5800 v50 Hackli Modifiye Yazılımı 07.07.2010 by Haydar **/GÜNCELLENDİ\ SAMSUNG WİDGET EV TEMALI FW**

Sponsorlu Bağlantılar

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
hayır xp benim pc de yalnız , nokia pc suiti kaldırmıştım! ben birde şunu soracağım format attığımız zaman tele cable driver bileşenide yok olmuyormu tel'den ? acaba ben pc den cable driveri silip tekrardan nasıl yüklerim ? özelden mesaj atmıştım bir bak istersen vaktin varsa ben teli bıraktım ben ararım seni kardeşim,,:oke:

--------------- Ekleme ---------------

5 sn ye olayını tutturamamışım meğer oldu en sonunda :oke:

olduysa sorun yok kardeşim güle güle kullan

NOT: Arkadaşlar fwyi yeniledim ve birkaç birşey ekledim daha güzel oldu ilk sayfada bulabilirsiniz

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
yav modifiye ediyorum ışıkları söndürmek için hangi dosyayı koydun sen bunun içine gönderebilir misin kendi modifiyeme atayım

sekil_27

sekil_27

Üye
gerçekten güzel olmuş haydar kardeşim.daha önceleride yazmıştım ve teşekkür etmiştim.çalışmalarının devamını diliyorum.şimdi yükledim .başka modifiyeleride denedim yaptıgın çalışmayı daha iyi görmek için.gerçekten güzel ve dahada geliştirmeni ve bizlerle paylaşmanı bu modifiye yazılımı kullanan herkesin adına dile getiriyorum.şimdiden kolay gelsin sana.:oke::oke::oke::oke:

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
yav modifiye ediyorum ışıkları söndürmek için hangi dosyayı koydun sen bunun içine gönderebilir misin kendi modifiyeme atayım

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi

benim modifiyenin içinden alabilirsin dosya adı TubeActivityActions(rofs3de)

gerçekten güzel olmuş haydar kardeşim.daha önceleride yazmıştım ve teşekkür etmiştim.çalışmalarının devamını diliyorum.şimdi yükledim .başka modifiyeleride denedim yaptıgın çalışmayı daha iyi görmek için.gerçekten güzel ve dahada geliştirmeni ve bizlerle paylaşmanı bu modifiye yazılımı kullanan herkesin adına dile getiriyorum.şimdiden kolay gelsin sana.:oke::oke::oke::oke:
sağol kardeşim güle güle kullan :)

sekil_27

sekil_27

Üye
haydar kardeşim yukledim ve biraz denedim bazı hatalar gördüm.belki yüklememden kaynaklanır diye tekrar yüklüyorum.hatalara gps çekmiyor hiç baglanamadım.internette girince önceki sürümler gibi kendiliginden cıkıyor.bir de donmalar ve kilitlenmeler oluyor.şimdi tekrar yükliyecem.sonucu yazarım sen kontrol edebilirsen bunları cok iyi olur neden kaynaklandını anlarım.teşekkürler.

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
haydar kardeşim yukledim ve biraz denedim bazı hatalar gördüm.belki yüklememden kaynaklanır diye tekrar yüklüyorum.hatalara gps çekmiyor hiç baglanamadım.internette girince önceki sürümler gibi kendiliginden cıkıyor.bir de donmalar ve kilitlenmeler oluyor.şimdi tekrar yükliyecem.sonucu yazarım sen kontrol edebilirsen bunları cok iyi olur neden kaynaklandını anlarım.teşekkürler.

GPS Bende Hiç Sorun Çıkarmadan Çekiyor Donma Kilitleme Gibi Problemde Hiç Yaşamadım Valla

Birde Benimde Bir Şikayetim Olacaktı Oratsu Homescreen Teması Bir Önceki FW ile Farklı Önceki Daha Güzeldi Onu Geri Yükleyemezmiyiz.

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
gps bulunduğun ortam ve hava koşullarından olabilir bende mükemmel çekiyor hatta birdefaya mahsus şebeke tabanlıyı aktif edersen çok çabuk sonuç alırsın ama 50kuruşun gider bunuda belirteyim diğer takılmaların hiçbiri bende yaşanmıyor kardeşim ilkönce h.kartına sonra tele hard format at temizce kullan böyle sorunlar olmaz(yüklediğin programin sorun yapması haricinde) :)

GPS Bende Hiç Sorun Çıkarmadan Çekiyor Donma Kilitleme Gibi Problemde Hiç Yaşamadım Valla

Birde Benimde Bir Şikayetim Olacaktı Oratsu Homescreen Teması Bir Önceki FW ile Farklı Önceki Daha Güzeldi Onu Geri Yükleyemezmiyiz.

yok geri yüklemem için tekrardan uğraşmam lazım kardeşim ama bu tsunami daha güzelime geldi daha belirgin ve eklediğin şeyler buton gibi duruyor ama işte malesef herkes beğenmiyor ama birdahaki sefere öteki temayı koyarım kardeşim:oke:

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
Anladım Teşekkür Ederim Abi, Bu Wifi Mail Takvim Iconları Falan Eskisinde Daha Güzeldi Butonlar N97'yi Andırıyordu Sanki, Tıkladığımızda Buton Turuncu Oluyordu ve ^ İşaretinin Rengi Daha Dolgundu Ondan Şöylemiştim. :)

dr.arrican

Üye
Üstad yeni güncel yazılımını yükledim telefona ama yine ovi mağaza açılmıyor :( önceki yazılımda da olmuştu benzer sorun.tarayıcı önbelleğini temizlediğimde ovi mağaza açılmıştı ama bunda o da işe yaramıyor :(

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Üstad yeni güncel yazılımını yükledim telefona ama yine ovi mağaza açılmıyor :( önceki yazılımda da olmuştu benzer sorun.tarayıcı önbelleğini temizlediğimde ovi mağaza açılmıştı ama bunda o da işe yaramıyor :(

kardeşim bende çalışıyor istersen video koyabilirim

dr.arrican

Üye
Hocam sizde çalşıyorsa videoya gerek yok ben biryerlerde bir hata yapıyorumdur :hmmm

Olmadı yazılımı tekrar atacağım telefona..

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Hocam sizde çalşıyorsa videoya gerek yok ben biryerlerde bir hata yapıyorumdur :hmmm

Olmadı yazılımı tekrar atacağım telefona..

benim önerim yazılımı attıktan sonra hafıza kartına ve sonrada tele hard format atmandır kardeşim temiz bir kurulumun olur

hub

Üye
Kardeşim yükledim herşey yazıldığı gibi gerçekleşti. Ama şu office'i falan yüklerken güvenilir değil diyor ve kabul etmiyor? Neden olabileceği hakkında bir fikrin var mı?

dr.arrican

Üye
Evet hocam yapıyorum zaten.Kartı bilgisayarda biçimlendirdim.Telefona yazılımı attıktan sonra kartı taktım ve telefona hard format attım.Ovi açılıyor gibi oluyor ama giriş ekranında bekliyor sürekli.Ekranda ovi nokia yazısı ve alttaki yeşil bar sola doğru kayıyor :)

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Evet hocam yapıyorum zaten.Kartı bilgisayarda biçimlendirdim.Telefona yazılımı attıktan sonra kartı taktım ve telefona hard format attım.Ovi açılıyor gibi oluyor ama giriş ekranında bekliyor sürekli.Ekranda ovi nokia yazısı ve alttaki yeşil bar sola doğru kayıyor :)

hocam oviye neden bukadar taktın ordan parayla program filanmı satın alıcan :) orda olan herşey forumda fullü var zaten:oke:

dr.arrican

Üye
:) takıntılıyım biraz hocam onun için :) yoksa haklısın tabiki de dediklerinde :)

etherkes

etherkes

Üye
Haydar_ecevit izninle 5800 kullanıcılarına bi duyurum olacak;
Arkadaşlar siz de iyi biliyosunuz ki v500 de bir sürü problem var, ben v600 de gelmesini istediğimiz yenilikleri yazdım bi bakarsanız konuya iyi olur.lütfen destek olun,şimdiden teşekkürler...
http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-v600-konusu-359554.html

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt