Ttnet'ten bıktım lütfen yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kumsal07

kumsal07

Üye
    Konu Sahibi
Ttnet'ten bıktım lütfen yardım!!!
Arkadaşlar 2 yıla yakındır ttnet kullanıyorum hiç memnun degilim hızı hiç iyi degil ve son 2 aydır kendigiliginden artıyor günde 5 dk açıyorum bakıyorum otomatik fırlıyor modem hep kapalı..Araştırdım herkesi sınırsız yapmaya çalışıyorlarmış resmen milleti kazıklıyorlar..ne yapmam lazım kablonet, biri, smart, doping... bunlardan hangisini öneriyorsunuz arkadaşlar...

admiral23

admiral23

Üye
hepsi birbirinin ib....si :)
:d:

kumsal07

kumsal07

Üye
    Konu Sahibi
haklısın alayı bunların soyguncu..

hub

Üye
Bende değiştirmeyi düşünüyorum. Smart'a geçeceğim galiba.

OğuzcanAbi

Üye
vodafone cepnet

kumsal07

kumsal07

Üye
    Konu Sahibi
bana sınırsız lazım uydunet in 25 liraymış

FFeLaKeTTR

FFeLaKeTTR

Üye
Ben de TTNET Kullanıyorum ama dopinge Geçecem Hem Daha Hızlı Hemda Aylık 9,99 TL Birde Onu Deneyem:D

boyluboyfatih

boyluboyfatih

Üye
ben her ay kotayı geçiyorum yada geçiriliyorum ama babamda iddaya bindirdi gecmiyo sınırsıza :D

hrn_07

hrn_07

Üye
bizim faturaları değiştiriyolardı kota sayfasında kotayı aşmadğımız gözüküodu tam 3 ay 1600 mb 800 mb böle kota aşımları ödedik ttneti aradık en sonunda istanbul ve diyarbakırdan sizin ağa saldırı var dediler sonra kullnıcı adını değişince sorun bitti :hmmm

merlin19

merlin19

Üye
Arkadaşlar 2 yıla yakındır ttnet kullanıyorum hiç memnun degilim hızı hiç iyi degil ve son 2 aydır kendigiliginden artıyor günde 5 dk açıyorum bakıyorum otomatik fırlıyor modem hep kapalı..Araştırdım herkesi sınırsız yapmaya çalışıyorlarmış resmen milleti kazıklıyorlar..ne yapmam lazım kablonet, biri, smart, doping... bunlardan hangisini öneriyorsunuz arkadaşlar...
Suç sende 444 0 375 i arayıp ay hanfendi ay befendi netimde sorun var acaba yardımcı olurmusun dersen daha çokkkk kazık yersin benim gibi yapacan arıcan : alo internetim yok neden..? cevap sorun neydi efendim : cevap : benim kafamı bozmayın aylık ben bunun parasını ödüyormuyum kardeşim : Cevap : evet efendim : Ozaman kardeşim s... s.... gerekirse evime kadar kablolarını değiştireceksin ha birde bir güzel küfürü basacaksın bak bakalım olmayan internet nasıl oluyr.. ben artık uzamanı oldum Madem bu hizmeti sunamıyor reklam yapmıcak kardeşim ha kafam attımı Çıkarım Mahalleye sokağa elime alırım bir satır ne kadar telefon kablosu varsa bir gecede tümünü keserim bak nasıl yenisini döşüyorlar.. işi bilcen işi delilik para ile değilki paramı veriyorsam hizmeti Mike mike sunacak arkadaş isterse aydan isterse uydudan versin beni ağlamaz..demi:)) bak dene nasıl işini görüyolar sert olacaksın sert

enescebeci

enescebeci

Üye
saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt