@n!wa+*R
Üye
Senin hazırladığın bu son FW dışında Wifi paylaşma programı JoikuSpot her fw de denedim sorunsuz çalışıyor.
Navigasyon GPS üzerinden çalışıyor ,senin son FW de Çevrimdışı seçilse bile Edge internet bağlantısı devreye giriyor vede navigasyon çıkış yapılmasına rağmen bağlantı sonlanmıyor.
Opera da ekran yan yatarken ara sıra kendi kendine sonlanıyor.
Kimse ile sidik yarıştırmayı sevmem, güzele güzel demek lazım, bu son FW n hız yönünden,diğer FW lere oranla daha iyi ama Programlar çalışmıyor, ya çalışyor wifi paylaşmıyor, vs. vs. vs.
Şimdi Fatih adlı arkadaşın Samsung Widget lı temasını test ediyorum.
Joiku çalışyor,Nav çalışyor, edge bağlantısı sonlanıyor, Widget ta sorunlar var ama işe yarıyor
bilmem anlatabiliyormuyum , PRO diye sahiplendiğin FW
Navigasyon da işe yaramıyor.
Net bağlantısı açık kalıyor
Programla uyumsuzluk var
Çamur atmam ben kimseye hani diyorum ki bunları kamera ile çekip koysam ama
gerek yok. Ben kendimden eminim emin olduğum şeyide söylerim.
Hazırladığın FW sorunlu.Hele hele hiç bir v50 fw de görmediğim sorunlar daha ne anlatıyorsun?
Realite şudur ki;
Pro mod'un benim için Fos mod çünkü işe yaramıyor,istersen kız bana gerçek budur.
Çoğu kişi FW yi yüklemiş hemen beğenmiş beğenilmeyecek gibi değil hızlı gerçekten hızlı işte bundan dolayı konu sayfalara ulaştı ama nede her 2 -3 sayfada ki Wifi uygulamalarım çalışmıyor, GPS de sorun var gibi şikayetleri görmediğin için hala PRO diyorsun.
Ben yazacağım yazdım kimseye çamur atmadım haksızlık yapmadım, güzel şeyler yapmışsın eline vaktine sağlık.
Ama bu değildir senin demenle MÜKEMMEL OLSUN, bu kadar.
Neyse babacım neyse.Yorumu radikal kilan yegane etkendir bireysel kanılar fakat,asılsız kanılar hariç.Çünkù ne yazıkki etkilere yoktur savunmam da.
Vesselam;Açiklama gereği duymamamla yorumuna eyw. diyorum kullamıyor musun amenna kafana akrep dayalı değil unutma konu benim çöplügüm bişey bulamadysan başka yeri karıştır

Soyut Realite den önce somut reale göz at

(( pc yazılımım windows 7 bu arada ilginiz için teşekkür eder saygılar sunarımm..