağlandını bizzat gördüm.kesinlıkle dogrudur.inanmayan denesin ve yorumunu ondan sonra yapsın.
Gel yanıma kendi telefonumda göstereyim de ağzın açık kalsın kaba tabir ile.

İddiamda bu derece sağlamım..

yürü be kım tutar seni cok ıyı cok

merhaba arkadaşlar , öncelikle bu fw nin cretörü olan arkadaşımıza başarısı ve en çok da sabrından dolayı teşekkür ediyorum,
benim 3 sıkıntım war konu ile igili , genelde kullanıcı açısından yapılan bi takım hatalardan dolayı bazı arkadaşlarımız memnun degillerdi.bende o yüzden deneme yanılma yolu ile degilde adım adım dogru sekilde yapmak istiyorum.

1. sorunum navi den telefonumun kodunu (5800 red kullanıyorum) bulamadım, bunun yerine hangi dosyayı indirebilirim
2.sorunum dosyaları indiremeyenler için koydugunuz linki rica etsem bi kontrol edebilirmisiniz , ben 3 pc de denedim fakat 3 ünde de click here for downloading yazısı çıktıktan sonra tıkladıgım sayfa zaman asımına ugradı diyor.

şimdiden yardımlarınız için çok tşk ederim saygılar

Kayıt kodu için 12345 girin kullabilirsiniz her soruşunda tekrarlayın.
Teşekkürler..

kayıt kodunu 12345 girdim program 3 - 4 sn. sonra kendiliğinden kapanıyor. başka bir kod gerekiyor. programı kaldırıp lisini kurayım dedim ama gömülü olduğu için kaldırılmıyor. li olanı da yüklenmiyor.
Çıksın tekrar aç ve kodu gir çıkmayacaktır sorunsuz kullanıyorum çünkü.

TheRock72

Üye
Çıksın tekrar aç ve kodu gir çıkmayacaktır sorunsuz kullanıyorum çünkü.

maalesef her seferinde reg kodu istiyor. teli kapatıp açtım, tekrar tekrar kodu girdim her seferinde belli bir süre sonra çıkıyor.
sorun tam olarak şu reg kodunu 1,2,3,4,5 ile başlayan herhangi bir 5 haneli rakam girdiğimde(örnek; 12345 - 11111 - 22222- 33333-44444-55555 vb.) belli bir süre bekliyor ve çıkıyor. ilginç olan bu bekleme sırasında clean up dediğimde ram temizliğini yapıyor. iş bitinçe programdan gene çıkıyor. Bu şekilde kullanayım diyeceğim ama her 30 dk. bir yaptığı temizlik benim işime çok yarıyor. çünkü telimde 50 ye yakın uygulama yüklü ve çoğu zaman arka planda gereksiz bir çok uygulala çalışıyor ve buda ister istemez performansı düşürüyor.

meosenturc

meosenturc

Üye
ben tekrar formatlayıp hafıza kartı ile telefona da soft format atıp flash atayım dedim. devamlı olarak, "error booting phone" hatası aldım nette de fazla bir bildi yok nedir bunun sebebi bir bileniniz var mı?

pnhsp

Üye

[

Arkadaş ben 5800 V50 RM356 Sahibiyim.

Emek veriyorsun uğraşıyorsun , ama gel gör ki doğruları kabul edemiyorsun.

Hazırladığın bu fw sorunlarla dolu idir.

Eğer FW hazırladıktan sonra test yapmadan en mükemmel FW budur,

En inanılmaz sürüm budur diyebiliyorsan kendini kandırıyorsun.

Senin hazırladığın FW hakkında en ufak şikayet gelse Navigasyon çalışmıyor çalışsda 3G Edge açık kalıyor desekte diğer sorunlardan bahsetsek toz konduramıyorsun.

Sen belki Joiku Wifi paylaşma programını kullanmıyorsundur ama ben kullanıyorum.

Senin o hiçbir sorunu olmayan FW yi 2 defa yükleyip test ettim ve bu program çalışmıyor.

Yani yabancı forumlardan elde ettiğin Hack dosyalarını kendi gayretin le düzenliyip bizlere sunuyorsun

bu güzel ama İŞE YARAMDIKTAN sonra hala nasıl TOZ konduramıyorsun bunu anlamak zor.

Hazırladığın FW GörSEL yönden müthiş, Hız yönünden Fevkalade olmuş ama Program uyumluluk ve Stabilite Açısından Fiyasko olmuştur.

Ne kadar yazsamda buraya anlatsam da sen bildiğini okuyacaksın.
Sana göre mükemmel ve senin dediğin gibi de bende kullanmayı bilmiyor olacağım.

Bende doğruları söylemeyi seven biriyimdir.

Hazırladığın FW SORUNLUDUR. V5 Pirates biraz yavaş ama en azından NAV adam akıllı çalışıyor.

Anlayana Sivrisinek Saz ..............................

sekil_27

sekil_27

Üye

Gel yanıma kendi telefonumda göstereyim de ağzın açık kalsın kaba tabir ile.

İddiamda bu derece sağlamım..

Kardeş senin agzın açık zaten .sadece iddia ediyorsun.ben ikisinide kurup denedim ve iddia deil REALİTE...Aradaki fark bu iste.KOCAMAN BİR FARK VAR...

nic39.41

Üye
Flash Lite 4.0 ne zaman çıktı ?

TheRock72

Üye
Arkadaş ben 5800 V50 RM356 Sahibiyim.

Emek veriyorsun uğraşıyorsun , ama gel gör ki doğruları kabul edemiyorsun.

Hazırladığın bu fw sorunlarla dolu idir.

Eğer FW hazırladıktan sonra test yapmadan en mükemmel FW budur,

En inanılmaz sürüm budur diyebiliyorsan kendini kandırıyorsun.

Senin hazırladığın FW hakkında en ufak şikayet gelse Navigasyon çalışmıyor çalışsda 3G Edge açık kalıyor desekte diğer sorunlardan bahsetsek toz konduramıyorsun.

Sen belki Joiku Wifi paylaşma programını kullanmıyorsundur ama ben kullanıyorum.

Senin o hiçbir sorunu olmayan FW yi 2 defa yükleyip test ettim ve bu program çalışmıyor.

Yani yabancı forumlardan elde ettiğin Hack dosyalarını kendi gayretin le düzenliyip bizlere sunuyorsun

bu güzel ama İŞE YARAMDIKTAN sonra hala nasıl TOZ konduramıyorsun bunu anlamak zor.

Hazırladığın FW GörSEL yönden müthiş, Hız yönünden Fevkalade olmuş ama Program uyumluluk ve Stabilite Açısından Fiyasko olmuştur.

Ne kadar yazsamda buraya anlatsam da sen bildiğini okuyacaksın.
Sana göre mükemmel ve senin dediğin gibi de bende kullanmayı bilmiyor olacağım.

Bende doğruları söylemeyi seven biriyimdir.

Hazırladığın FW SORUNLUDUR. V5 Pirates biraz yavaş ama en azından NAV adam akıllı çalışıyor.

Anlayana Sivrisinek Saz ..............................

arkadaşlar iki kişi arasına girene hangi gıda maddesini tüketmek düşeceğini bilerek araya giriyorum ama biraz haksızlık ediyorsunuz. ben de bu fw yi kullanıyorum. hatta daha önce de yazmıştım. maxi cepte verilen hemen hemen tüm fw leri denedim denilebilir V5 Pirates de dahil... navigasyon olarak ndrive 9 ve üzerinde gelen ovi maps ı kullanıyorum. telimi hatsız konuma getirip her iki navigasyonu da açık havada denedim sorunsuz çalışıyor. giriş süresi yaklaşık 10-15 sn. sadece bina içinde isen uyduya bağlanamıyorsun doğru. ama tuvalete gitmek için de (!) navigasyon gerekmez değil mi.

bence bu fw de sorun yok ama yine daha önce söylediğim gibi geliştirilmsi gereken eksiklikler var. nedir; ekran yatay pozisyona geçiş süresi hızlandırılabilir ve ramblow reg kodu sorunu. bu konuda bir önceki sayfada yazmıştım. verdiğin 12345 kodunu kabul etmiyor. hemen cleanup dediğinde rami temizliyor ama ardından hemen çıkıyor. 30 dk bir yaptığı temizleme işini de yapmıyor.

sekil_27

sekil_27

Üye
arkadaşlar iki kişi arasına girene hangi gıda maddesini tüketmek düşeceğini bilerek araya giriyorum ama biraz haksızlık ediyorsunuz. ben de bu fw yi kullanıyorum. hatta daha önce de yazmıştım. maxi cepte verilen hemen hemen tüm fw leri denedim denilebilir V5 Pirates de dahil... navigasyon olarak ndrive 9 ve üzerinde gelen ovi maps ı kullanıyorum. telimi hatsız konuma getirip her iki navigasyonu da açık havada denedim sorunsuz çalışıyor. giriş süresi yaklaşık 10-15 sn. sadece bina içinde isen uyduya bağlanamıyorsun doğru. ama tuvalete gitmek için de (!) navigasyon gerekmez değil mi.

bence bu fw de sorun yok ama yine daha önce söylediğim gibi geliştirilmsi gereken eksiklikler var. nedir; ekran yatay pozisyona geçiş süresi hızlandırılabilir ve ramblow reg kodu sorunu. bu konuda bir önceki sayfada yazmıştım. verdiğin 12345 kodunu kabul etmiyor. hemen cleanup dediğinde rami temizliyor ama ardından hemen çıkıyor. 30 dk bir yaptığı temizleme işini de yapmıyor.

kardeş naviasyondaki çalışmamasındaki kasıt ev ortamında yada araçta giderken .yada açık alanda ücretsiz baglanmasından bahsediyoruz.kelime oyunları yaparak yok wifi den yok şebekeden baglanıyorum gibi kelime oyunu yapmaya gerek yok.çekim gücü v 40 da da iyi deildi ve modifiyelerde bu yüzden en öncelik verilen konuların başında navigasyonu geliyor bir çok kullanıcı için.yoksa sadece heck olmuş olsa hellocarbin yada sertifikalı yapıp onlada tüm istedigimiz programdır.temadır´.oyundur zaten yapabiliyoruz.ben kurup denedigim ve aynı yerde aynı şartlarda yer degiştirmeden kurup fw leri KENDİ BİLGİME GÖRE TARAFSIZ şekilde degerlendirmesini yapıyorum.ezbere yada taraflı kimsenin yaptıgı çalışmayı kötülemek içiN yapılmış.söylenmiş sözler deil sözlerimiz.ELEŞTİRİLERİMİZ YAPICI dır ama illa eleştiride art niyet aramak kişilere kalmıştır.isteyen istedigi gibi anlar.BİR DAHADA ELEŞTİRİYE KAPALI KİMSELERİ AT GÖZLÜGÜ TAKMIŞ KİMSELERİ VAKTİMİ HARCAYIPTA ELEŞTİRME YADA CEVAP YAZMA ZAHMEDİNDE BULUNMIYACAGIM..:box

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
slm @n!wa+R bana bi önceki sürümündeki font dosyasını atar mısın :) msnden

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
slm @n!wa+R bana bi önceki sürümündeki font dosyasını atar mısın :) msnden
Elimde bulunmamaktadır..

--------------- Ekleme ---------------

Sürüm Pro. Mod olduğu gibi amatör yorumlara cevap verme zahmetin de bulunmayacağım..
Bilgilerize sunarım arkadaşlar.

burock_ua

burock_ua

Üye
Kardeş ZShare Linkin Çalışmıyor :S

pnhsp

Üye
Elimde bulunmamaktadır..

--------------- Ekleme ---------------

Sürüm Pro. Mod olduğu gibi amatör yorumlara cevap verme zahmetin de bulunmayacağım..
Bilgilerize sunarım arkadaşlar.

Uslubün ve Kaale almayışın rezalet FW pro olmuş ne yazar.:pro:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Uslubün ve Kaale almayışın rezalet FW pro olmuş ne yazar.:pro:

Beni ben anlatırsam övgü olur fakat beni kullanıcalara sorarsan işte real kanılar olur ;)
Konunun 100 sayfaya yaklaşmasından belli oluyorda değil mi uslubüm..

pnhsp

Üye
FW sorunlu olduktan sonra Nav. bir çalışıp çalışmamış, Edge 3g bağlantısı devreye girdikten sonra kesilmemiş, Joiku wb. 3-4 program çalışmadıktan sonra bu konu 1000 sayfa olsa yaranamazsın.

Ha bir bakayım ,test edeyim, diyeceğin veya bunu yapamam işim var mecbur değilim deme Uslubüne sahip olmadığın,

"Bunu ben hazırladım, Test ettim hiçbiri sorunu yok, GPS Navigasyon Wifi ile gayet iyi çalışıyor demen " den övgü dolu sözleri hakediyorsun.

Görsel yönden mükemmel ama stabilite VE Program yönünden VASAT olmuş.

İlk mesajımda bunu yazmıştım. Hala nasıl toz konduramıyorsun? Acaba ben mi amatörüm yoksa sen mi?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
FW sorunlu olduktan sonra Nav. bir çalışıp çalışmamış, Edge 3g bağlantısı devreye girdikten sonra kesilmemiş, Joiku wb. 3-4 program çalışmadıktan sonra bu konu 1000 sayfa olsa yaranamazsın.

Ha bir bakayım ,test edeyim, diyeceğin veya bunu yapamam işim var mecbur değilim deme Uslubüne sahip olmadığın,

"Bunu ben hazırladım, Test ettim hiçbiri sorunu yok, GPS Navigasyon Wifi ile gayet iyi çalışıyor demen " den övgü dolu sözleri hakediyorsun.

Görsel yönden mükemmel ama stabilite VE Program yönünden VASAT olmuş.

İlk mesajımda bunu yazmıştım. Hala nasıl toz konduramıyorsun? Acaba ben mi amatörüm yoksa sen mi?

Test ettin mi...
Benim amatör olamam olsa olsa animatör olurum ;)
Yine ve yineliyorum [Pro.] adı h-a-y-b-e-y-e koyulmadi bu sürüme bu kadar basit....

pnhsp

Üye
Senin hazırladığın bu son FW dışında Wifi paylaşma programı JoikuSpot her fw de denedim sorunsuz çalışıyor.

Navigasyon GPS üzerinden çalışıyor ,senin son FW de Çevrimdışı seçilse bile Edge internet bağlantısı devreye giriyor vede navigasyon çıkış yapılmasına rağmen bağlantı sonlanmıyor.

Opera da ekran yan yatarken ara sıra kendi kendine sonlanıyor.

Kimse ile sidik yarıştırmayı sevmem, güzele güzel demek lazım, bu son FW n hız yönünden,diğer FW lere oranla daha iyi ama Programlar çalışmıyor, ya çalışyor wifi paylaşmıyor, vs. vs. vs.

Şimdi Fatih adlı arkadaşın Samsung Widget lı temasını test ediyorum.

Joiku çalışyor,Nav çalışyor, edge bağlantısı sonlanıyor, Widget ta sorunlar var ama işe yarıyor

bilmem anlatabiliyormuyum , PRO diye sahiplendiğin FW

Navigasyon da işe yaramıyor.

Net bağlantısı açık kalıyor

Programla uyumsuzluk var

Çamur atmam ben kimseye hani diyorum ki bunları kamera ile çekip koysam ama

gerek yok. Ben kendimden eminim emin olduğum şeyide söylerim.

Hazırladığın FW sorunlu.Hele hele hiç bir v50 fw de görmediğim sorunlar daha ne anlatıyorsun?

Realite şudur ki;

Pro mod'un benim için Fos mod çünkü işe yaramıyor,istersen kız bana gerçek budur.

Çoğu kişi FW yi yüklemiş hemen beğenmiş beğenilmeyecek gibi değil hızlı gerçekten hızlı işte bundan dolayı konu sayfalara ulaştı ama nede her 2 -3 sayfada ki Wifi uygulamalarım çalışmıyor, GPS de sorun var gibi şikayetleri görmediğin için hala PRO diyorsun.

Ben yazacağım yazdım kimseye çamur atmadım haksızlık yapmadım, güzel şeyler yapmışsın eline vaktine sağlık.

Ama bu değildir senin demenle MÜKEMMEL OLSUN, bu kadar.

Üst Alt