Cep telefonu alıyorum hala karasızım :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbol123

futbol123

Üye
nokia e63 alabilirsiniz 343 tl ye satıyorlar dokunmatik istiyorsanız 5800xm yada 5235

The CoRRe

The CoRRe

Üye
5800 sakın alma kardes bnm arkdasta var enaz 6kere servise gitti bnce n79 al derim hepsinden iyi...

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
nokia e63 alabilirsiniz 343 tl ye satıyorlar dokunmatik istiyorsanız 5800xm yada 5235

Telefonu inceledim de ben o telefonu alsam kullanamam.Yine de teşekkürler. :oke:

--------------- Ekleme ---------------

5800 sakın alma kardes bnm arkdasta var enaz 6kere servise gitti bnce n79 al derim hepsinden iyi...

:allalla:

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar bugün internette 5800 ile ilgili araştırma yaptım.Gördüklerimie inanamadım.Telefon resmen arıza dolu.3g,wi-fi,versiyon yükletirken hatalar v.b. birçok sorun ile karşılaştım.Ve şuna karar verdim.Ben paramı sokakta bulmuyorum ve bir telefon için de paramı çarçur edemem.Ve 5800 beğendiklerim arasından kaldırıyorum.Bundan sonra 5800 ile ilgili bir cevap olursa incemeyeceğim.Teşekkür ederim.İyi forumlar :)

max110

max110

Üye
Dediğim gibi dokunmatiğe hayır bnce git bi 6600 yada 7610 al yada dal bi TİM'e Gözüne takılanların adını not al nokia'nın sitesinde yada letsgomobile.com'dan kıyasla derim ;)

The CoRRe

The CoRRe

Üye
bnce gözü kapalı n79 al derim ark aldı çok memnun bnde alıcam..

destroy116

destroy116

Üye
al bir tane normal telefon paranı telefona verme derim 2 güne hevesin biter kenara atarsın. beni dinle normal 200 tl civarı tel al bitir bu işi bence;)

mardok

mardok

Üye
bence 5230 al 5800 dan farkı kamera ve wlan ama ben wlan isterim kamera iyi olsun dersende 5800 öneririrm

Neverex

Üye
    Konu Sahibi

Revengeful

Emekli Yönetici
5800 hakkında fikirlerimi paylaşayım;
5800 ilk üretildiğinde amerikada toplatıldı çünkü 3g ile uyumlu çalışmıyordu.Ondan sonra üretilenlerde bu hatayı kaldırdılar. Kasa açıklığı gibi problemlerde bu son üretilenlerde yok.İçerik yönünden hatalarına gelirsek(kendiliğinden kapanma,yavaşlama vs),bunlar v30 da çok fazlaydı.Eğer telefona en son güncellemeyi atarsan bütün sorunlar gider.

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
5800 hakkında fikirlerimi paylaşayım;
5800 ilk üretildiğinde amerikada toplatıldı çünkü 3g ile uyumlu çalışmıyordu.Ondan sonra üretilenlerde bu hatayı kaldırdılar. Kasa açıklığı gibi problemlerde bu son üretilenlerde yok.İçerik yönünden hatalarına gelirsek(kendiliğinden kapanma,yavaşlama vs),bunlar v30 da çok fazlaydı.Eğer telefona en son güncellemeyi atarsan bütün sorunlar gider.

Yok artık internette okuduklarımdan sonra iyice soğudum.Bir de ben telefona fazla para vermeyeceğim.Biraz para kalsın istiyorum.Anlatabildim mi?

Revengeful

Emekli Yönetici
Sen bilirsin:) ozaman n85i önereyim. Onuda kullandım ve şimdiye kadar hiç bir sorun çıkartmadı.

Revengeful

Emekli Yönetici
şuanki en düşük fiyat 635 lira.Ama kesinlikle çok sağlam telefon.Seni yarı yolda bırakmaz :good:

harti212

Üye
aldığın telefonda Radyo/TV özelliği bulunsun derim

Revengeful

Emekli Yönetici
spb tv programı var. Eğer wireless lı bir telefon alırsan o programı kur rahatça tv izleyebilirsin.Radyo desen nerdeyse her telefonda var...

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
spb tv programı var. Eğer wireless lı bir telefon alırsan o programı kur rahatça tv izleyebilirsin.Radyo desen nerdeyse her telefonda var...

Aklımı çelmeye çalışıyorsun ama çok pahalı.550 TL civarı olsaydı alırdım da.:bilmm

Revengeful

Emekli Yönetici
Eğer 3g şart değil diyorsan Samsung S5233W Star Wi - Fi
var. 398 lira

CS BETA

CS BETA

Üye
krdş bana tam olrk ne icin kullanacagını sölersen dha güzel ve makul teller önere bilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...