Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

zenin

Üye
samsung corby txt kullanıyorum oyunları yüklemek istediğimde "java error invalid format" hatası veriyor...

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Çok teşekkürler

morpheousmatrix

Üye
harikasın birader diycek bişe yok cok saoll

zenin

Üye
samsung corby txt kullanıyorum oyunları yüklemek istediğimde "java error invalid format" hatası veriyor...

alextro

Üye
bolt browser jad uzantılı olarak çıkıyo ve onu kuramıyosunuz.jar uzantılı olması gerekiyo sanirim.ne yapmalıyım?

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
o jar zaten.. güncellemeleride siteden bulabilirsiniz teşekkürler..

alextro

Üye
yazık

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
izin ver diceksin

bycanua

Üye
ege kardeşim bende samsung monte var bun dosyaları 4 bide google maps ı usb ile nasıl atcam bilgi verir misn simdiden cookk sagol :D

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
orda yeterli bilgi mevcut..

mystic_mym

Üye
emegine saglık sagolasın...

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
saoll...

kumarbazjoker

kumarbazjoker

Üye
bu ne muhteşem bişey sağol canım kardeşm

almira10

Üye
bşy sorcam samsung star kullanıyorum ama şarjı btince ötüyo bu sesi nası kapatabilirim? :)

almira10

Üye
hmm okulda fln çok zor oluyodu mecbur şarj bitince kapatıyodum :D pki bn msj yazarken bazen telefonu düz tutmuyorum(özellikle yatarak msj atarken :D) direk Q klavyeye geçiyo geçmesini istemesemde :D o kapatılabilir mi?

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
malesef olsa dünya senin

polatg

Üye
süper bir çalışma süper bir emek ellerine ve gözlerine sağlık....

emptiness

Üye
s.a kardeşm... öncelikle ellerine sağlık... dosyaları indirdim... paylaşım çok hoşuma gitti... başarılarının devamını diliyorum... ben monte S5620 kullanıyorum sadece .jar ve .jad dosyası kurabildim bundan önce... indirdiğim dosyada bu uzantılarda klasör malesef mevcut değil... ayrıntılı okudum sanıyorum ama senden duymak iyi olacak... bu oyunlar ve uygulamalar Monte S5620'ye uyumlu mu... eğer uyumluysa nasıl yükleme yapacağım... şimdiden teşekkürler...

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
uyumlu kullanan arkadaşlarım mevcut.. rardan çıkarttıgın opyun uygulama duvarkagıdı dosyalarını kafıza kartına at.. ama önce jadlarınıda oluştur

Üst Alt