5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Senin hazırladığın bu son FW dışında Wifi paylaşma programı JoikuSpot her fw de denedim sorunsuz çalışıyor.

Navigasyon GPS üzerinden çalışıyor ,senin son FW de Çevrimdışı seçilse bile Edge internet bağlantısı devreye giriyor vede navigasyon çıkış yapılmasına rağmen bağlantı sonlanmıyor.

Opera da ekran yan yatarken ara sıra kendi kendine sonlanıyor.

Kimse ile sidik yarıştırmayı sevmem, güzele güzel demek lazım, bu son FW n hız yönünden,diğer FW lere oranla daha iyi ama Programlar çalışmıyor, ya çalışyor wifi paylaşmıyor, vs. vs. vs.

Şimdi Fatih adlı arkadaşın Samsung Widget lı temasını test ediyorum.

Joiku çalışyor,Nav çalışyor, edge bağlantısı sonlanıyor, Widget ta sorunlar var ama işe yarıyor

bilmem anlatabiliyormuyum , PRO diye sahiplendiğin FW

Navigasyon da işe yaramıyor.

Net bağlantısı açık kalıyor

Programla uyumsuzluk var

Çamur atmam ben kimseye hani diyorum ki bunları kamera ile çekip koysam ama

gerek yok. Ben kendimden eminim emin olduğum şeyide söylerim.

Hazırladığın FW sorunlu.Hele hele hiç bir v50 fw de görmediğim sorunlar daha ne anlatıyorsun?

Realite şudur ki;

Pro mod'un benim için Fos mod çünkü işe yaramıyor,istersen kız bana gerçek budur.

Çoğu kişi FW yi yüklemiş hemen beğenmiş beğenilmeyecek gibi değil hızlı gerçekten hızlı işte bundan dolayı konu sayfalara ulaştı ama nede her 2 -3 sayfada ki Wifi uygulamalarım çalışmıyor, GPS de sorun var gibi şikayetleri görmediğin için hala PRO diyorsun.

Ben yazacağım yazdım kimseye çamur atmadım haksızlık yapmadım, güzel şeyler yapmışsın eline vaktine sağlık.

Ama bu değildir senin demenle MÜKEMMEL OLSUN, bu kadar.

Neyse babacım neyse.Yorumu radikal kilan yegane etkendir bireysel kanılar fakat,asılsız kanılar hariç.Çünkù ne yazıkki etkilere yoktur savunmam da.
Vesselam;Açiklama gereği duymamamla yorumuna eyw. diyorum kullamıyor musun amenna kafana akrep dayalı değil unutma konu benim çöplügüm bişey bulamadysan başka yeri karıştır :)
Soyut Realite den önce somut reale göz at ;)

^^Positive^^

Üye
site çalışmıyor:S

lanthys

Üye
hiz yonunden gayet tatmin edici olsada hala bikac eksigin oldugu goze carpiyor. Hatta eksikten ziyade COK FAZLALIK var gibi. FW yapmak demek eline geleni icine tikistirmak degildir elbetteki iclerinde gercekten olmazsa olmaz programlarda var. Ama inanin FW yi yukledikten sonra "bu neymis acaba" deyip acip daha sonra hic bakmadigim hatta menunun en ucra koselerinde klasor olusturup oraya sakladigim programlarda var. Ha diyeceksinki onlarda lazim. Elbetteki lazimdir. Ama kanimca bunlarin bir cogu ileri duzey kullanicilar icindir. Ben kendimi bu grupta gormuyorum. Benim icin FW'nin hizli ve sorunsuz olmasi daha onemlidir. Ayrica ben sadelikten yanayim. Yani sadece C: E: kapasitesi arttirilip, telefon hizinin yukseltildigi ama orjinal FW den cok ayrilip neredeyse baska bir modelin yaratildigi FW ler ile kendimi rahat hissetmiyorum. Amacim kesinlikle kucumsemek, asagilamak degil. Sadece siz uretici arkadaslarin FW yaparken her kesime hitab etmesi gerektigini soylemeye calisiyorum. Buna, icinde benimde bulundugum sadelikten ve hizdan yana olanlar grubu da dahil.
Umarim ilerideki FW lerinizde bizide gozardi etmessiniz :) tesekkurler

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
samsung widget ev ekranını yeni fw koyarmısın dostum...birde şu ram programının süresi doldu onu ve şu simgelerin kodlarını çözen programı kaldırırmısın...diğerlerinde bir problem yok şuan ama yeni ev ekranı temasını istiyoruz beklenen bir şey ve bu yeni samsung widget temasında sadece temanın vermiş olduğu iconlar eklenebiliyor telefona özgü iconları buna yerleştirebilirmisin acaba çok harika olur çünkü...çook teşekkürler bütün fwler için... ;)

piskullu

Üye

ya arkadaşlar bu sitede bi hack var güsel gibime geldi yanlız ingilizce. iki tane yükleme dosyası var bu dosyalara türkçe dilini entegre edip(hatta ingilizceyi de kaldırıp) bana ulaştırabilecek bi baba yiğit usta arıyorum hoşuma gitti bu hack. bi de rompatcher herhalde çalışmıyor sadece bu ikisini yapabilirseniz minnettar olurum. [email protected]:hmmm

^^Positive^^

Üye
Arkadaşlar sadece ev ekranının değişmesini istiyorsanız bunu yapmayın sitemize bakarsanız aynı ev ekranlarını hacklemeden kurabilirsiniz(hackten sonra pişman olabilirsiz kaldırması çok zor...)

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sadece ev ekranının değişmesini istiyorsanız bunu yapmayın sitemize bakarsanız aynı ev ekranlarını hacklemeden kurabilirsiniz(hackten sonra pişman olabilirsiz kaldırması çok zor...)
Merak etme onun için değil hem Ev ekranları bu FW de devede kulak..

--------------- Ekleme ---------------

site çalışmıyor:S
Link ölmemiş ki..

hiz yonunden gayet tatmin edici olsada hala bikac eksigin oldugu goze carpiyor. Hatta eksikten ziyade COK FAZLALIK var gibi. FW yapmak demek eline geleni icine tikistirmak degildir elbetteki iclerinde gercekten olmazsa olmaz programlarda var. Ama inanin FW yi yukledikten sonra "bu neymis acaba" deyip acip daha sonra hic bakmadigim hatta menunun en ucra koselerinde klasor olusturup oraya sakladigim programlarda var. Ha diyeceksinki onlarda lazim. Elbetteki lazimdir. Ama kanimca bunlarin bir cogu ileri duzey kullanicilar icindir. Ben kendimi bu grupta gormuyorum. Benim icin FW'nin hizli ve sorunsuz olmasi daha onemlidir. Ayrica ben sadelikten yanayim. Yani sadece C: E: kapasitesi arttirilip, telefon hizinin yukseltildigi ama orjinal FW den cok ayrilip neredeyse baska bir modelin yaratildigi FW ler ile kendimi rahat hissetmiyorum. Amacim kesinlikle kucumsemek, asagilamak degil. Sadece siz uretici arkadaslarin FW yaparken her kesime hitab etmesi gerektigini soylemeye calisiyorum. Buna, icinde benimde bulundugum sadelikten ve hizdan yana olanlar grubu da dahil.
Umarim ilerideki FW lerinizde bizide gozardi etmessiniz :) tesekkurler
Dediklerini anladım evet fakat sen de Pro. kullanıcı olmadığın için FW yapmak içine ne varsa tıkmak demek değilsin diyorsun unutma:evet:
Eksik evet asla olamaz olan tek şey yığınla özellik ve hız.:oke:
Başka FW ler dene diyebilirim sana sadece çünkü benden o tür bişey çıkamaz. :)

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
yaw ilginçtir bende tema gelmedi :D

teşekkürler

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
kardeş o kadarını bizde biliyoruz.ama resimde görünen temalar yokk.

sadece SOUND WAVE adlı 1 tane tema var.

burak_76_

Üye
arkadaşlar bi sorum olacak bunu 5530 xm yükleme yapılabilirmi?

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
slm arkadaşım.yükledim kullanıyorum.fakat bir sıkıntım war.

ana menüye 'hacks' adlı bir klasör açıp rom patchert vs programları oraya oyunlar klasörü açıp oyunları oraya atmak istiyorum.ve iconları da olsun istiyorum.

nasıl yapabilirim.

fw içn teşekkürler

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaşım.yükledim kullanıyorum.fakat bir sıkıntım war.

ana menüye 'hacks' adlı bir klasör açıp rom patchert vs programları oraya oyunlar klasörü açıp oyunları oraya atmak istiyorum.ve iconları da olsun istiyorum.

nasıl yapabilirim.

fw içn teşekkürler
Seçenekler-Düzenle-seçim yap ve taşı yada yeni klasör de.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
iconlarını nasıl değiştirebilirim

C@RPe_DieM5484

C@RPe_DieM5484

Üye
@n!wa+R kardeşim öncelikle fw için çok teşekkür ederim benım sıkıntım bı turlu yukleme yapamadım jaf emülatörü çlıştıramdım çalıştırdığım zaman usb eror veriyor onsuz yukleme ogm jaf emülatör ile yapıyorum normal fw yı yukluyor hiç bir modifiye yok dedıklerını de aynen ya ptım ama yıne yok yıne yok :((( pc yazılımım windows 7 bu arada ilginiz için teşekkür eder saygılar sunarımm..

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
(!)
Arkadaşlar Pc serviste ödünç Pc var elimde ve Vista Business ne yaptıysam olmadı OGM jaf emülatörü çalıştıramadım bir türlü..

Uyumluluk-Odeondaki dosyaları başka yerlere atma-Falan bir türlü çalıştıramadım.

Bir yol yordam bilen varsa bana çözüm yazabilirse sevinirim.

(!)

(!)
Arkadaşlar Pc serviste ödünç Pc var elimde ve Vista Business ne yaptıysam olmadı OGM jaf emülatörü çalıştıramadım bir türlü..

Uyumluluk-Odeondaki dosyaları başka yerlere atma-Falan bir türlü çalıştıramadım.

Bir yol yordam bilen varsa bana çözüm yazabilirse sevinirim.

(!)
Tamamdır, hallettim.

Arkadaşlar V60 ile yapacaktım ama daha 2 aya eş değer bir vakit var ha birde bi kaç yeni güncelleme ile yeni bir değişim ve düzen ile bu yazımla aynı anda yeni sürüm"ü yapmaya kolları sıvıyorum :)
Bir @n!wa+*R güncellemesi..
(!) Coming Soon (!)

:sirit:

trkamikaze

Üye
ya arkadaşlar kusruma bakmayın bütün eklentileri indirdim ama nasıl kurcam bunu telefonuma bi yardım edin allah aşkına

Mystro

Üye
Ekteki tüm dosyaları indirdim fakat bu işlerden pek anlamam, kurulumu hakkında en ufak bir bilgim yok. Sürüme özendim ve kurmak istiyorum, yardımcı olur musunuz ?
Bu arada telefonum daha önce hiç hack'lenmedi ve v50 yüklü.​

trkamikaze

Üye
arkadaşlar biraz uğraştıktan sonra nihayet kurabildim :D biraz kullanoıyım görüşlerimi bildircem şimdiden teşekkür edewrim güzel bişeye benziyor:D

Üst Alt