n80 de n-gage kurulumu ve tam ekran oyunlar!(hepsi burada)

Sponsorlu Bağlantılar

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
n80 de n-gage kurulumu ve tam ekran oyunlar!(hepsi burada)
n80'de n-gage kurulumu ve tam ekran oynanabilen oyunlar.

n80 kullanıcılarının en büyük derdi telefonun yüksek çözünürlüklü ekranı yüzünden tam ekran oynanamayan oyunlardı. Bu konuda değişik yorumlara ve acaba nasıl olurlara bir son vermek amacıyla bu konuyu açmak istedim. Anlatmaya başlıyorum:

1- İlk olarak telefonunuzun sistem dosyalarına erişilebilir olması gerekiyor.(hacklenmiş olmalı.) Bunun için Ferret in anlattığı konuya http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...n-secman-security-manager-maxipda-142109.html linkinden ulaşabilirsiniz. Bu linkte anlatılanları sonuna kadar. En son madde dahil hepsini uygulayın telefona.

2- Eğer önceden n-gage uygulamasını kurmuş iseniz önce kurulu oyunları sonra uygulamayı kaldırın. n-gage ye ait hiçbirşey kalmasın telefonda.

3- Benim verdiğim n-gage uygulamasını telefonunuza kurun (hafızakartına kurmak tavsiye edilir.) ve rardan çıkan patch dosyasınıda kurun. Kurulumlar esnasında gelen sorulara evet demelisiniz uyumlu değil devam edilsin mi sorularınada evet demelisiniz.

n-gage Uygulaması (1.21_1536 görünümlü 1.10_1318)
Link:
Şifre: EsEsLi26

4- kurulum bittikten sonra yine uygulamanın bulunduğu rardan çıkan

20001079.txt dosyasını xplore gibi dosya yönetici programlarla

C:\Private\10202be9 içine kaydedin uzerine yazılsınmı derse evet diyin

şu şekilde olcak C:\Private\10202be9\20001079.txt

5- ve son olarak C:\Private\10202be9\persists\20001079.cre

bu yolda 20001079.cre dosyası varsa silin.

6- şimdi sistem dosyalarına erişimi kapatabiliriz.

secman kullanarak hack yapmış isek Turn Plat. Security OFF konumunda olmalı.

7- Telefonu yeniden başlatıyoruz ve n-gage uygulamasına giriyoruz.

8- n-gage uygulamasını açtığımızda hafızakartına n-gage isimli bir klasör oluşacak.

9- Oyunlarımızı hafızakartındaki bu n-gage klasörüne atıyoruz.

10- Oyunları klasöre kopyaladıktan sonra n-gage uygulamasını açıyoruz. Kurulum başlıyor ve nereye kurmak istediğimizi soruyor. Hafıza kartını seçtikten sonra oyun kuruluyor.

11- n-gage klasörüne birden fazla oyun kaydedersek n-gage uygulaması kuruluma hazırlayacaktır. Ancak oyuna tıklamadığımız sürece kurulmamış vaziyette (oyun simgesi soluk renkli görünür) bekleyecektir.

NOT: Oyunları kurduktan sonra telefonu kapatıp açarsanız RAM boşalmış olur daha sağlıklı oynayabilirsiniz.

Tam Ekran Oyunlar
Burada sadece tam ekran çalışan oyunları veriyorum.
Örnek Görüntü:

Link:

Link:

Link:

Link :

Ekranı Ortalayarak çalışan oyunlar
Burada da n80de denenmiş ve Ekranı Ortalayarak Sorunsuz oynanabilen Oyunları veriyorum.

Örnek Görüntü

Link:

Link:

Link:

Link:

Link:

Link:

ONE
Link:

Link:

Link:

Link:

Link:

Link:

Link:

Link:

Test Edilip Çalışmayan Oyunlar

Fifa 09
Reset Generation
Pro Series Golf
Space İmpact
Tetris
Age Of empires 3
Dance
Guitar Hero

Test Edilen Çalışan Trial Oyunlar (henüz kırılmadılar Binpda kırar kırmaz oynuyoruz.)

Prince Of Persia
Asphalt 4 Elite Racing
Tomb Raider
AMF Bowling: Pinbusters
Ducati Motor

Not: Testler devam ediyor sonuç aldıkça ekleme yapacağım

• Beğen
Tepkiler: maho022, tugray yüzen, berkkaralar ve 10 diğerleri

silop_kms

silop_kms

Üye
emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler...

uA_abdül

uA_abdül

Üye
eline sağlık

mami24

mami24

Üye
teşekkür bi telefondan çekilmiş fotolar ilginç olmus :D:D:D

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür bi telefondan çekilmiş fotolar ilginç olmus :D:D:D

sorma ya hemde nasıl ilginç oldu programla caps almak istemedim spnra herkes gelip iddaa ediyor n80de tam ekran olmaz diye :ehe fotolu ispat

micro-hat

Üye
ya usta bende n85 var ve bendeki n-gage programında soyledigin gibi yuklemede soluk görünüyor ama sonra delete diyor yüklenmiyor ne yapmalıyım bi yardın edermisin.

mukmuka

mukmuka

Üye
Ellerine sağlık peki bende n79 var ordaki oyunları nasıl kırıcaz???

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
ya usta bende n85 var ve bendeki n-gage programında soyledigin gibi yuklemede soluk görünüyor ama sonra delete diyor yüklenmiyor ne yapmalıyım bi yardın edermisin.

telefonun hacklimi ? eğer hackli değilse ilk önce onu yapman gerekiyor.
Eğer hackli ve bu sorunu alıyorsan oyunlar inerken sorun oluşmuştur. 1 tanesini tekrar indirerek bir denemelisin. bazen internetten indirirken sorun oluyor veya uploadlar sorunlu oluyor. oyunu buradan indirmeyi bir dene.

Ellerine sağlık peki bende n79 var ordaki oyunları nasıl kırıcaz???

Yine telefonun hackli olmalı ve İnstall Server Auto Patch konumunda Open4all da enable olmalı.
bu mesajda verdiğim N-Gage_v1.21.1536 yi yükleyin
playcommon.mbm dosyasını modo programı ile C:/resource/apps içine atın
konudaki kırılmış oyunları hafızakartındaki n-gage klasörüne atarak kurun oyunu açmadan çıkın
Rompatcherdan Open4all disable yapın

- telefonu yeniden başlatın ve oyunları oynamaya başlayabilirsiniz. (her oyun tam sürüm çalışmayabiliyor.)

link:
şifre: EsEsLi26

k_ceyhun

Üye
yükleme ekranına kadar geliyor hatta yüklemeyede baslıyor ama ortalarında yüklenemiyor hatası çıkıyor..napmalıyım (n80)

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
yükleme ekranına kadar geliyor hatta yüklemeyede baslıyor ama ortalarında yüklenemiyor hatası çıkıyor..napmalıyım (n80)

bütün adımları tek tek uyguladığına emin olmak için lütfen birkez daha kontrol edermisin.
n-gage uygulamasını telefon hafızasına kurmuş olabilirmisin? Eğer telefona kurmuşsan hafıza kartına kurmayı bir dene

Telefon hackli - Uygulama hafıza kartında ve oyunlarıda hafıza kartına kurmaya çalışıyor ve bu hatayı alıyorsan - malesef format atman gerekicek sanırım. ( bu hatayla hiç karşılaşan olmadı telefon sisteminde sorun olabilir formatla çözülebilir.)

asimomoto

asimomoto

Üye
xplorer 1.33 le yaptım oldu sistem dosyalarını gösteriyor 1.33 versiyonu
işlemi aynı yukarda söylendiğigibi söylendiği sırada yaptım yanlız
C:\Private\10202be9\persists\20001079 yolundaki dosyayı silin yazmışsınız ben silmedim şu anda problemsiz kullanıyorum

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
dostum n-gage in programı tam ekran olmuyor.Onun çözümü varmı ? Tam ekran olmayıncada ben okuyamıyorum yazıları...

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
xplorer 1.33 le yaptım oldu sistem dosyalarını gösteriyor 1.33 versiyonu
işlemi aynı yukarda söylendiğigibi söylendiği sırada yaptım yanlız
C:\Private\10202be9\persists\20001079 yolundaki dosyayı silin yazmışsınız ben silmedim şu anda problemsiz kullanıyorum

iyi oyunlar dilerim. (silmeden çalıştı ise sorun yok.) bazen bizim attığımız 20001079.txt ile çakışıyor n-gagenin açılmasını önlüyor. Eğer n-gage açılmazsa o dosyayı silersin düzelir. iyi kullanımlar.

dostum n-gage in programı tam ekran olmuyor.Onun çözümü varmı ? Tam ekran olmayıncada ben okuyamıyorum yazıları...

malesef ona bir çözüm yok yazıları küçük geliyor sanırım :) idare etmekten başka çeremiz yok en azından şimdilik.

ardaaga

Üye
txt dosyasını dediğin yere nasıl tasıycaz kopyala faln nasıl tasıncağını anlatırmısın

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
txt dosyasını dediğin yere nasıl tasıycaz kopyala faln nasıl tasıncağını anlatırmısın

xplorer gibi bir dosya yöneticisi program yardımıyla kopyalayarak gerekli yere yapıştırman gerekiyor. tabi bunun için önce o dosyayı hafızakartının herhangi bir yerine yolla bilgisayardan.

erdi344

Üye
saol

realist47

Üye
eline sağlık ustam güzel çalışma olmuş :oke:

ardaaga

Üye
xplorer var hafıza kartına attım ama tasıyamıyorum nasıl tasınıyor anlatabilirmisin

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
xplorer var hafıza kartına attım ama tasıyamıyorum nasıl tasınıyor anlatabilirmisin

taşıyamıyorum derken hata mı alıyorsun ?

txt dosyasının üstüne gel -seçeneklerden - düzenle - taşı seçeneğini seç sonra taşınacak yere git 10202be9 klasörünün üstüne gel orta/tamam tuşuna bas -- değiştirilsinmi diye sorrsa evet de

ardaaga

Üye
teşekkürler yaptım ama oyunlara girerken close some applications and rety starting the game (error-100002) diye bir hata aldım napmam lazım

Üst Alt