5800 v50 Hackli Modifiye Yazılımı 07.07.2010 by Haydar **/GÜNCELLENDİ\ SAMSUNG WİDGET EV TEMALI FW**

Sponsorlu Bağlantılar

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
hafiza kartını takıp teline hard format atıcaksın sonra ana menüde araçlar klasörünün içinde rompatcher programını çalıştırıp Install Server RP+ ve Open4ALL RP+ yazanlara ikikez tıklayıp aktif edeceksin(aktif edince sol yeşil olur) sonra istediğin şeyleri yüklersin kardeşim daha başka nasıl anlatayım bilmiyorum yapamazsan yapacak birsey yok :bye2:

eruman

Üye
haydar ecevit kardes ellerin dert gormesin fw gercekden guzel olmus herhangi bir sorunla karsılasmadım ve ısıkları kapatmanda gercekden hos olmus ancak tek bir sorum olcak :

rehbere birini kaydettigimde isim olarak kaydediyor ancak o kisi bana mesaj attıgında veya aradıgında ismi deil numarası yazıyor ve dolayısı ile kim oldugunu hatırlamakta zorluk cekiyorum eskiden kayıtlı olan kisilerde boyle bir sorun yok yeni eklemeye calısdıgım kisilerde oluyor bu sorun eminim basit bir hata yapıyorumdur ancak yardımcı olursanız gercekden sevinirim... calısmalarınızın ve basarılarınızın devamını dilerim...

AkSeA07

Üye
indirdiğiniz Modifiye dosyasının içinden çıkan"RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3.fpsx" ve ''RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02'' Bu iki dosyayı .......................

Bu bahsettıgınız 2 dosya nerde ya bulamadım hepsınıde ındırdım hatta bole de denedım nokıa usb rom drıver gıbı bı hata verdı.. Acıl bı yardım ...

dr.arrican

Üye
Bu fimware i yükleyen arkadaşlar size bir soru soracağım.Acaba hepinizde ovi mağaza açılıor mu?? Haydar beyin kendi telefonunda çalışıyormuş ama bende ne hikmetse açılmadı hiç :( bana ovi mağazayı ne yapacan gereksiz bir şey diyenlere şimdiden açıklayayım benimki sadece takıntı :) takmış durumdayım ve o simgeye her tıklayışımda deliriyorum ve telefonu elime her aldığımda da ne hikmetse elim direk oraya gidiyor. :)

Haydar kardeşim hani sana sorunu anlatmıştım ovi açılıyor gibi oluyor da açılmıyor giriş ekranında kalıyor diye.ovi suite ile telefon güncellemelerini yaparken ovinin de son sürümünü yükledi şimdi hiç açılmıyor.simgeye tıklıyorum sanki hiç tıklanmamış gibi telefon hiçbir tepki vermiyor...:allalla:

Çok sinir olmuş durumdayım:vur bu sorunu çözemezsem bir önceki yazılımını yükleyeceğim :(

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
haydar ecevit kardes ellerin dert gormesin fw gercekden guzel olmus herhangi bir sorunla karsılasmadım ve ısıkları kapatmanda gercekden hos olmus ancak tek bir sorum olcak :

rehbere birini kaydettigimde isim olarak kaydediyor ancak o kisi bana mesaj attıgında veya aradıgında ismi deil numarası yazıyor ve dolayısı ile kim oldugunu hatırlamakta zorluk cekiyorum eskiden kayıtlı olan kisilerde boyle bir sorun yok yeni eklemeye calısdıgım kisilerde oluyor bu sorun eminim basit bir hata yapıyorumdur ancak yardımcı olursanız gercekden sevinirim... calısmalarınızın ve basarılarınızın devamını dilerim...

kayıt ederken isim yerine soyisime yazıp kayıtet kardeşim denemekte yarar var ayrıca rehber ayarlarında sadece tel hafızası seçili olsun

--------------- Ekleme ---------------

indirdiğiniz Modifiye dosyasının içinden çıkan"RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3.fpsx" ve ''RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02'' Bu iki dosyayı .......................

Bu bahsettıgınız 2 dosya nerde ya bulamadım hepsınıde ındırdım hatta bole de denedım nokıa usb rom drıver gıbı bı hata verdı.. Acıl bı yardım ...

sorduğun 2dosya ilk download linkinde.
usb driver sorunu verdiyse anlattıklarımı tam yapmamışsın yavaş yavaş tekrar yaparsan daha iyi olur kardeşim

dr.arrican

Üye
kayıt derken hocam neyin kaydından bahsediyorsun???

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Bu fimware i yükleyen arkadaşlar size bir soru soracağım.Acaba hepinizde ovi mağaza açılıor mu?? Haydar beyin kendi telefonunda çalışıyormuş ama bende ne hikmetse açılmadı hiç :( bana ovi mağazayı ne yapacan gereksiz bir şey diyenlere şimdiden açıklayayım benimki sadece takıntı :) takmış durumdayım ve o simgeye her tıklayışımda deliriyorum ve telefonu elime her aldığımda da ne hikmetse elim direk oraya gidiyor. :)

Haydar kardeşim hani sana sorunu anlatmıştım ovi açılıyor gibi oluyor da açılmıyor giriş ekranında kalıyor diye.ovi suite ile telefon güncellemelerini yaparken ovinin de son sürümünü yükledi şimdi hiç açılmıyor.simgeye tıklıyorum sanki hiç tıklanmamış gibi telefon hiçbir tepki vermiyor...:allalla:

Çok sinir olmuş durumdayım:vur bu sorunu çözemezsem bir önceki yazılımını yükleyeceğim :(

kardeşim valla k.bakma ama gerçekten önemsiz ovinin olmaması inan hiç sorun değil fakat çok istiyorsan bir önceki yazılıma dönebilirsin karar senin:oke:

kayıt derken hocam neyin kaydından bahsediyorsun???

eruman kardeşimin sorusunu yanıtlamıştım kardeşim senin cevabın bu yazının bir üstünde

eruman

Üye
haydar kardes dediklerini uyguladım fakat bir duzelme yok

dieforme55

dieforme55

Üye
yaa iyi güzel diyorsun da ana menüde araçlar klasörünü tlfnda bulamadım ki. fwyi yükleyip normal moda alıp tlfnu actıgımızda formatı kırmızı yeşil kamera ve power tusuna basarak at diyorsun bunu yaptıktan sonra hafıza kartında böyle bir dosya bulamadım. şimdi ise hard format at diyorsun anlamadım ki ben bu işi haydar kardes.. sagol hersey için gercekten güzel olmus modifikasyon eline saglık tlfndan sıkılmıstım bu ilac oldu bana :)

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
yaa iyi güzel diyorsun da ana menüde araçlar klasörünü tlfnda bulamadım ki. fwyi yükleyip normal moda alıp tlfnu actıgımızda formatı kırmızı yeşil kamera ve power tusuna basarak at diyorsun bunu yaptıktan sonra hafıza kartında böyle bir dosya bulamadım. şimdi ise hard format at diyorsun anlamadım ki ben bu işi haydar kardes.. sagol hersey için gercekten güzel olmus modifikasyon eline saglık tlfndan sıkılmıstım bu ilac oldu bana :)

benim verdiğim örnek resimdeki tema(beyaz olan) tele yazılımıni atıp ilk açtığında karşına çıkıyorsa telinde menü tuşuna basınca sol en üstte araçlar klasörüde kesinlikle olur kardeşim bunlar varsa bunlara baktıktan sonra h.kartını teline takıp sonra teline hard format atınca rompatcher programında sorunsuz çalışır kesinlikle.
yapamıyorsanda yapacak birşey yok :islik

eruman

Üye
bir cozum yolu yokmudur haydar kardesim tek hatadan orjinal fw ye donmeyelim yazık olur...

AkSeA07

Üye
kayıt ederken isim yerine soyisime yazıp kayıtet kardeşim denemekte yarar var ayrıca rehber ayarlarında sadece tel hafızası seçili olsun

sorduğun 2dosya ilk download linkinde.
usb driver sorunu verdiyse anlattıklarımı tam yapmamışsın yavaş yavaş tekrar yaparsan daha iyi olur kardeşim

Tamam denıyorum umarım olur ya telı kırmak uzereyım yoksa.. :ağlarım:

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
bir cozum yolu yokmudur haydar kardesim tek hatadan orjinal fw ye donmeyelim yazık olur...

fwye entegre olduğu için çözümü yok kardeşim ama tafsiyem ovi takıntını birakmandır tabi karar senin

Tamam denıyorum umarım olur ya telı kırmak uzereyım yoksa.. :ağlarım:

yavaş yavaş ve tane tane yap kardeşim hiçbir yeri atlama olucaktır kolay gelsin

eruman

Üye
kardesim benim ovi takıntım yok rehberde sıkıntım var

nokia pc suit ile falanda denedim ekledigim kisiler ne yazıkki hala isimleri yazmıyor mesaj attıklarında vs...
dedigim gibi ama eski kayıtlarınkinde sorun yok

dr.arrican

Üye

nokia pc suit ile falanda denedim ekledigim kisiler ne yazıkki hala isimleri yazmıyor mesaj attıklarında vs...

Kardeşim ilk aklıma gelen şeyi paylaşmak istiyorum seninle.Aynı numara farklı isimlerle kaydedildiğinde aynı sorun ortaya çıkıyor.Eğer soru yazılımsal ise birşey diyemiyorum ama bence bir kontrol et..

eruman

Üye
Kardeşim ilk aklıma gelen şeyi paylaşmak istiyorum seninle.Aynı numara farklı isimlerle kaydedildiğinde aynı sorun ortaya çıkıyor.Eğer soru yazılımsal ise birşey diyemiyorum ama bence bir kontrol et..

pekala oyleyse simdi yedegini aldıkdan sonra butun rehberimi siliyorum ve sadece 1 numara kaydedicem aynısı olursa bakalım :S hemen deniyorum...

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi

k.bakma cevapları karıştırdım kardeşim şimdi denedim ben turkcell kullanıcısıyım 2222 nosu bende kayıtlı değildi şimdi deneme diye kayıt ettim(tel numarasını aradığım yerden 2222 yazıp arama tuşunun sağ tarafında rehber işareti üzerinde artı işaretide olana tıkladım isim olan yere deneme yazdım sonra *133# tuşlayıp bir bilgi mesajı istedim 2222 den mesaj geldiğinde mesajın ismi deneme diye yazıyordu) yani herhangi bir sıkıntı yok kardeşim istersen video çekip koyarımda

çok güzel valla benim aklıma gelmemişti tebrik ediyorum kardeşim yardımlarından dolayı :oke:

eruman

Üye
beyler cok saolun zannedersem dr arricanın dedigi olay olmus rehberden herkesi sildim suit ile ve tek kisi ekledim sorun cıkarmadı ama simdi nasıl bulucam yedekden o cakısmayı :S sorun halloldu ama artık elimize kuvvet dielim tekrardan fw icin tesekkurler iyi calısmalar

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
beyler cok saolun zannedersem dr arricanın dedigi olay olmus rehberden herkesi sildim suit ile ve tek kisi ekledim sorun cıkarmadı ama simdi nasıl bulucam yedekden o cakısmayı :S sorun halloldu ama artık elimize kuvvet dielim tekrardan fw icin tesekkurler iyi calısmalar

hangi isim yada isimler çıkmıyorsa onlarda sorun vardır kardeşim kolay gelsin

AkSeA07

Üye
ROM patcher falan hepsı calıstı elıne saglık cok gusel olmus..

Üst Alt