Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

WBP

WBP

Üye
teşekkür ederim arkadaşım. sağol paylaşımın için.

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil sen saol

example01

Üye
saol krdş ei ypmışsn..!! bişe srcm bnde corbypro war ekranı 2.8 bazı oynlar ekrana sığmıo..yrdm Edersniz sewinirim...=):bye2::bigstar:

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
ekran deiştirme yöntemini kullan herşeyi anlattım kendin yapabilirsin

oktays60

Üye
kardeş corby de çalışırmı bunlar

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
evett

eacikalin

Üye
sağol hocam eline sağlık bu kadar kapsamlı ve faydalı özet bir sayfa için...

ozdemir-gokhan

Üye
Kardeş çok teşekkürler gerçekten çok işimi gördü sağolasın heleki mailleri almak o kadar güzel oldu ki çok teşekkürler tekrar..

--------------- Ekleme ---------------

kardeş bende samsung jet var yeni aldım ama bu .jar dosyalarını tele atıp açmaya kalktığımda biçim desteklenmiyor diye bi ibare çıkıyo bunları yükleyemiyormuyum ben..
vereceğin cevapşar için şimdiden teşekkür ederim..

malilion

Üye
Helal olsun. Çok gğzel bir çalışma. Ellerine sağlık...

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş çok teşekkürler gerçekten çok işimi gördü sağolasın heleki mailleri almak o kadar güzel oldu ki çok teşekkürler tekrar..

--------------- Ekleme ---------------

kardeş bende samsung jet var yeni aldım ama bu .jar dosyalarını tele atıp açmaya kalktığımda biçim desteklenmiyor diye bi ibare çıkıyo bunları yükleyemiyormuyum ben..
vereceğin cevapşar için şimdiden teşekkür ederim..

jad bölümünü oku sen jadmakerle jad dosyalarını yapmak ve öyle çalıştırmak durumundasın

msgroup

Üye
saolasın kardeş mükkemmel paylaşım:oke:

agul43

Üye
Bir kaçı çalışmasada, yinede hiç biryerde bulamadığım dosyalar. Çok teşekkürler... Navigasyon için kullanışlı bir program olsaydı mükemmel olacaktı...

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil..

agul43 begenmiyorsan indirme
navigasyona bundan baska bir program bulamazsın ve ben burdaki dosyaları orda yazdıgım teller için koydum ve dosyalardaki herşey denendi ve uyumlu...

comix empati

Üye
çok saol yaa

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil

ozdemir-gokhan

Üye
kardeş paylaşım için sağol,
yalnız ben s8003 kullanıyorum jar dosyalarına jad yaptım ikisinide telefona attım ama dosya türü desteklenmiyor
dedi bi kaç kere denedim olmadı telefonda yeterince hafıza var daha bir hafta oldu alalı, bana yardımcı olursan sevinirim..

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
s8003mü dostum bu konu hangi teller için farkında deilsin sanırım

matrock_xD

Üye
ellerine sağlık güzel çalışma olmuş :)

sadesakin

Üye
indirdim ama telefona kurmadım süper saol

rizaoncu