5800 temaların yavaş işlemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rockdays5

Üye
    Konu Sahibi
5800 temaların yavaş işlemesi
selam arkadaşlar 5800 kullanıyorum v50 versiyon telefonum. hangi temayı kurarsam kurayım telefon yavaşlıyor menüde gezinmek bile can sıkıcı oluyor orijinal ikonlu temalarda kasıyor tel hafızasına kuruyorum yine kasıyor fakat kendi temasını seçtiğimde bu kasma olayı bitiyor beyler bu temalar için özel bişiymi kuruyorsunuz yoksa yavaş mı kullanıyorsunuz tşkler maxicep...:op:

--------------- Ekleme ---------------

uup

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
vall dostum benim kuzende var 5800 ve hiç öle bi yavaşlama olmadı
ve telefona ek bi praogram filan kurduğunu sanmıyorum
????

karloff

Üye
Evet bende de orjinal tema dışında telefonda kasılmalar oluyor. Bu nedenle orjinal tema kullanmak en iyisi

haltie

haltie

Üye
sadece temadan kaynaklanmayabilir

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yüksek boyutlu temalar telefonu kasabilir

frowell

frowell

Üye
selam arkadaşlar 5800 kullanıyorum v50 versiyon telefonum. hangi temayı kurarsam kurayım telefon yavaşlıyor menüde gezinmek bile can sıkıcı oluyor orijinal ikonlu temalarda kasıyor tel hafızasına kuruyorum yine kasıyor fakat kendi temasını seçtiğimde bu kasma olayı bitiyor beyler bu temalar için özel bişiymi kuruyorsunuz yoksa yavaş mı kullanıyorsunuz tşkler maxicep...:op:

--------------- Ekleme ---------------

uup

evet bende de o sorun oluyor fakat orjinal teması en iyisi hemde stripes temalar harika:oke:

GUJSA

GUJSA

Üye
beyler netten windows 7 clean adlı temayı bulun bayağı hızlı bi tema ..kasma yok .orjinal tema dan bile daha hızlı :)

ßUr@k

ßUr@k

Üye
hmmm:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt