Telefon Tavsiyesi Cep Telefonu Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

StRonK

StRonK

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonu Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar,

Cep telefonumu değiştirmek istiyorum ve kararsız kalmış durumdayım, cep telefonu kullanmadaki amacım genellikle mp3 dinleme ve film izleme oluyor tabi uygulama ve oyun merakımda yok değil, işime yarayan ne varsa uygulama olarak kurarım boş zamanlarımda da oynayabildiğim kadar oyun oynarım.

Cep telefonu için bütçem 1500 lira bu konuda bana hangi telefonu tavsiye edersiniz ? Bir de önem verdiğim bir konu telefonu elimde rahatça tutabilmem mesela s4 çok büyük geliyor bana bu sebepten büyük telefon istemiyorum.

Benim düşündüğüm modeller daha doğrusu karar veremediğim modeller desek daha doğru olur:
Sasmsung S4mini
İphone 4s
Nokia Lumia 925

Yorumlar için şimdiden Teşekkürler.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Merhaba arkadaşlar,

Cep telefonumu değiştirmek istiyorum ve kararsız kalmış durumdayım, cep telefonu kullanmadaki amacım genellikle mp3 dinleme ve film izleme oluyor tabi uygulama ve oyun merakımda yok değil, işime yarayan ne varsa uygulama olarak kurarım boş zamanlarımda da oynayabildiğim kadar oyun oynarım.

Cep telefonu için bütçem 1500 lira bu konuda bana hangi telefonu tavsiye edersiniz ? Bir de önem verdiğim bir konu telefonu elimde rahatça tutabilmem mesela s4 çok büyük geliyor bana bu sebepten büyük telefon istemiyorum.

Benim düşündüğüm modeller daha doğrusu karar veremediğim modeller desek daha doğru olur:
Sasmsung S4mini
İphone 4s
Nokia Lumia 925

Yorumlar için şimdiden Teşekkürler.
Kamera önemli etkense lumia 925 ama degilse htc one mini s4 mminiyi sollarAma bence lumia 925

• Beğen
Tepkiler: StRonK
StRonK

StRonK

Üye
    Konu Sahibi
Kamera önemli etkense lumia 925 ama degilse htc one mini s4 mminiyi sollarAma bence lumia 925
Kameranın hiç bir önemi yok fotoğraf makinem var cep telefonumla neredeyse hiç resim çekmem video kaydetmem htc one miniye bakıcam en kısa zamanda, s4 miniyi eleyebilirim. 925 alıyordum elimdeydi vazgeçtim Wpde uygulama sıkıntısı var sanırım :S Yorumun için teşekkür ederim.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
StRonK' Alıntı:
Kameranın hiç bir önemi yok fotoğraf makinem var cep telefonumla neredeyse hiç resim çekmem video kaydetmem htc one miniye bakıcam en kısa zamanda, s4 miniyi eleyebilirim. 925 alıyordum elimdeydi vazgeçtim Wpde uygulama sıkıntısı var sanırım :S Yorumun için teşekkür ederim.
Wp de uygulama sikintisi eskisi kadar değil ama sen bilirsin ama en uygun sana uyan one mini ozaman

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
LG G2

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Buyuk ekran istemiyor ama ?

Hee, tam o satırı okumamışım, iyi değilim bugün =P :D Neyse, o zaman şöyle yapalım...

S4 mini/One mini/Xperia SP(1150lira diğerlerinin fiyatını bilmiyorum) farketmez beğendiğinizi alın.
Hepsi iyidir, güzeldir, işinizi görür, SP daha iyi oyun performansı verir(adreno 320), s4 mini ile one mininin ekranı daha canlı duracaktır. Yanyana koyun bakın, beğendiğinizi alın derim. One mini görmedim, sesi nasıl bilmiyorum ama one gibiyse one mini alabilirsiniz :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Dede ve StRonK
Artles

Artles

Üye
Üçü arasinda 4s ama ekranı ufak gelebilir film için biraz daha para biriktirip yada bi kampanya yakalayıp 5 almanı tavsiye ederim.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Üçü arasinda 4s ama ekranı ufak gelebilir film için biraz daha para biriktirip yada bi kampanya yakalayıp 5 almanı tavsiye ederim.
Yada yurtdışı bi iphone 5 te olabilir ama ben hala one mini diyorum

fk555897

fk555897

Üye
iPhone 5 alabiliyorsan al bence. Çünkü film izlerken filmi tam ekran olarak izleyebiliyorsun. Ekran oranı iyi.

• Beğen
andezitt

andezitt

Üye
One mini beats özelliğide müzik dinlemek zevkli olur özellikleride iyi işini görür tabi :)

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt