kanaryavcisi
Üye
arkadaşlar SIFIR telefon alacağım..!
mrb bu sene hayırlısıyla üniversiteye kapak atacağız inşallah e tabi bunun da bir getirisi olmalı değilmi
neyse fazla uzatmıyım beyler ben başta telefon olmak üzere laptop, mp4 fln da alacağım ama öncelikli telefon. Fiyat konusunda pek sıkıntı yok 0 ile 800 TL ye kadar olabilir. Amacım SONY ERİCSSON ' dan şaşmamak ama sizin görüşleriniz de önemli.Ben Şu özellikler olsun istiyorum
1)ŞARJ-- şarj çok önemli benim için şarjı öyle 1 günde bitmesin mümkünse
2)JAVA vs olsun yani oyun tema program atılabilsin.
3)SES-- Sesi yüksek ve net olsun Mesela S.E K750 kullanmıştım sesi güzeldi.
4)KAMERA-- Video ve foto kalitesi iyi olsun 3.2--- 5 ---8 mgpxel olabilir
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar umarım bu konu benim gibi arkadaşlara yardımcı olur..!
neyse fazla uzatmıyım beyler ben başta telefon olmak üzere laptop, mp4 fln da alacağım ama öncelikli telefon. Fiyat konusunda pek sıkıntı yok 0 ile 800 TL ye kadar olabilir. Amacım SONY ERİCSSON ' dan şaşmamak ama sizin görüşleriniz de önemli.Ben Şu özellikler olsun istiyorum1)ŞARJ-- şarj çok önemli benim için şarjı öyle 1 günde bitmesin mümkünse

2)JAVA vs olsun yani oyun tema program atılabilsin.
3)SES-- Sesi yüksek ve net olsun Mesela S.E K750 kullanmıştım sesi güzeldi.
4)KAMERA-- Video ve foto kalitesi iyi olsun 3.2--- 5 ---8 mgpxel olabilir
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar umarım bu konu benim gibi arkadaşlara yardımcı olur..!

benim şarj konusunda sıkıntım var yani aldıgım telefonun şarjı hemen bitmesin istiyorum şarj konusu nasıl ve ses nasıl n79 da

Hakediyorda bence sağlam telefon. ama aklımda sony modelleri var sony kullanıcıları hiç yok sanırsam bu sitede :P