5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

bild

bild

Üye
tesekkürler

akar1976

Üye
?????Şimdiye kadarki en inanılmaz sürümüme bir göz at..[09.06.2010]5800 RM-356 Pro. Mod Editions

??????5800 v50 Hackli Modifiye Yazılımı 15.06.2010 by Haydar *YENİ EV TEMALARI EKLENDİ TSUNAMİ-ORANGE-VOD*

arkadaşlar bu iki yazılımdan hangisi iyi deneyen bilen varmı hangisini yüklemeliyim yardımlarınız için teşekkür ederim

bild

bild

Üye
Error booting phone hatası ne olabilir arkadaşlar

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
İyi kullanımlar.
?????Şimdiye kadarki en inanılmaz sürümüme bir göz at..[09.06.2010]5800 RM-356 Pro. Mod Editions

??????5800 v50 Hackli Modifiye Yazılımı 15.06.2010 by Haydar *YENİ EV TEMALARI EKLENDİ TSUNAMİ-ORANGE-VOD*

arkadaşlar bu iki yazılımdan hangisi iyi deneyen bilen varmı hangisini yüklemeliyim yardımlarınız için teşekkür ederim
Özellikler yazılı ölç-tart karar ver..Yada dene o kadar zor bişey değil.

bild

bild

Üye
Error booting phone hatası ne olabilir arkadaşlar

erdi1855

Üye
sitesindeki dosyayı indirip içindekileri telefona kurduktan sonra telefon hacklenmiş oluyor mu? yanıtlarsanız sevinirim

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
oluyor...

dgdizayn

dgdizayn

Üye
Senin su en son iki yazılımını attım telefon gitti. Simdikini yuklemeyeim dedim ama yine durmadım yukledim. Telefonum yine gitti. Ya bu senın en son surumlerinde ne var anlamadım. Artık modıfıye fılan yuklemıcem canıma tak ettı artık valla :off:

--------------- Ekleme ---------------

Simdi yinemi teknık servıse yollıcam ya

tlp

tlp

Üye
ya @n!wa+*R , yazma diline ingilizceyi ekleyemezmisin ?
msj yazarken tr karakterlerden dolayı msj sayısı artmakta ve kucuk kucuk donmalar olmakta..(basılan harf yazmayıp , kendıne gelınce basılan rakamda ne kadar harf varsa yazması..)

aynı sorun ılk aldıgımdada vardı , yazma dılını ıngılızce yaptıgımda duzelmıstı..

hala cevap yok ?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Senin su en son iki yaz1l1m1n1 att1m telefon gitti. Simdikini yuklemeyeim dedim ama yine durmad1m yukledim. Telefonum yine gitti. Ya bu sen1n en son surumlerinde ne var anlamad1m. Art1k mod1f1ye f1lan yuklem1cem can1ma tak ett1 art1k valla --------------- Ekleme ---------------

Simdi yinemi tekn1k serv1se yoll1cam ya
Kutlamak laz1m senide :) böyle hata 1 yada 2 ki_iden birisin nas1l beceriyorsunuz anlam1yorum o derece :)
Benden istediin extra _eye hala karar vermediim için bir _ey yazmad1m.

kosovali75

Üye
arkadaşlar telefonumu böyle yapmak istiyorum fakat garanti bozuluyor mu lütfen yardım edin tel 5800xm

hisarbuselik1

Üye
arkadaşlar telefonumu böyle yapmak istiyorum fakat garanti bozuluyor mu lütfen yardım edin tel 5800xm

Sistem dosyalarıyla oynanmış bütün telefonlar
Garanti dışı kalır burdaki verilen yazılım da dahil.
Dışardan normal yolla yüklenen hack işlemlerinde garanti kaybınız olmuyor.

bild

bild

Üye
arkadaşlar Error booting phone hatası alıyorum şimdi hafıza ve sim kartı çıkardım telefona daha önce format atmam
lazımmı acaba bu hata bundan olabilirmi aynı hatayı alan varsa buradan cevap yazarsa sevinirim...

rasteya

Üye
Telefonum bu sürümümü yükledikten yaklaşık 12 saat sonra kapandı ve bir daha açılmadı. Tekrar orjinal v50 güncellemesini kurmaya çalıştıysamda %98 geldikten sonra telefondan yanıt alınamıyor deyip hata verdi sürekli. Jaf ve Phoenix proglamlarıyla ayrı ayrı denedim ama nafile. Sanırım telefonun flashı yandı. Servise verdim mecburen. Size tavsiyem telefonunuzu riske atmayın!!!

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum bu sürümümü yükledikten yaklaşık 12 saat sonra kapandı ve bir daha açılmadı. Tekrar orjinal v50 güncellemesini kurmaya çalıştıysamda %98 geldikten sonra telefondan yanıt alınamıyor deyip hata verdi sürekli. Jaf ve Phoenix proglamlarıyla ayrı ayrı denedim ama nafile. Sanırım telefonun flashı yandı. Servise verdim mecburen. Size tavsiyem telefonunuzu riske atmayın!!!

Benimde sana tavsiyem yapımadığın işe ya el atma yada konuya çamur atma ;)

nejdet can

nejdet can

Üye
Bu değerli çalışmayı hazırlayan Binbaşı arkadaşımıza teşekkür ederim.

ilk sayfada anlatım verilmiş ve bu 90 küsür sayfayı saatlerce okudum ama kurulumu yinede tam olarak anlayamadım.
5800 RM-356 _Professional_ Modification Editions FW (90.1) mb indirdim içinde 7 dosya var denmiş ama 9 dosya var bunların her birerini

Rofs2 ve Rof3 klasörlerinemi kopyalayacağız sim kart hafıza kartı çıkacak telefon kapalı olacak demişsiniz bunları yaptım bu seferde bilgisayarım telefonumu görmedi...

lütfen acil yardım eden olursa sevinicem bugün bu konuyu halledemesem gece uyuyamam kafayı yerim vallahi şimdiden teşekkürler

acemiliğimi maruz görün

7610ncu

7610ncu

Üye
@n!wa+*R Arkadasım Acemiyim Lütfen Yardım Et bende RM-356_EMEA_50.0.005_v13a_5800 diye 300 MB Boyutunda Program Var Bu Programı Pc ye Kurdum Bu Programı Kurunca Navifirmle Güncel Dosyayı İndirmeme Gerek Varmı.Navifirm Olmadan Hack Dosyalarını İndirrip Program Filesten Degiştirsem Olmazmı Lütfen Yardım Et Birde Hack Dosyaları Olarak Rofs2 ve rofs3 ümü indirecez.Hack Doslayarını C/Proğram Files/Common Files/Nokıa/Data Package/Products/RM-356 Klasorune Artıp Degişiklikleri Onaylasam Hiç Naviden İndirmesem Olmazmı.Çünkü Navifirmde Telefonun Kodu Yok.

TheRock72

Üye
arkadaşlar bilmem beni dikkate alırmısınız ama maxicep te paylaşılan hemen hemen tüm modifiye fw leri denedim bu fw ise hepsinden bir adım önde. özellikle sistem hızı çok arttı.telime gerekli bütün uygulamaları yükleyip spedygo adlı programla hız testi yaptığımda diğer fw ler de hız 250 civarında iken bunda 440 civarlarında çıkıyor. yeni format sonrası rem 68 mb. yaklaşık 30 uygulama yükledikten sonra ise -ki buna kaspersky antivirüs, vmenü, fingerprint gibi arka planda çalışan programlar da dahil- rem 40 mb.
bu noktada @n!wa+*R arkadaşa bir önerim olacak bana bu fw de iki eksik var. bunlardan birincisi galeri ve müzik çaların sistemdeki tüm resim ve müzikleri görmesi bazı fw lerde bu sorun halledilmişti. ikincisi ise ekran döndürme hızının iyileştirilmesi. bu iki konu da halledilirse bu fw bence rakipsiz olacaktır.

efemko

Üye
yaa arkadaslar ben nıe yapamıyorum sunu:vur jafta USE INI secenegenı tıklıyorum telı secıyorum RM-356 ama olmuyo gozukmuyo tel

osnakli

osnakli

Üye
arkadaşlar bu sitedeki tüm fw'leri denedim.
izlenimleri aktarıyorum...(verilen emek için sonsuz teşekkürler)
güzl bi telefonunuz oluyor fakat bi yerden verirken bi yerden mutlaka eksik kalıyor.xp'nin modifiye edilmiş hali gibi düşünün mutlaka hata veriyor bi uygulamadan.
olumu yanları:genel temalar ve ev ekran temaları kusursuz.
kısayollar harika
hack olayı çok güzel
menuler özenle hazırlanmış font'lar çok güzel.ve baloncuklu mesajlaşma(tek kıskandığım budur)
olumsuz yanlarına gelince ne wifi'den ne nete bağlı olan hiç bir uygulamadan yararlanamıyorsunuz(iş bankası iş cep uygulaması ve youtube programı)web broser orijinalden daha yavaş olmuş sanırım bu da hafıza kartına tanıtıldığı içindir.
söyleyeceklerim bu kadar.hiç macera aramayın 2 günde en az 15 sefer flash erase yaptım ve sonunda orijinal red yükleyip fw olayını tarihe gömdüm.telefonununzdan en iyi şekilde yararlanmanın yolu orijinal kullanmaktır(hack bile yapmayın)

Üst Alt