kanaryavcisi
Üye
Sony kullancısı ise SAKIN ha Nokia alma.
Nokia N96' ım vardı, bir önceki telim w810i idi. her anlamda w810i' yi mumla aradım.
SE kullancıların beklentileri ile Nokiacıların beklentileri farklı oluyor bence.
ayrıca pil önemli diyorsan unutma SE lithium-polymer pil kullanan nadir üreticileriden biri...Nokia Lithium -ion kullanıyor.
aradaki fark mı?
Li-Po piller çıkana kadar elektrikli - uçucu model uçaklar bu kadar yaygın olamıyordu....) 3-4 kilo itiş güçlü 20 000 devirli elektrik motorlarını çalıştıran bir teknolojidir li-po (li-ion bazlı olmasına rağmen çıkış gücü ve dayanıklılığı çok farkeder.)
sağlam, sorunsuz ve dayanıklı bir telefon w995 ben 2-3 güne kadar almayı planlıyorum. tavsiye ederim
BİG K '' aynı şeyleri kafamdan geçenleri yazmıssın bende w995 i detaylı bir şekilde inceledim Hem walkman, hem fotoğraf makinesi , java var, Sony kalitesi var şarjı uzun süre gidiyor. Hayalimdeki telefon o Şu Edebiyat lys sınavı bitsin bende alıcam inşallah ama genede 800 civarı bir para vermişken diğer önerilerde benim için önemli. Saol yorumun için

--------------- Ekleme ---------------
sesi güzel sarz ise kullanmana baglı çok multimedia özelliklerini kullanırsan 1 buçuk gün fazla kullanmassan 3 4 gün gidiyo![]()
teşekkürler bilgilerin için dostum

--------------- Ekleme ---------------
nokia x6 alabilirsin harika telefon
x6 nın fiyatı ne kadar ki ben pahalı diye biliyordum. Sen kullandınmı şarjı sesi kamerası nasıl ?
) 3-4 kilo itiş güçlü 20 000 devirli elektrik motorlarını çalıştıran bir teknolojidir li-po (li-ion bazlı olmasına rağmen çıkış gücü ve dayanıklılığı çok farkeder.)

k750 i kullanırım daha iyi ya . Ne java var ne sesi iyi bir tek kamerası iyi oda eski tellere göre , annemde var ordan biliyorum. Hımm almışkende güzel bir şey olsun istiyorum kısmetse bu sene universiteye gidecegim bana şöyle 4-5 sene dayanmalı alacagım telefon . 800-900 tl vermişken iyi bi şey olsun istiyorum