teşekkürler işe yaradı
Esesli26 sunum super fakat n80 ie kullanıyorum ve N-Gage 1.21 Build 1536 adlı dosyayı rootsign yapamyorum hata veriyor
Telefonada yukleyemıyorum baska bir unsigned dosyayı root sign yapabılıyor fakat sadece N-Gage 1.21 Build 1536 adlı dosyayı yapamıyorum yapmadanda yuklenmıyor. Yardım edersen sevinirim .
N-Gage 1.21 Build 1536 dosyasını rootsign yapıp paylasırsan sevinirim.
Teşekkürler
herşeyi harfiyen yapınca hiçbir sorun yok şu anda crash bandicoot u kurdum ve oynuyorum çok ama çok teşekkürler harika bir konu olmuş 

başlık süpermiş, şimdi denedim, böyle kurulum görmedim ammada çok şey sorarmışherşeyi harfiyen yapınca hiçbir sorun yok şu anda crash bandicoot u kurdum ve oynuyorum çok ama çok teşekkürler harika bir konu olmuş
- World series of poker tarafımdan denenmiş ve ortalanmış ekranda çalıştığı görülmüştür.
- Fifa 2009 cihaza ağır gelmekte, ben çalıştıramadım şahsen, "close some apps" uyarısı veriyor, oyunların ana başlığından çektim ancak çalışmıyor.
- Worms v1.00 aynı şekilde ortalanmış ekranda çalışıyor, hemde süper
- Asphalt 3 ortalanmış şekilde çalışıyor.
denedikçe yazarım...
rica ederim ortalanmış ta olsa güzel oyunlar idare edilebiliyor kanımca 
slm arkadaşım ben programı kurdum oyunda yükledim ama oyunun üzerine start dedikten sonra ekran kayboluyor oyunu açmıyor tekrar oyun linki görülüyor.internetten güncellemekmi gerekiyor
nokia 6220 classic çalışıyor denendi !!!!
saolasın üstad
Allah razı olsun kardeş
valla dediğin herşeyi yaptım oyunlar çalışıyor da xplore gitti bu sefer de, oyunları kaldırdım hala çalışmıyor, nasıl geri getirecem bilmiyorum
EsEsLi Çok sağol güzel anlatmıssında ben her yüklememde, yükleme ekranına kadar geliyorum, "Dosya Bozuk!" hatası aliyorum. (N80) Acaba neden ? Araştırdım kesin nedenini bulamadımda...
rica ediyorum.. Katılıyorumsağ olasın benn denedim oldu teşekkürler(ayrıca kahrolsun siyonistler)