5800 batarya ısınıyor

Sponsorlu Bağlantılar

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
5800 batarya ısınıyor
yaw 5800 telefonumla biraz fazla oynayınca batarya çok ısınıyor.eskiden n95 imlede çok oynuyodum ama bu kadar ısmıyordu neden olabiliir acaba

die4me

Üye
kullanım klavuzunda ısınması normaldir fln yazıodu ama bilmıorm yinede :/ bnmkide ısınıo ama snra geçıo bence sorun yoktur endişelenme...

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
bence normal çünkü benim 5700 lada bi yarım saat oyun oynasam hemen batarya ısınıyor.

rcarlos

Üye
bendede 1 saat film izleyince ısınıyor burnuma kokular geliyor :D

Revengeful

Emekli Yönetici
video falan izlersen ısınması normal bişey

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
ok ozmn saoln

scuf

scuf

Üye
oyun vs. oynarken belirli aralıklarla çıkıp girin örn. 30 dk dan sonra bi 2-3 dk bekleyin sonra girin , batarya ısınana kadar telefonla işlem yaparsanız batarya ömrü kısalır , zaten 1 saaat boyunca durmadan işlem yaparsanız hangi elektronik eşya olursa olsun ısınır .

h.hakyemez

Üye
Benimki sanki yanıyor.
Çok şaçma bişey bu yaff. Emektar 1100 ın hiç ısındığını görmedim. Bu yanacak diye korkuyorum.
Birde öğrendiğime göre bu telefonlar yanmıyormuş.
bir süre sonra ısı belli değeri aşınca programları kapatıyormuş Akıllı telefonmuş :) ola diyolar.

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Benimki sanki yanıyor.
Çok şaçma bişey bu yaff. Emektar 1100 ın hiç ısındığını görmedim. Bu yanacak diye korkuyorum.
Birde öğrendiğime göre bu telefonlar yanmıyormuş.
bir süre sonra ısı belli değeri aşınca programları kapatıyormuş Akıllı telefonmuş :) ola diyolar.
Kendi kendini kapatır bile,korkulur bunlardan :ehe

burakasd12

burakasd12

Üye
Sağolun

GANG BANG

GANG BANG

Üye
Bendede film izlerken ısınıyo.Ama abartılıcak kadar diil.

brkylm

Üye
normal kardes bataryanın ısınması istediğin yere götür aynı seyi söyler devam et kullanmaya sıkıntı olmaz

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
yaw bu benim ikinci batarya oda ısınıyo yapcak bişi yok

boyluboyfatih

boyluboyfatih

Üye
bende nette dolaşırken çok ısındıgını gördüm kışında ısınırmı ki böle :D süper olur :D :ehe

beyazarslan

Üye
ya arakadaslar benimde telefonun sürümünü güncelledikten sonra sarjım 1 gün bile gitmemeye başladı birde 3 gündür kendi kendine durduk yere batarya ısınıyor neden acaba

celibar

celibar

Üye
ya arakadaslar benimde telefonun sürümünü güncelledikten sonra sarjım 1 gün bile gitmemeye başladı birde 3 gündür kendi kendine durduk yere batarya ısınıyor neden acaba

Muhtemelen arka planda sürekli çalışan bir program olabilir.bu sürekli enerji tüketimi demektir.tele format atmanı öneririm.olmadı telefona yeniden yazılım yükle.

alkımcanosu

Üye
Muhtemelen arka planda sürekli çalışan bir program olabilir.bu sürekli enerji tüketimi demektir.tele format atmanı öneririm.olmadı telefona yeniden yazılım yükle.
aynı sorun bendede olmuştu arka planda çalışan programla alakası yok benimde arada 1 günden az gidio öle olduğu zaman batarya cayır cayır yanıo ama erkenden fark ettiğim zaman teli açıp kapatıyorum kendine gelio:naughty: şimdi 4 gün 5 gün gitmeye başladı günde 100 sms en az 2 saat müzik youtubeden en az yarımsaat vidoe izliom şimdi daha çok sevmeye başladım:ehe

hevesmi70

hevesmi70

Üye
bende yeni batarya alcaktım demek ki normalmiş... :))

OğuzcanAbi

Üye
elimizin sıcaklığı olabilir telefon ısınırmı ya

WastabMan

WastabMan

Üye
Her telefonda bu tür durumların olması normaldir. (Tabi özelliklerine göre değişir)

Takipçi Satın Al

Üst Alt