n80 de n-gage kurulumu ve tam ekran oyunlar!(hepsi burada)

Sponsorlu Bağlantılar

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
telefonun Ram i yetmiyor bunun için orjinal nokia temalarından birini seç ve telefonu kapat aç n-gage ye gir çalışır büyük olasılıkla...

telefon bir süre kullanılınca ram doluyor bu oyuna yetmiyor. Telefonunyeni açılmış olmasılazım

tugray yüzen

tugray yüzen

Üye
teşekkürler işe yaradı

psycopat7

psycopat7

Üye
Esesli26 sunum super fakat n80 ie kullanıyorum ve N-Gage 1.21 Build 1536 adlı dosyayı rootsign yapamyorum hata veriyor
Telefonada yukleyemıyorum baska bir unsigned dosyayı root sign yapabılıyor fakat sadece N-Gage 1.21 Build 1536 adlı dosyayı yapamıyorum yapmadanda yuklenmıyor. Yardım edersen sevinirim .
N-Gage 1.21 Build 1536 dosyasını rootsign yapıp paylasırsan sevinirim.
Teşekkürler

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler işe yaradı

rica ederim iyi oyunlar...

Esesli26 sunum super fakat n80 ie kullanıyorum ve N-Gage 1.21 Build 1536 adlı dosyayı rootsign yapamyorum hata veriyor
Telefonada yukleyemıyorum baska bir unsigned dosyayı root sign yapabılıyor fakat sadece N-Gage 1.21 Build 1536 adlı dosyayı yapamıyorum yapmadanda yuklenmıyor. Yardım edersen sevinirim .
N-Gage 1.21 Build 1536 dosyasını rootsign yapıp paylasırsan sevinirim.
Teşekkürler

malesef n-gageyi rootsing yöntemi ile oynayamazsın... bende denemiştim ama olmadı...

bunun için telefonuna installerserver.exe yi yüklemelisin bu da ilk mesajda verdiğim hackleme konusunda anlatılıyor. ferret yöntemin devamı olarak vermişti:

Yani her uygulamalayı, sertifika ile uraşmadan direkt telefona kurmak istiyorum derseniz bu işlemi yaptıktan sonra ( tıpkı eski symbian serisi telefonlarda oldugu gibi ) Aşağıdaki linktekini uygulamalısınız.
http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...n-secman-security-manager-maxipda-142109.html

bu yöntemi uygulayıp hiç signet yapmayla felan uğraşmadan direk yükleyebileceksin her programı ve oyunu

ibrahim539

ibrahim539

Üye
Teşekkürler...

Exorzist

Üye
başlık süpermiş, şimdi denedim, böyle kurulum görmedim ammada çok şey sorarmış :D herşeyi harfiyen yapınca hiçbir sorun yok şu anda crash bandicoot u kurdum ve oynuyorum çok ama çok teşekkürler harika bir konu olmuş :D

- World series of poker tarafımdan denenmiş ve ortalanmış ekranda çalıştığı görülmüştür.
- Fifa 2009 cihaza ağır gelmekte, ben çalıştıramadım şahsen, "close some apps" uyarısı veriyor, oyunların ana başlığından çektim ancak çalışmıyor.
- Worms v1.00 aynı şekilde ortalanmış ekranda çalışıyor, hemde süper :D
- Asphalt 3 ortalanmış şekilde çalışıyor.
- Dogz da ortalanmış şekilde çalıştı.

denedikçe yazarım...

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
başlık süpermiş, şimdi denedim, böyle kurulum görmedim ammada çok şey sorarmış :D herşeyi harfiyen yapınca hiçbir sorun yok şu anda crash bandicoot u kurdum ve oynuyorum çok ama çok teşekkürler harika bir konu olmuş :D

- World series of poker tarafımdan denenmiş ve ortalanmış ekranda çalıştığı görülmüştür.
- Fifa 2009 cihaza ağır gelmekte, ben çalıştıramadım şahsen, "close some apps" uyarısı veriyor, oyunların ana başlığından çektim ancak çalışmıyor.
- Worms v1.00 aynı şekilde ortalanmış ekranda çalışıyor, hemde süper :D
- Asphalt 3 ortalanmış şekilde çalışıyor.

denedikçe yazarım...

iyi oyunlar :) rica ederim ortalanmış ta olsa güzel oyunlar idare edilebiliyor kanımca :)

4 tane oyunu tam ekran oynayabiliyoruz

mht236

Üye
slm arkadaşım ben programı kurdum oyunda yükledim ama oyunun üzerine start dedikten sonra ekran kayboluyor oyunu açmıyor tekrar oyun linki görülüyor.internetten güncellemekmi gerekiyor

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaşım ben programı kurdum oyunda yükledim ama oyunun üzerine start dedikten sonra ekran kayboluyor oyunu açmıyor tekrar oyun linki görülüyor.internetten güncellemekmi gerekiyor

hiçbir güncelleme vs. yapmana gerek yok zaten son sürüm programlardan biri ile oynuyoruz.

kurulumu adım adım takip edip hata yapmadığını kontrol etmelisin...

eğer sistem dosyalarına erişim açıkken oyuna girmeye çalışıyorsan aynı dediğin gibi oyun açılmaz.

ram dolu olabilir telefonu yeniden başlat oyle bir dene.

adımları hatasız uyguladığında muhakkak çalışacaktır... kolay gelsin

enterneoll

enterneoll

Üye
nokia 6220 classic çalışıyor denendi !!!!

Kingmortall

Kingmortall

Üye
saolasın üstad

mht236

Üye
Allah razı olsun kardeş

mesutho

Üye
valla dediğin herşeyi yaptım oyunlar çalışıyor da xplore gitti bu sefer de, oyunları kaldırdım hala çalışmıyor, nasıl geri getirecem bilmiyorum

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
valla dediğin herşeyi yaptım oyunlar çalışıyor da xplore gitti bu sefer de, oyunları kaldırdım hala çalışmıyor, nasıl geri getirecem bilmiyorum

xplore nin n-gage ile bir bağlantısı yok oyun yüklemen yada kaldırman x-plore yi etkilemez başka bir sorun oluşmuştur.

kaldırıp tekrar yüklersen xplore yi düzelir büyük olasılıkla. forumu bir kontrol et sendekinin daha yeni sürümü varsa onu bir dene...

rasim26

Üye
EsEsLi Çok sağol güzel anlatmıssında ben her yüklememde, yükleme ekranına kadar geliyorum, "Dosya Bozuk!" hatası aliyorum. (N80) Acaba neden ? Araştırdım kesin nedenini bulamadımda...

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
EsEsLi Çok sağol güzel anlatmıssında ben her yüklememde, yükleme ekranına kadar geliyorum, "Dosya Bozuk!" hatası aliyorum. (N80) Acaba neden ? Araştırdım kesin nedenini bulamadımda...

yükleme ekranı derken n-gage uygulamasını mı yükleyemiyorsun? Eğer n-gage uygulamasını ise dosya hatalı inmiş olabilir tekrar bir indirmeyi dene birde telefondan indiriyorsan bilgisayardan indirmeyi dene...

telefonun hangi yöntemle hackli onuda yazabilirmisin...

cabir-esat

Üye
sağ olasın benn denedim oldu teşekkürler(ayrıca kahrolsun siyonistler)

Üst Alt