arkadaşlar SIFIR telefon alacağım..!

Sponsorlu Bağlantılar

peki Hangi markayı alayım ?

• SONY ERİCSSON

Kullanılan: 9 17.6%
  • NOKİA

Kullanılan: 36 70.6%
  • SAMSUNG

Kullanılan: 3 5.9%
  • MARKA ÖNEMLİ DEĞİL..

Kullanılan: 3 5.9%

• Kullanılan toplam oy
    51
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
    Konu Sahibi
Sony kullancısı ise SAKIN ha Nokia alma.

Nokia N96' ım vardı, bir önceki telim w810i idi. her anlamda w810i' yi mumla aradım.

SE kullancıların beklentileri ile Nokiacıların beklentileri farklı oluyor bence.

ayrıca pil önemli diyorsan unutma SE lithium-polymer pil kullanan nadir üreticileriden biri...Nokia Lithium -ion kullanıyor.

aradaki fark mı?

Li-Po piller çıkana kadar elektrikli - uçucu model uçaklar bu kadar yaygın olamıyordu.... :)) 3-4 kilo itiş güçlü 20 000 devirli elektrik motorlarını çalıştıran bir teknolojidir li-po (li-ion bazlı olmasına rağmen çıkış gücü ve dayanıklılığı çok farkeder.)

sağlam, sorunsuz ve dayanıklı bir telefon w995 ben 2-3 güne kadar almayı planlıyorum. tavsiye ederim

BİG K '' aynı şeyleri kafamdan geçenleri yazmıssın bende w995 i detaylı bir şekilde inceledim Hem walkman, hem fotoğraf makinesi , java var, Sony kalitesi var şarjı uzun süre gidiyor. Hayalimdeki telefon o Şu Edebiyat lys sınavı bitsin bende alıcam inşallah ama genede 800 civarı bir para vermişken diğer önerilerde benim için önemli. Saol yorumun için:yuru

--------------- Ekleme ---------------

sesi güzel sarz ise kullanmana baglı çok multimedia özelliklerini kullanırsan 1 buçuk gün fazla kullanmassan 3 4 gün gidiyo :oke:

teşekkürler bilgilerin için dostum(h)

nokia x6 alabilirsin harika telefon

x6 nın fiyatı ne kadar ki ben pahalı diye biliyordum. Sen kullandınmı şarjı sesi kamerası nasıl ?

futbol123

futbol123

Üye
fiyatı 800 ile 999tl ye kadar deişiyor telefonu kullanmadım ama dokunmatiği çok hassas

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
    Konu Sahibi
hımm o kadr para verene kadar iphone almak daha mantıklı değilmi

Revengeful

Emekli Yönetici
İphone yerine x6 almak tabiki mantıksız fakat n8 alırsan iphone yerine bişey diyemem :)

Big K

Üye
"ekranı daha hassas" konsuunda birşey demek istiyorum.

2 tip ekran var
1. resistive ekran parmağınızın ekrana uyguladığı basınç ile harekete geçen tip
2. capacitive ekran parmağınızdan geçen akım ile (insan vücusu iletkendir) çalışan ekranlar

iphone capacitive ekran bu sebeple çok duyarlı.

dokunmatik ekranlı bir "smartphone" alacaksan

1-capacitive ekranlı,
2-multitouch özellikli (2 parmakla dokunabilme),
3-multitask (çoklu işlemleri aynı anda yapabilme),
4-tercihan 16m renkli,
5-yüksek çözünürlüklü,
6-yüksek hızlı bir işlemci (1ghz snapdragon gibi) ve işletim sistemli (ki bu symbian kesinlikle değil, windows mobile hiç değil, android yüsek sürümler veya apple os olabilir)
7-nısbi olarak yüksek pil ömrü (min. 1500 mah ve üstü gibi)

olmasına dikkat et,

diğer özellikler tamamen keyfe keder derim.

ben şahsen çok geniş bir uygulama kütüphanesindense çok iyi ve flaşlı bir kamerayı (hatta 2 kamera), iyi bir müzik sistemini ve ergonomik bir telefonu (tepsi gibi değilde elde rahat edebileceğin, iyi klavyeli bir model) tercih ederim.

saygılar

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
    Konu Sahibi
"ekranı daha hassas" konsuunda birşey demek istiyorum.

2 tip ekran var
1. resistive ekran parmağınızın ekrana uyguladığı basınç ile harekete geçen tip
2. capacitive ekran parmağınızdan geçen akım ile (insan vücusu iletkendir) çalışan ekranlar

iphone capacitive ekran bu sebeple çok duyarlı.

dokunmatik ekranlı bir "smartphone" alacaksan

1-capacitive ekranlı,
2-multitouch özellikli (2 parmakla dokunabilme),
3-multitask (çoklu işlemleri aynı anda yapabilme),
4-tercihan 16m renkli,
5-yüksek çözünürlüklü,
6-yüksek hızlı bir işlemci (1ghz snapdragon gibi) ve işletim sistemli (ki bu symbian kesinlikle değil, windows mobile hiç değil, android yüsek sürümler veya apple os olabilir)
7-nısbi olarak yüksek pil ömrü (min. 1500 mah ve üstü gibi)

olmasına dikkat et,

diğer özellikler tamamen keyfe keder derim.

ben şahsen çok geniş bir uygulama kütüphanesindense çok iyi ve flaşlı bir kamerayı (hatta 2 kamera), iyi bir müzik sistemini ve ergonomik bir telefonu (tepsi gibi değilde elde rahat edebileceğin, iyi klavyeli bir model) tercih ederim.

saygılar

KARDEŞ SÜPER AÇIKLAMA , ÇOK YARARLI BİLGİLER VERMİŞSİN COK SAOL. PEKİ BUNLARI KARSILAYAN TELEFON MARKALARI NELERKİ ONLARIDA YAZABİLİRSİN SUPER OLUR BENDE ARASTIRIRIM HEM. MESELA APPLE İPHONE , NOKİA rt55 gibi .. :heyo:

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
5800 Düşünmüyorum demişsin ama bence düşün güzel telefon :oke:

Big K

Üye
ben yaklaşık 15 gündür araştırıyorum bu konuyu.

gördüğüm şu ki mutlaka ya iphone yada android li bir tel almak lazım

i phone 4 çıktı demekki 3gs alınmaz kaldı ki o berbat hardware ile hayatta almam bir de kardeşim herkesin elinde var yahu, ya orjinali ya çakması...bana gelmez kısaca

henüz benim ilgilendiğim markalar ise (SE, HTC) olgunlaşmamış modeller sürdüler.

gönlüm xperia x10 da ancak bir şekilde eksikleri var (android 1,6 eylülde upgrade olacak, multitouch hiç olmayacak vb) 2. kamera yok ve pil ömrü li-po' ya rağmen sıkıntılı deniyor.
htc desire ise çok iyi görünse de kamerası yetersiz ve htc aşırı hızlı şekilde yeni ürün çıkartıyor. ayrıca htc' lerde ciddi sorunlar duyuyorum.

kısaca ben henüz emekleme devrindeki smartphone piyasasına girmektense bir dönem daha w995 gibi bir feature phone alacağım..

ha bu arada w995 ile 5800 ü karşılaştıran arkadaşlar da var, okuduğum ve araştırdığım kadarı ile kağıt üstünde 5800 gibi görünüyor ama w995 çok daha üstün özelliklle pratik kullanım ve uzun dönemli kullanımlarda.

netice:
ben en kısa zamanda w995 alacağım.

saygılar

max110

max110

Üye
şimdi kapat gözlerini ve şüphesiz bir n79 al ;) 5800 herkes ii diyor ama bn denedim sewmiyorum 7610 kullanıyorum hala değişirsem de n95 alırım onunda tuşları hoşuma gidiyo diye :D

The CoRRe

The CoRRe

Üye
kardeş gözün kapalı n79 al ben aldım çok memlunum verdigim paranın hakkını veriyor çok güzel bi telefon öneririm sana

bncede kingmor a katılıyorum n79 al güzel tlefon bnde alıcam..

Big K

Üye
arkadaşlar,

"hoşa gitmek" son derece görecelidir. "güzel" olmak da öyle.

bahsettiğiniz telefonların üstün özelliklerini de saysanız?

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
    Konu Sahibi
5800 Düşünmüyorum demişsin ama bence düşün güzel telefon :oke:

şimdi herkesin elinde bir 5800 varya o yüzden soğudum o cihazdan yoksa güzel bi tel bence Birde Nokia olması bana itici geliyor

Revengeful

Emekli Yönetici
neden nokia istemiyorsunki

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
    Konu Sahibi
ben yaklaşık 15 gündür araştırıyorum bu konuyu.

gördüğüm şu ki mutlaka ya iphone yada android li bir tel almak lazım

i phone 4 çıktı demekki 3gs alınmaz kaldı ki o berbat hardware ile hayatta almam bir de kardeşim herkesin elinde var yahu, ya orjinali ya çakması...bana gelmez kısaca

henüz benim ilgilendiğim markalar ise (SE, HTC) olgunlaşmamış modeller sürdüler.

gönlüm xperia x10 da ancak bir şekilde eksikleri var (android 1,6 eylülde upgrade olacak, multitouch hiç olmayacak vb) 2. kamera yok ve pil ömrü li-po' ya rağmen sıkıntılı deniyor.
htc desire ise çok iyi görünse de kamerası yetersiz ve htc aşırı hızlı şekilde yeni ürün çıkartıyor. ayrıca htc' lerde ciddi sorunlar duyuyorum.

kısaca ben henüz emekleme devrindeki smartphone piyasasına girmektense bir dönem daha w995 gibi bir feature phone alacağım..

ha bu arada w995 ile 5800 ü karşılaştıran arkadaşlar da var, okuduğum ve araştırdığım kadarı ile kağıt üstünde 5800 gibi görünüyor ama w995 çok daha üstün özelliklle pratik kullanım ve uzun dönemli kullanımlarda.

netice:
ben en kısa zamanda w995 alacağım.

saygılar

aynen bende ciddi ciddi w995 i düşünüyorum artık, walkman ı olsun sesi olsun şarjı kamerası karizmasi ve sony markası beni kendine çekiyor birde k750 i kullanıcısı olarak ona hayran kalan buna bayılır herlade diyorum . Bende 15 inde sınav sonucları acıklanccak 16 sında almak istiyorum ama sıfır telefoncularda yok nerden alabilirm ?:bilmm

şimdi kapat gözlerini ve şüphesiz bir n79 al ;) 5800 herkes ii diyor ama bn denedim sewmiyorum 7610 kullanıyorum hala değişirsem de n95 alırım onunda tuşları hoşuma gidiyo diye :D

hımm n79 demek. Farklı tercih iyidir bir bakıyım özellik ve yorumlarına sen kullandınmı sesi şarjı kamerası nasl

bncede kingmor a katılıyorum n79 al güzel tlefon bnde alıcam..

hımm n79 u övenler çoğalmaya başladı demekki n86 n85 fve 5800 artık gözden düştü yada özellikleri iyi değil peki kardes saol yardımın için bi arastırıyım n79 u

max110

max110

Üye
baştan toparla ya anlamadık şimdi ne düşünüyosun?

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
    Konu Sahibi
- Aslında kararsızım kafamda sony w995 var
- Hiç Nokia kullanmadım sizin fikirlerinizi veya tavsiyelerinizi almak istiyorum Sesin yüksek olması, kamerasının net olması,Şarjının uzun dayanması,TEMA;OYUN;PROGRAM atılabilmesi benim için önemli . Ha birde Wi-fi Olursa süper olur
Ben nokia -samsung-sony ericsson da bu özellikleri karşılayan cihazları öğrenmek istiyorum ona görede 10 gün içinde bi telefon almak.

Revengeful

Emekli Yönetici
n85?

max110

max110

Üye
N80'diyorum kullanıyorum şuan güzel aslında şuan kullandıklarımı imzamda görebilirsin sana SGH-D600'ü öneririm şarj süper java üzerine kurulu nerdeyse ses de güzel kamera muhteşem ama Hiç nokia kullanmadıysan başlangıç olarak 6300 ile başla kısa bi süre sonra alabilirsin ama ericsson kullanmadığım için sevmiyorum sevseydim kullanırdım :I Pm olarak msneni ver tartışalım birascık güsel bişi alman için yardımcı olmak isterim

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
    Konu Sahibi
N80'diyorum kullanıyorum şuan güzel aslında şuan kullandıklarımı imzamda görebilirsin sana SGH-D600'ü öneririm şarj süper java üzerine kurulu nerdeyse ses de güzel kamera muhteşem ama Hiç nokia kullanmadıysan başlangıç olarak 6300 ile başla kısa bi süre sonra alabilirsin ama ericsson kullanmadığım için sevmiyorum sevseydim kullanırdım :I Pm olarak msneni ver tartışalım birascık güsel bişi alman için yardımcı olmak isterim

yok artık d600 mü ? :d: k750 i kullanırım daha iyi ya . Ne java var ne sesi iyi bir tek kamerası iyi oda eski tellere göre , annemde var ordan biliyorum. Hımm almışkende güzel bir şey olsun istiyorum kısmetse bu sene universiteye gidecegim bana şöyle 4-5 sene dayanmalı alacagım telefon . 800-900 tl vermişken iyi bi şey olsun istiyorum

okumus_43

okumus_43

Üye
Bence nokia X6 al çok kullanışlı tavsiye ederim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt