nerden almak gerekir? 5800 alıcamda...

Sponsorlu Bağlantılar

yigitcengizhan5

Üye
    Konu Sahibi
nerden almak gerekir? 5800 alıcamda...
5800ü almaya kesin karar verdim.ama bazı yerlerde teknosa vatanbilgisayar gibi büyük yerlerden alın kesinlikle diyorlar.ben samsunda yaşıyorum. samsunda bu büyük mağazalardan sadece teknosa var. teknosada 529tl. turkcell bayide 500tl. vodafone bayiide 480tl. ben 500tlden fazla veremiyorum annem daha fazlasını vermiyor. 500tlden turkcell bayiden alsam ne fark eder? kalitesinde farklılık olurmu?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
sanmıyorum,bence alabilirsin

kol@j

kol@j

Üye
bu telefonlar için acele etme eğer 5800 alacaksan bir aya kadar bekle...
fiyatı ucuzlar...
hem 500 tl verebileceksen daha hoş modeller de çıkar onlardan alırsın...
hemen alacam diyosan kalitesinde bir fark olmaz... vodafone dan al gitsin...
ya da

bu site çok güvenilir... kapıda ödeme kolaylığıyla
hayırlı forumlar

--------------- Ekleme ---------------

cepkask işine de kanma bu konuda açılmiş forum konuları var

yigitcengizhan5

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için teşekkür ederim. benim için önemli olan xpresmusic olması zaten. yeni modeller x6 filan çok pahalı beni aşar. 3 gün içinde alıcam. 5800 yerine önericeğiniz başka bir telefon varmı

WitchKing

Üye
farketmez hepsinin kalitesi aynı...

celibar

celibar

Üye
vodafone veya turkcell'de satılan telefonlara kendi reklamını koyabiliyorlar.

yigitcengizhan5

Üye
    Konu Sahibi
vodafone veya turkcell'de satılan telefonlara kendi reklamını koyabiliyorlar.

nasıl yani?

peki teknosa büyük bir mağaza ve 529tlye satıyor. bu küçük mağazalar teknosayla nasıl rekabete girebiliyor?koca teknosa 470den satıp hepsinden öne geçmeyi bilmiyormu? bence küçük mağazalarda bir kalitesizlik var?

2 gün içinde laıcam lütfen yarım edin çok kararsızım

yigitcengizhan5

Üye
    Konu Sahibi
sonuç olarak şöyle soriyim. teknosadan almazda bu vodafone bayiisinden alırsam ne farklılıklar olur?

cgedikk

cgedikk

Üye
arkadaşım ben vodafone bayiisinden aldım. arada fark olur mu demişsin fark olmaz. cihaz aynı sonuçta. ha fiyat farkı olur.teknosada gördüm 1 hafta oluyor 465 tl..

yigitcengizhan5

Üye
    Konu Sahibi
izmir teknosada 465tl olmmuş ise samsundakindede olmuşmudur? inşallah olmuştur...

cgedikk

cgedikk

Üye
tabii ki heryerde fiyatı stadarttır kardeşim..

cgedikk

cgedikk

Üye
kardeşim teknosadan alacaksan eğer fiyat heryerde aynıdır..ister izmirden al ister samsundan..

DERBEDER-34-

Üye
kardeş araştırma ve çevremdeki insanların tavsiyeleri sonucu 2 yer söyleyebilirim biri turkcell ama bu TİM ler varya ordan koftiden yerler değil .yada media markt ama sizin ırda varmnı bilemem... teknosayı hiç tavsiye etmemm .

eQooo

eQooo

Üye
valla ne yap ne et büyük yerlerden al...3 e 5 e bakma...

yigitcengizhan5

Üye
    Konu Sahibi

5800 280tl diyor. saçmalık bence asla güvenmem.

kardeş araştırma ve çevremdeki insanların tavsiyeleri sonucu 2 yer söyleyebilirim biri turkcell ama bu TİM ler varya ordan koftiden yerler değil .yada media markt ama sizin ırda varmnı bilemem... teknosayı hiç tavsiye etmemm .

kimisi teknosa gibi büyük yerlerden al diyor kimisi fark etmez diyor sen turkcellden al diyosun çok kararsız kaldım

Üst Alt