yeni Maps Loader 3.0.28 + yeni Haritalar (türkiye 50mb.) + ovimaps 3.4.17.b7

Sponsorlu Bağlantılar

murat kalkar

Üye
    Konu Sahibi
yeni Maps Loader 3.0.28 + yeni Haritalar (türkiye 50mb.) + ovimaps 3.4.17.b7
merhaba arkadaşlar. işte 3 ü 1 arada hepsi yeni ve farklı...
nokia nın yeni maps loader 3.0.28 (en) çıktı ve türkiye haritasıda yenilenmiş (50mb) ayrıca yeni indeks...

mapsloader 3.0.28

indirip kurun ve telefonu kablo ile pc suite modunda bağlayın.
maps kısmından europa\türkiye yi bulun + basın indirin , isterseniniz voice kısmından türkçe ses de indirebilirsiniz.
(5800 da denendi ve çalışıyor)

bu da nokia en son çıkardığı ovi maps beta7 sürümü (5800 denendi) harika çalışıyor çok hızlı GPS uyduları buluyor (bende 20 saniye içinde buluyor) ve menüler iyileştirilmiş. tamamen türkçe

maps_installer_3.04_10wk17_b07_s60_5.0.Nocs.sis

güle güle kullanın...

• Beğen
Tepkiler: rrtt1995, gecekusu3006, aydın 05 ve 60 diğerleri

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
teşekkürLer ..

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
emegine sonsuz teşekürler

frosty

frosty

Üye
arkdaşlar ben yeni v50 kurudm format attım ovinin güncel haritasını yükledim ama gps 10 dk bekledim bulmadı bir türlü nasıl yapabiliriz.

murat kalkar

Üye
    Konu Sahibi
emegine sonsuz teşekürler

rica ederim. 300 kişiden fzala görüntülenmiş ama sadece 2 teşekkür... sanırım paylaşım bu olmasa gerek :)

--------------- Ekleme ---------------

arkdaşlar ben yeni v50 kurudm format attım ovinin güncel haritasını yükledim ama gps 10 dk bekledim bulmadı bir türlü nasıl yapabiliriz.

nadiren bana da oluyor ama bu verdiğim linkteni yüklediysen gayet hızlı buluyor GPS i ama yine de bulunduğun konumda çok önemli tabii. benim bazen oturduğum daireden bile çekiyor (zayıf da olsa)ki ben 1. katta oturuyorum...

badsubh

Üye
dostum ben yükledim ama telde hiç bişey çıkmdı nasıl iş bu

veyselcelik

Üye
verdiğin programı ve map loader'ı yükledim. Ama map loader'dan ve de ovi suiteden harita yükleyemiyorum. Yardımcı olabilir misin

___

Ne ovi suiteden ne de map loaderdan bi türlü harita yükleyemedim. Yardım edin lütfenn.
sürümüm V50. herşey güncel son sürüm.

frosty

frosty

Üye
arakdaşlar ilk bağlanırken 50 krş gidiyor nasıl ayar yapıcam sadece tümleşik gps seçili ??

murat kalkar

Üye
    Konu Sahibi
bu bendede oldu. aslında orda depolama modunda tekrara başlat diyor ama bende pc suite modunda oldu. bende anlamadım. sen tekrar dene olacaktır bazen takılıyor program galiba. zaten senin telefonu buldu diyor ama depolama modunda tekrar başlat diyor yukarıda. bide ovi değilde pc suite den yap. ben öyle yaptım. bence sen hafıza kartından cities kalsörünü sil sonra linkteki (5800 tel. için)yeni ücretsiz ovi mapsi telefona kur sonra pc yi ve telefonu yeniden başlat , bide öyle dene olur derim ben... kolay gelsin

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

murat kalkar

Üye
    Konu Sahibi
arakdaşlar ilk bağlanırken 50 krş gidiyor nasıl ayar yapıcam sadece tümleşik gps seçili ??

ayarlar\telefon\uygulama ayarları\konumlama\konumlama sunucusu\ gir
eğer benim gibi wifi veya şebeke kullanmıyorsan kapalı de. wifi yada ihtiyaç halinde kullanabilirim dersen her zaman sor de. sürekli kullanıyorsan ve wifi sabit internet sağlayıcın varsa otomatik de...
kapalı dersen kesinlikle internete girmez... kolay gelsin

bende bazen açar açmaz buluyor bazen 30-40 sn. nadirende 2-3 dk. bekletiyor.
ayrıca şebeke veya wifi internet bağlatım yok tamemen kendisi buluyor. bende hayret ettim son sürüm mükemmmel olmuş

frosty

frosty

Üye
teşekkür ederim açık bir alanda kesinlikle deneyeceğim

aryscat

aryscat

Üye
Arkadaşlar biz cepten bağlananlar için biri güncel haritaları biyere upload etse indirsek... Teşekkür manyağı yapardık onu....

veyselcelik

Üye
bu bendede oldu. aslında orda depolama modunda tekrara başlat diyor ama bende pc suite modunda oldu. bende anlamadım. sen tekrar dene olacaktır bazen takılıyor program galiba. zaten senin telefonu buldu diyor ama depolama modunda tekrar başlat diyor yukarıda. bide ovi değilde pc suite den yap. ben öyle yaptım. bence sen hafıza kartından cities kalsörünü sil sonra linkteki (5800 tel. için)yeni ücretsiz ovi mapsi telefona kur sonra pc yi ve telefonu yeniden başlat , bide öyle dene olur derim ben... kolay gelsin

yardımın için teşekkürler ama zaten burdaki ovimapsı yükledim bir de ovi mağazadsakini yükledim yine aynı. Hatada depolada bağlayın demiyor. Aksine depolamada bağlamış olabilirsiniz diyor.

Mahir78

Üye
çok teşekkürler

aliemre35

Üye
sagol tşkr

veyselcelik

Üye
ya biri cities klasörünü upload etsin lütfen ya

OğuzcanAbi

Üye
teşekkürler

inzaR#

inzaR#

Üye
eyvallah dostum sağolasın...
bide signedledim herşeyi manyak oldu telefon xD

one2one2

one2one2

Üye
merhaba arkadaşlar. işte 3 ü 1 arada hepsi yeni ve farklı...

bu da nokia en son çıkardığı ovi maps beta7 sürümü (5800 denendi) harika çalışıyor çok hızlı GPS uyduları buluyor (bende 20 saniye içinde buluyor) ve menüler iyileştirilmiş. tamamen türkçe

maps_installer_3.04_10wk17_b07_s60_5.0.Nocs.sis

.

iyi guzelde http://www.nakido. com/399CB5235AF2248D indirmeye calistigimda windows kalkani guvensiz indirme diyor virus programida kullanmiyorum ne istir? ilk defa karsilastim bu uyariyla. obur programi yukledim dosyalari indirdi tele kurdu zannedersem ama dosya goremiyorum teldede :S

Üst Alt