arkadaşlar SIFIR telefon alacağım..!

Sponsorlu Bağlantılar

peki Hangi markayı alayım ?

• SONY ERİCSSON

Kullanılan: 9 17.6%
  • NOKİA

Kullanılan: 36 70.6%
  • SAMSUNG

Kullanılan: 3 5.9%
  • MARKA ÖNEMLİ DEĞİL..

Kullanılan: 3 5.9%

• Kullanılan toplam oy
    51
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar SIFIR telefon alacağım..!
mrb bu sene hayırlısıyla üniversiteye kapak atacağız inşallah e tabi bunun da bir getirisi olmalı değilmi:) neyse fazla uzatmıyım beyler ben başta telefon olmak üzere laptop, mp4 fln da alacağım ama öncelikli telefon. Fiyat konusunda pek sıkıntı yok 0 ile 800 TL ye kadar olabilir. Amacım SONY ERİCSSON ' dan şaşmamak ama sizin görüşleriniz de önemli.Ben Şu özellikler olsun istiyorum
1)ŞARJ-- şarj çok önemli benim için şarjı öyle 1 günde bitmesin mümkünse :)
2)JAVA vs olsun yani oyun tema program atılabilsin.
3)SES-- Sesi yüksek ve net olsun Mesela S.E K750 kullanmıştım sesi güzeldi.
4)KAMERA-- Video ve foto kalitesi iyi olsun 3.2--- 5 ---8 mgpxel olabilir

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar umarım bu konu benim gibi arkadaşlara yardımcı olur..!:oke:

EFECEL

EFECEL

Üye
5800 öneririm

hub

Üye
5800 Öneriririm. Fakat şarj konusu senin kullanımına bağlı. Başlarda kullanımımdan dolayı 1 gün gitmezken şu an 4 gün önce taktığım halde 2 diş durmakta.

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
    Konu Sahibi
hımm cvbın için saol kardeşim 5800 herkes çok güzel diyor ama dokunmatik bana yaramaz gibi geliyor ya.

Lacoste

Lacoste

Üye
sen k750nin sesini beyeniyorsan dnokianın bütün telefonunun sesini beğenirsin ama 800tl gibi bi imkanın varsa n85 öneririm çünkü 5800 dokunmatik olarak çok başarılı değil ve kamerası iyi değil ve herkesin elinde var artık çok demode oldu anlıyacağın ama bunların hepsi kesinlikle k750den güzel telefonlar yine de sen bilirsin.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeş gözün kapalı n79 al ben aldım çok memlunum verdigim paranın hakkını veriyor çok güzel bi telefon öneririm sana

Revengeful

Emekli Yönetici
nokia alda ne alırsan al :ehe

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
    Konu Sahibi
sen k750nin sesini beyeniyorsan dnokianın bütün telefonunun sesini beğenirsin ama 800tl gibi bi imkanın varsa n85 öneririm çünkü 5800 dokunmatik olarak çok başarılı değil ve kamerası iyi değil ve herkesin elinde var artık çok demode oldu anlıyacağın ama bunların hepsi kesinlikle k750den güzel telefonlar yine de sen bilirsin.

evet eski telefonumdu baya yüksek çıkıyordu.bende 5800 a soğuk bakıyorum. Hımm nokia nın yeni yani n95 ten sonra çıkan serileri hakkında fikrim yok olmazsa araştırıyım n85 i saol önerin için..:oke:

--------------- Ekleme ---------------

kardeş gözün kapalı n79 al ben aldım çok memlunum verdigim paranın hakkını veriyor çok güzel bi telefon öneririm sana

hımm sana güveniyorum kardeşim tamam SONY hastası olarak herkes nokia demiş en sonunda aldırcaksınız sanırım NOKİA'lardan birini :d: benim şarj konusunda sıkıntım var yani aldıgım telefonun şarjı hemen bitmesin istiyorum şarj konusu nasıl ve ses nasıl n79 da

nokia alda ne alırsan al :ehe

:) sonu oraya varacak sanırsam :) benim KAFAMDA SONY w 705 veya w 995 vardı bu güne kadar halbuki :bilmm (h)

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
sony ericsson w705 bakabilirsin tasarımı çok güzel ve wifi var :oke:

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
    Konu Sahibi
sony ericsson w705 bakabilirsin tasarımı çok güzel ve wifi var :oke:

evet kardeşim hem uygun hemde tasarımı güzel, wi-fi olması daha güzel w995 ten tek farkı 3.2 mgpxel olması kamerasının, (w995 8.1 mpxel :) )(h)

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
evet kardeşim hem uygun hemde tasarımı güzel, wi-fi olması daha güzel w995 ten tek farkı 3.2 mgpxel olması kamerasının, (w995 8.1 mpxel :) )(h)

yanlız bu aralar fiyat/peformans bakımından en iyi telefon 5800 gibime geliyor tabi dokunmatik senin için sorun deilse :oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
N8 benim çok ilgimi çekti ya :hmmm

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
    Konu Sahibi
N8 benim çok ilgimi çekti ya :hmmm

n8 az önce baktımda daha piyasaya çıkmamış sanırsam birde çok çok pahalı . Biz en az 2-3 sene sonra almaya yeltenebilirz (h) (alırız diyemiyorum )

yanlız bu aralar fiyat/peformans bakımından en iyi telefon 5800 gibime geliyor tabi dokunmatik senin için sorun deilse :oke:

evet her 5 kişiden birinde var nerdeyse :naughty: Hakediyorda bence sağlam telefon. ama aklımda sony modelleri var sony kullanıcıları hiç yok sanırsam bu sitede :P

Revengeful

Emekli Yönetici
i8000 Omnia ya ne dersin?

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
    Konu Sahibi
i8000 Omnia ya ne dersin?

hımm sanırım samsungun telefonuydu demi o , işte o tel hakkında hiç bir fikrim yok. Birde samsunga oyun tema programatılmıyor diye biliyorum java olmadıgı için:bilmm

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
yok canım tam bilmiyorum ama omnia da w.mobile android yada symbian var

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
    Konu Sahibi
yok canım tam bilmiyorum ama omnia da w.mobile android yada symbian var

hımm oyun tema program nokia , veya sony kadar iyi ise düşünebilirm çünkü samsungun görüntü ve fotoğraf kalitesi çok net

Big K

Üye
Sony kullancısı ise SAKIN ha Nokia alma.

Nokia N96' ım vardı, bir önceki telim w810i idi. her anlamda w810i' yi mumla aradım.

SE kullancıların beklentileri ile Nokiacıların beklentileri farklı oluyor bence.

ayrıca pil önemli diyorsan unutma SE lithium-polymer pil kullanan nadir üreticileriden biri...Nokia Lithium -ion kullanıyor.

aradaki fark mı?

Li-Po piller çıkana kadar elektrikli - uçucu model uçaklar bu kadar yaygın olamıyordu.... :)) 3-4 kilo itiş güçlü 20 000 devirli elektrik motorlarını çalıştıran bir teknolojidir li-po (li-ion bazlı olmasına rağmen çıkış gücü ve dayanıklılığı çok farkeder.)

sağlam, sorunsuz ve dayanıklı bir telefon w995 ben 2-3 güne kadar almayı planlıyorum. tavsiye ederim

Kingmortall

Kingmortall

Üye
evet eski telefonumdu baya yüksek çıkıyordu.bende 5800 a soğuk bakıyorum. Hımm nokia nın yeni yani n95 ten sonra çıkan serileri hakkında fikrim yok olmazsa araştırıyım n85 i saol önerin için..:oke:

hımm sana güveniyorum kardeşim tamam SONY hastası olarak herkes nokia demiş en sonunda aldırcaksınız sanırım NOKİA'lardan birini :d: benim şarj konusunda sıkıntım var yani aldıgım telefonun şarjı hemen bitmesin istiyorum şarj konusu nasıl ve ses nasıl n79 da

:) sonu oraya varacak sanırsam :) benim KAFAMDA SONY w 705 veya w 995 vardı bu güne kadar halbuki :bilmm (h)

sesi güzel sarz ise kullanmana baglı çok multimedia özelliklerini kullanırsan 1 buçuk gün fazla kullanmassan 3 4 gün gidiyo :oke:

futbol123

futbol123

Üye
nokia x6 alabilirsin harika telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt