office yüklenmiyo sanırım önce temel dosyayı yükleyin diyo adobe de ise kullanım süresi doldu diyor
ilgin için teşekkürler eline sağlık güzel olmuş takılma falan gözlemedim suan dokunma hassasiyetide iyi sorun yok

Öncelikle emeğin için teşekkürler haydar kardeş.Ben herşeyi yaptım ilk defa sistem modifiye etmiyorum aşamaların hepsini geçtim yaptım ama rompatcher gelmedi telefona :S ev ekranları falan geldi ama rompatcher yok diğer özellikleride tam inceleyemedim ama bi ilgilenirmisin.Telefonum mavi renk.
kardeş modifiyen gerçekten güzel daha öncede teşekkür etmiştim.başka bir modifiyeyi denedim sırf meraktan.ama inan senin emek verip yaptıgın çalışmanı tutmuyor.bizzat deneyen arkadaşlar benim gibi dahada iyi kavrıyacaktır konuyu.Çalışmalarını yeniliyeceksen eger :1-ses düzeylerinide gelen arama-konuşma-sesin karşıya gitmesi,müzik-video-radyo 2-kameara ayarları resim ve video 3-sky fre video izleme programını ve bu açıkken ekran ışıklarını ,4-v 50 deki ovi maps yerine v 40 daki navigasyon prosunu( benzetim yapma oldugu için) 5-kullanılmıyan nokia proları ve yardım gibi gereksizleri ve dilleri ,5 - wifi antenine ek olarak radyo kulalklıgınıda devreye koyabilirsen -birde auto ınstaller prosunu yapacagın çalışmada eklersen yada bizler için vakit ayırıpta estra olarak isteyen yüklesin diye çalışma sunarsan cok memnun oluruz .şimdiden teşekkürler.birde arkadaşlara tavsiyem başka modifiyelere yönelmemeleri.

arkadaşlar ev ekran temalarından ekran görüntülerini paylaşayım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
vodafone ev ekran teması çalışmadı o yüzden o yok...

haydar kardeşim bu OraTsu Ev Ekran Temasında(tsunami) mesela ilk resimde bu set wallpaper denen bu resimlerin falan gösterildiği yer veya herhangi bir simgeyi kaldırbiliyor muyuz???
ben kurçaladım bulamadım sen kullanıyosun bilirsin....bi sürü simge falan ekledim şimdi kaldıramıyorum
teşekkürler her mesajınla daha bi güzelleşiyo telefonlarımız
hakkaten sen bu işi biliyosun haydar emeğine sağlık....
--------------- Ekleme ---------------
bi kaç görüntü ekleyim arkadaşlar yararlansın hakkaten güzel temalar çok kullanışlı tavsiye ediyorum

kuran arkadaslar vodafon hattı calısmıyormu gercekten bu surumde
Merhaba,
Modifiye Ettiğiniz Sistem Çok Güzel Ancak Müzik Çaların Default Klasör Çalma ( Sounds ) Yolunu Değiştirip Music Klasörü Yapmışsınız, Müzik Çalar Music Klasöründe Olan Ses Dosyalarını Görüyor ve Çalıyor Sounds Klasörüne Ses Dosyası Atınca Görmüyor, Herşey Çok Güzel Müzikleri Music Klasörüne Atıyorum Çalıyorum Fakat Sounds Klasöründe Ses Dosyası Olmayınca Tercihlerden İşte Zil Seslerini Falan Görmüyor Sadece Zil Seslerini Sounds'e Taşımakda İşime Gelmiyor Müzik Çaların Orjinal Klasörünü Sounds Yapma İhtimaliniz Varmı ?
telefonun usb bağlantısında bir sorun var ...JAF ta en son satırda'' searching for phone not found .''.. diyor yazılımı yüklerken bulunamadı dedi ne yapmam lazım? bir yardımcı olursan sevinirim ..
hayır xp benim pc de yalnız , nokia pc suiti kaldırmıştım! ben birde şunu soracağım format attığımız zaman tele cable driver bileşenide yok olmuyormu tel'den ? acaba ben pc den cable driveri silip tekrardan nasıl yüklerim ? özelden mesaj atmıştım bir bak istersen vaktin varsa ben teli bıraktım ben ararım seni kardeşim,,win7mi kullanıyorsun?