nokia e63 alabilirsiniz 343 tl ye satıyorlar dokunmatik istiyorsanız 5800xm yada 5235

5800 sakın alma kardes bnm arkdasta var enaz 6kere servise gitti bnce n79 al derim hepsinden iyi...

al bir tane normal telefon paranı telefona verme derim 2 güne hevesin biter kenara atarsın. beni dinle normal 200 tl civarı tel al bitir bu işi bence![]()
bence 5230 al 5800 dan farkı kamera ve wlan ama ben wlan isterim kamera iyi olsun dersende 5800 öneririrm
5800 hakkında fikirlerimi paylaşayım;
5800 ilk üretildiğinde amerikada toplatıldı çünkü 3g ile uyumlu çalışmıyordu.Ondan sonra üretilenlerde bu hatayı kaldırdılar. Kasa açıklığı gibi problemlerde bu son üretilenlerde yok.İçerik yönünden hatalarına gelirsek(kendiliğinden kapanma,yavaşlama vs),bunlar v30 da çok fazlaydı.Eğer telefona en son güncellemeyi atarsan bütün sorunlar gider.
Sen bilirsinozaman n85i önereyim. Onuda kullandım ve şimdiye kadar hiç bir sorun çıkartmadı.
şuanki en düşük fiyat 635 lira.Ama kesinlikle çok sağlam telefon.Seni yarı yolda bırakmaz![]()

spb tv programı var. Eğer wireless lı bir telefon alırsan o programı kur rahatça tv izleyebilirsin.Radyo desen nerdeyse her telefonda var...

aldığın telefonda Radyo/TV özelliği bulunsun derim