ya beyler yazılanları harfiyyen yaptım ama hala hack olayı olmadı lütfen bana biri acıkca anlatsın tam anlamadım ben cozemedim yani nasıl hacklicem bu tlfnu hala sertifka hatası diyor yardım lütfen :SSSS
--------------- Ekleme ---------------
selamün aleykum kardes. gercekten güzel bir modifikasyon emegine saglık ben de yazılanları elimden geldiği kadar yaptım ama hack olayı bir türlü beceremedim istanbuldayım ben yardımcı olabilr misn bana avcılarda oturuyorum msn
[email protected] isteresn burdan msj at istersen e-mail at. teşekkür ederim şimdiden
ben galiba 3. adımda hata yapıyorum. modifiye dosyalarını kopyalama yapmam gereken yere kuruyor zaten pc. xp kullanıyorum. C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 bu dizine cıkarıyor pc modifiye dosyalarını kopyalamam gereken dosyalar da dogal olarak burda ve kopyalacağım dizin de burası biraz karısıyor burda işte işler. nasıl olcak bu iş :SS
arkadaşlar olmuyor bir türlü hackleyemedim tlfnu çok güzel bir modifikasyon olmus ama hack olayını yapamadım :S rompatcher sertifika hatası diyor prgramı calıstramıyrm ki bastan :S